Velkommen hos Nyt Syn Hjørring Øjencenter Nord

Hos Nyt Syn Hjørring finder vi sammen dine nye briller. Vi vægter faglighed højt, og vi er en unik kombination af erfarne speciallæger i øjensygdomme og højt kvalificerede optikere. Vi går op i, at du får det bedste ud af dit syn, da vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra synet. Med vores synsprøve, som starter med markedets mest præcise opmåling af dine øjne med ZEISS i.Profiler, kan vi nemlig skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Vi gør os umage med at finde de rigtige briller eller kontaktlinser til dig, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig godt tilpas.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Se Hjørring - støt Hjørring

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Shop image

Nyt Syn Hjørring

Nørrebro 10 9800 Hjørring
98 92 03 78 hjorring@nytsyn.dk CVR: 56432914
Tommy Poulsen

Tommy Poulsen

Indehaver
Øjenlæge

Kathrine Lutzke

Kathrine Lutzke

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Dorte Lutzke

Dorte Lutzke

Optiksekretær

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Øjenlæge og optiker under samme tag hos Nyt Syn Hjørring

Hos Nyt Syn Hjørring bliver du altid mødt med et smil og nordjysk hjælpsomhed, når du kommer ind ad døren. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med at se tingene lidt skarpere. Da vi både har optiker og øjenlæge i huset, kan vi sikre, at du får mest muligt ud af dit syn.

Når vi skal rådgive dig om valget af synsløsning, sætter vi god tid af til en grundig synstest. Det synes vi også, at du skal gøre. For det tager altså mere end 15 min. at lave en synsundersøgelse. Måske den rigtige synsløsning for dig er briller, eller måske skal du have både briller og kontaktlinser? Vi skal i hvert fald nok hjælpe dig med at finde en løsning, som du bliver glad for.

For at kunne give dig de bedste briller har vi valgt at samarbejde med ZEISS. Her får du nemlig brilleglas i verdensklasse. Som en del af servicen for dig er vi ZEISS-certificerede. Det er din sikkerhed for, at vi har de bedste måleinstrumenter, og at vi til stadighed uddannes og testes i den nyeste viden om kontaktlinser, briller og optik. Som en del af pakken kan du også få glas med i.Scription. Det er en optimering af dit brilleglas, der bliver lavet fuldstændigt efter dit syn, og som derfor giver dig et skarpt og glasklart syn.

Alle vores smarte brillestel kan også fås med DriveSafe-glas. Hvis du på noget tidspunkt har oplevet ubehag ved at køre bil i mørke eller regnvejr, så er det måske en løsning for dig. Med DriveSafe-glas får du nemlig et par briller, du kan bruge hele døgnet. Det er altså ikke kun en særlig kørebrille, men briller som er optimeret til at give dig et bedre syn under de vanskelige forhold, man nogle gange oplever som bilist.

Når der er styr på både synstest og glas, så kommer vi til det, der måske er det vigtigste for dig: Brillestellet. Rigtig mange mennesker kigger på dit ansigt hver dag. Så det er utroligt vigtigt for os, at du går herfra med en brille på næsen, som både understreger dit personlige udtryk, og som klæder dig. Vi hjælper med professionel vejledning, men i sidste ende er beslutningen selvfølgelig din. Som en ekstra service tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem. Så kan du prøve dem i ro og mag i hjemlige omgivelser.

Kom ind og besøg vores optiker i Hjørring - du bliver helt sikkert klogere på dit syn. Og hvem ved, måske går du herfra med et endnu bedre syn?

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra Götti
  • Kilsgaard Eyewear
  • Lindberg
  • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.