Velkommen hos Nyt Syn Køge

Hos Nyt Syn Køge finder du dine nye briller. Vi går op i faglighed, og vi tager dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Derfor skal du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den optimale løsning til dig. Vi brænder nemlig for, at du skal være glad og tilfreds, når du køber briller eller kontaktlinser hos os.

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00

Nyt Syn Køge

Vestergade 5 4600 Køge
56 63 72 22 koege@nytsyn.dk CVR: 31693381

Blackfin

Oplev Blackfin's nye kollektion Onsdag d. 18. september Kl. 13:30 - 17:00 her i butikken

Tom Ford

Oplev de nyeste kollektioner fra Tom Ford Onsdag d. 2. oktober Kl. 14:00 - 17:00 her i butikken

Götti & Munic

Se og prøv alle nyheder fra Götti & Munic Onsdag d. 9. oktober Kl. 13:30 - 17:00 her i butikken

Lene Vandborg

Lene Vandborg

Indehaver
Optometrist

Charlotte Friis

Charlotte Friis

Indehaver
Optometrist

Dogan Polat

Dogan Polat

Optometrist

Marie Windeleff

Marie Windeleff

Optikerassistent

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Moderigtige briller, der gør noget godt for dit syn hos Nyt Syn Køge

Hos Nyt Syn i Køge står vi klar til at inspirere dig med den nyeste mode inden for brillestel. Vi har nemlig fremvisninger af de nyeste kollektioner fra mange af de største danske og udenlandske designere. Hos os er det vigtigt, at du får den bedste synsløsning, og det indebærer også, at du får en brille, som understøtter dit udseende og din personlighed. Vi står derfor altid klar med kyndig vejledning, men i sidste ende, er det selvfølgelig dig, som træffer valget.

For at du kan få mest muligt ud af dit syn, samarbejder vi med ZEISS, både når vi foretager synsprøver og i fremstillingen af brilleglas. Med i.Profiler fra ZEISS har vi det mest præcise målesystem, der måler over 1.500 punkter på dit øje. Med dem kan vi tegne en helt præcis profil af dit syn. Hvis du ønsker det, kan vi med disse målinger lave et brilleglas, som er fuldstændigt skræddersyet til dig. Med briller fra os kommer du altså til at opleve et knivskarpt syn, der er optimeret kun til dig.

Ud over briller og kontaktlinser fører vi også et stort udvalg af solbriller til både mænd og kvinder, og de fås selvfølgelig både med og uden styrke. Uanset om du er til klassikerne som Aviator fra Ray-Ban eller seneste nye skrig fra Tom Ford, så finder vi en, som passer til dig. Vi står selvfølgelig klar med professionel rådgivning, så du får en solbrille, du bliver glad for, hver gang solen skinner.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores butik i Køge. Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at få mest mulig ud af dit syn.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra BLAC
  • Blackfin
  • Briller fra Götti
  • Lindberg
  • Briller fra Munic
  • Ray Ban
  • STARCK
  • Briller fra Tom Ford

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen