Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Randers Kirkegade

Kirkegade 5 8900 Randers
86420393 randers@nytsyn.dk CVR: 43752944
Birgitte Glerup

Birgitte Glerup

Indehaver og optiker

Henriette Drachmann

Henriette Drachmann

Optiker

Rikke Krogh Christensen

Rikke Krogh Christensen

Optiker

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

 • Carerra Eyewear
 • Carolina Herrera
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Guess
 • Lindberg
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra ProDesign
 • Sabine Be
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Find os i Kirkegade

Du finder os i vores charmerende brillebutik midt i Randers by på Kirkegade 5. På hylderne har vi et spændende udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi udvælger og indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Tom Ford, Lindberg og Ray-Ban.

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Randers Kirkegade og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler/i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Randers Kirkegade ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som selvstændig optikerforretning udvælger vi selv alle vores solbriller og brillestel. Vi fører primært danske brands i vores sortiment, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores leverandører er særligt udvalgte til vores butik, så vi kan tilbyde dig kvalitetsstel. 

Som et af vores tilbud til dig, kan du få lov til at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem hjemme hos dig selv. Nogle gange kan det også være rart at høre kollegerne eller den bedste vens syn på hvilket par briller, der klæder dig bedst. 

Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder, som anbefaler os. Derfor gør vi os meget umage med at finde de brilleløsninger, som passer både til din personlige stil og dit individuelle synsbehov. 

For at kunne levere den bedste brille til dig, er det ikke nok, at vi har byens flotteste stel. For at du får mest ud af dit syn, stiller vi høje krav til såvel det glas, vi bruger i brillerne, som de instrumenter vi bruger til at måle dit syn.

Derfor arbejder vi sammen med ZEISS. De er nemlig i verdenseliten inden for brilleglas og udstyr til optikere. Kvaliteten der hører til samarbejdet med ZEISS, passer perfekt med den høje faglighed, som vi ønsker, at folk skal fovente og forbinde med vores forretning. 

Derudover kan vi tilbyde en række unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dig eller vores DriveSafe brilleglas, der optimerer din hverdagsbrille til bilkørsel.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores butik i Randers Kirkegade. Sammen finder vi helt sikkert en synsløsning, som gør din synsoplevelse og livskvalitet bedre.

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Randers Kirkegade til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Få en grundig synstest i Randers Kirkegade

Hos Nyt Syn Randers Kirkegade vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have nye briller. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synstest, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Randers Kirkegade.

Lad os give dine øjne et sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og screener dig for AMD, hvis vores dygtige optikere finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere af en øjenlæge, kan vi hurtigt sende dig videre til vores dygtige øjenlæger i huset, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra Woow til mere klassiske solbrillestel fra Tom Ford. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Køb favoritbrillen i dag - betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Skal mit barn have briller?

Er du i tvivl om, om dit barn skal have briller? Så kan du trygt booke en synstest til dit barn hos os. Vi møder dit barn i øjenhøjde og forklarer vores undersøgelser, så dit barn forstår hele processen og føler sig tryg. Er dit barn under 10 år og skal have briller for førte gang, så skal I en tur forbi vores øjenlæger i huset først, så vi sikrer, at dit barn får den helt rigtige behandling.

Vi har kvalitetsbriller til dit barn

Har dit barn brug for briller eller linser, så kig ind. Hos Nyt Syn Randers Kirkegade har vi et stort udvalg af moderne børnebriller, der kan holde til børnenes aktive hverdag. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Randers Kirkegade samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen