Velkommen hos Nyt Syn Køge

Hos Nyt Syn Køge finder du dine nye briller. Vi går op i faglighed, og vi tager dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Derfor skal du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den optimale løsning til dig. Vi brænder nemlig for, at du skal være glad og tilfreds, når du køber briller eller kontaktlinser hos os.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Køge

Vestergade 5 4600 Køge
56 63 72 22 koege@nytsyn.dk CVR: 31693381

5. oktober Blackfin event

Kig ind mellem 12 og 17 og oplev den lækre brillekollektion fra Blackfin.

20. oktober Tom Ford event

Se alle de lækre luksusbriller og -solbriller fra eksklusive Tom Ford i butikken mellem 14 og 17.

3. november Götti event

Oplev de mange smarte brillestel fra Götti fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer med sublimt design og komfort for øje. Kig ind mellem kl. 14 og 17.

1. december Lindberg event

Er du til dansk design og kvalitet? Så kig ind og find din nye favoritbrille, når vi har event med danske Lindberg mellem 14 og 17.

Lene Vandborg

Lene Vandborg

Indehaver
Optometrist

Charlotte Friis

Charlotte Friis

Indehaver
Optometrist

Marie Windeleff

Marie Windeleff

Optikerassistent

Birgitte Eye

Birgitte Eye

Optikerassistent

Se Køge - Støt Køge

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Det siger vores kunder:

Hos Nyt Syn Køge samler vi på glade kunder, og hver dag gør vi vores yderste for at tilbyde vores kunder den bedste service og de mest optimale synsløsninger.

★★★★★ - Fra Michael Dangkel

★★★★★ - Fra Michael Dangkel

"Jeg har i dag oplevet en kundebetjening og ærlighed, jeg faktisk ikke kan huske, hvornår jeg sidst har fået. Jeg er jo mand, og det der med at gå til optiker og læge, det er ikke rigtig mig. Nu er det sådan, at jeg på grund af mit arbejde skal have lastbilkørekort. Problemet er bare, at det skal fornyes hvert 5 år, så jeg var nødt til at gøre et eller andet, for jeg var sikker på, jeg ikke ville klare den udvidede synsprøve, som kræves til stort kørekort. Jeg mødte op i Nyt Syn i Køge i dag og blev mødt af en rigtig sød og frisk Charlotte Friis. Vi talte om mine problemer eller nok nærmere bekymringer. Charlotte var virkelig professionel og forklaret alt om, hvad det gik ud på med et fantastisk humør. Nu skal jeg ikke trække det i langdrag, men Charlotte kom frem til, at jeg godt kunne klare synstesten hos lægen og endeligt kun havde brug for læse- og skærmbriller. Hvad er oddsene for det? 1 til en million vil jeg tro. Der er INGEN tvivl om, at jeg kommer her fremover. TAK FOR EN RIGTIG GOD OPLEVELSE!"

★★★★★ - Tea Jessen

★★★★★ - Tea Jessen

"Det blev pludselig den fedeste oplevelse at skulle have briller. At finde et par briller, der klæder og passer til én, er ikke nødvendigvis det nemmeste, og som førstegangskøber kan man godt være lidt på bar bund. Efter synstesten, der angav mit behov for briller, spurgte Lene, om hun måtte hjælpe mig med at vælge – selvfølgelig. Det tog ikke mange forsøg, før hun havde fundet 3 stel, der alle klædte mig i form og farve. Og så kunne jeg selv vælge ud fra hvilken brille, der passede til mit temperament. Det kunne ikke være lettere at træffe et så stort valg! Jeg har haft mine briller i over en måned, og jeg er så glad for dem! De er så enormt imødekommende og dygtige!"

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Moderigtige briller, der gør noget godt for dit syn hos Nyt Syn Køge

Hos Nyt Syn i Køge står vi klar til at inspirere dig med den nyeste mode inden for brillestel. Vi har nemlig fremvisninger af de nyeste kollektioner fra mange af de største danske og udenlandske designere. Hos os er det vigtigt, at du får den bedste synsløsning, og det indebærer også, at du får en brille, som understøtter dit udseende og din personlighed. Vi står derfor altid klar med kyndig vejledning, men i sidste ende, er det selvfølgelig dig, som træffer valget.

For at du kan få mest muligt ud af dit syn, samarbejder vi med ZEISS, både når vi foretager synsprøver og i fremstillingen af brilleglas. Med i.Profiler fra ZEISS har vi det mest præcise målesystem, der måler over 1.500 punkter på dit øje. Med dem kan vi tegne en helt præcis profil af dit syn. Hvis du ønsker det, kan vi med disse målinger lave et brilleglas, som er fuldstændigt skræddersyet til dig. Med briller fra os kommer du altså til at opleve et knivskarpt syn, der er optimeret kun til dig.

Ud over briller og kontaktlinser fører vi også et stort udvalg af solbriller til både mænd og kvinder, og de fås selvfølgelig både med og uden styrke. Uanset om du er til klassikerne som Aviator fra Ray-Ban eller seneste nye skrig fra Tom Ford, så finder vi en, som passer til dig. Vi står selvfølgelig klar med professionel rådgivning, så du får en solbrille, du bliver glad for, hver gang solen skinner.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores butik i Køge. Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at få mest mulig ud af dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra BLAC
  • Blackfin
  • Briller fra Götti
  • Lindberg
  • Briller fra Munic
  • Ray Ban
  • STARCK
  • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen