Velkommen hos Nyt Syn Thisted Brøndum Jeppesen

Vidste du, at ca. 75% af alt, hvad du oplever, kommer fra øjnene? Derfor tager vi hos Nyt Syn Thisted heller ikke let på at undersøge dine øjne og finde den rigtige synsløsning til dig. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, så vi kan hjælpe dig til at se skarpere og klarere. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi altid den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vores dygtige optikere i Thisted glæder sig til at hjælpe dig.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:00
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Thisted

Håndværker Torv 3 7700 Thisted
97 92 02 20 thisted@nytsyn.dk CVR: 20485043
Henrik B. Jeppesen

Henrik B. Jeppesen

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Marie Boll

Marie Boll

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Alisa Østergaard Goul

Alisa Østergaard Goul

Butiksassistent

Se Thisted - støt Thisted

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Vi gør os umage med at finde en brille, der passer lige til dig"

Stærk faglighed og flotte briller hos Nyt Syn Thisted

Hos Nyt Syn i Thisted går vi op i dit syn. Derfor starter vi altid med at lave en grundig undersøgelse af dit syn. Den ligger nemlig til grundlag for den professionelle rådgivning, vi giver dig, når vi skal finde den bedste synsløsning for dig. For at få en præcis måling af dit syn bruger vi en ZEISS i.Profiler, der ved hjælp af over 1.500 målinger laver en præcis synsprofil for dig.

Vi fører de bedste glas på markedet og tilbyder sammen med ZEISS en række af muligheder for at kunne tilpasse dine brilleglas til dig. Dine øjne er unikke, så derfor skal dine briller også være det. Du kan bl.a. få brilleglas med i.Scription, som er særlig lavet til dig, hvilket gør dem 25 gange mere nøjagtige end standardbrilleglas. Hvis du oplever problemer med at se, når du kører bil i mørke eller dårligt vejr, så er DriveSafe måske noget for dig. Kom ind i butikken så kan vi fortælle dig meget mere om de fordele, vi kan give dit syn.

For nogle kan den rigtige løsning også være kontaktlinser. Både som den primære synshjælper, men også som et alternativ til brillerne, så du f.eks. kan bruge alle de smarte solbriller uden styrke eller spille fodbold uden at skulle være bange for dine brillers liv. Vi fører et udvalg af kontaktlinser af høj kvalitet, så vi finder en model, som passer til dine behov.

Hvis du skal have briller, står både vores optikere og butiksassistenter klar med kyndig og ærlig rådgivning, så du finder et par briller, som passer både til dit udtryk og din livsstil. Kortsagt: som passer til dig. Vi har derfor også altid mange moderigtige og tidløse briller til både herrer og damer på hylderne fra både mindre designere og kendte brands som Ray Ban og FLEYE.

Hvis du ikke kan beslutte dig om et stel, så tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem. Så kan du vise dem frem for venner og familie, inden du træffer den endelige beslutning.

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Thisted, hvor vores dygtige optikere står klar til at rådgive dig. Hvis du ikke går herfra med et par nye briller på næsen, så i bliver du i hvert fald klogere på dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Blackfin
 • Bloomdale
 • Briller fra Carlottas Village
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Inface
 • Kuno Qvist
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Skaga
 • Skyvintage
 • Tommy Hilfiger

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.