Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Shop image

Nyt Syn Mariager

Torvet 3 9550 Mariager
98 51 00 02 mariager@nytsyn.dk CVR: 41986921
Birgitte Glerup

Birgitte Glerup

Indehaver, optiker
og kontaktlinseoptiker

Ulrikkea Hildebrandt

Ulrikkea Hildebrandt

Optiker

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Mariager

Hos Nyt Syn Mariager kan du forvente at få en ekstremt høj faglig rådgivning og en service, der er udover det sædvanlige, når jeg skal levere briller eller kontaktlinser til dig. Jeg har mere end 25 års erfaring i optikerbranchen og samarbejder med optikproducenten ZEISS, hvilket betyder, at jeg har markedets mest præcise måleinstrumenter, og at jeg løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Med en grundig synsprøve kan jeg skræddersy en løsning for dig, der er perfekt til dine øjne. Jeg har et stort udvalg af briller fra en række af de mest fremtrædende danske brands som Lindberg og Ørgreen samt flere stærke modebrands som Tom Ford. Derudover har jeg naturligvis moderne kontaktlinser til ethvert behov. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i butikken til en ekstraordinær god service.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos Nyt Syn Mariager får du altid en grundig synsprøve"

Hos Nyt Syn Mariager går jeg op i præcision, tryghed og dansk design

Hos Nyt Syn i Mariager sætter jeg stor ære i at levere de bedste synsløsninger til dig. For mig er dit syn nemlig det vigtigste. Derfor starter jeg altid med en grundig synstest, hvor jeg kortlægger dit syn. Med udgangspunkt i den kan vi nemlig sammen finde ud af, hvordan du får mest ud af dit syn. Uanset om vi kommer frem til, at du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele, så er du i gode hænder her hos mig, og du får et produkt af meget høj kvalitet.

For at jeg kan lave de bedste målinger af dit syn og kunne levere de bedste brilleglas, samarbejder Nyt Syn med ZEISS. Med deres instrumenter kan jeg foretage markedets bedste målinger af dit syn, og disse data kan jeg bruge i fremstillingen af dine brilleglas. Derfor kan jeg skræddersy brilleglas til dig, der er lige så unikke som dit syn, og som hjælper dig til at se bedre. Hvis du f.eks. oplever gener og ubehag ved at køre i mørke eller under vanskelige forhold, kan jeg tilbyde DriveSafe brilleglas, der reducerer ubehag ved blændinger.

Når vi sammen har fundet det rigtige glas, finder vi det helt rigtige brillestel til dig. Lige som med brilleglasset går jeg heller ikke på kompromis med kvaliteten her. Du bruger dine briller rigtig mange timer i døgnet, så derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med brillerne på. Jeg hjælper dig derfor gerne med at finde et stel, som passer præcist til dig - og har et stort udvalg af de mest fremtrædende danske brillebrands og stærke modebrands på hylderne.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min hyggelige butik i Mariager. Du bliver helt sikkert klogere på dit syn.

Jeg er din lokale optiker

Jeg er din lokale optiker i Mariager, og jeg er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, og hos os er det ejeren, der tager imod dig. Her hos mig er der en hyggelig og uformel atmosfære, og du får du altid en nærværende og personlig betjening. Det er vigtigt for mig, at du går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Skal dit barn have briller?

Har dit barn brug for briller eller linser, så kig ind. Jeg har et stort udvalg af moderne børnebriller, der kan holde til børnenes aktive hverdag. Til de større børn tilbyder jeg selvfølgelig også kontaktlinser, og gør mig altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Jos Eschenbach
  • Lindberg
  • Briller fra Ørgreen
  • Briller fra ProDesign
  • Tom Ford

Håndplukket sortiment

Alle brillestel i min butik er nøje udvalgt og håndplukket til mine kunder - og fælles for dem alle er høj kvalitet og lækkert design. Jeg går nemlig meget op i, at jeg har et unikt udvalg af lækre designerbriller, som du ikke finder andre steder.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Jeg er specialist i kontaktlinser

Jeg har mange års erfaring med kontaktlinser og gør mig altid meget umage med at finde de linser, der passer til netop dit behov. Jeg kender selv til de udfordringer, der kan være ifht. at bruge linser - og har fundet en god kombination af briller og linser, der er den helt optimale synsløsning for mig. Alle mine erfaringer med kontaktlinser kommer mig til gode, når jeg skal finde den rigtige løsning til dig. Er du i tvivl om, om kontaktlinser er noget for dig, så spørg mig endelig. Sammen kan vi finde den synsløsning, der fungerer bedst for dig.

Få tilpasset dine briller her hos mig - det er gratis!

I Nyt Syn Mariager stræber jeg efter at give dig en ekstraordinær god service. Det er nemlig vigtigt for mig, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger mig. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i min forretning - så tilpasser jeg gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Jeg klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.