Velkommen hos Nyt Syn Egedal Optik Stenløse

Skal du have briller? Hos Nyt Syn Egedal Optik i Stenløse glæder vi os til at byde dig velkommen i vores butik i Egedal Centret i Stenløse. Er du på udkig efter briller, solbriller eller kontaktlinser, så står vi klar med et bredt udvalg og professionel og personlig vejledning. Vi er to erfarne optikere, der med en grundig synsprøve kan give dig den synsløsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi har nøje udvalgt sortimentet af brillestel, du finder i butikken, og alle briller leveres med ZEISS brilleglas af højeste kvalitet, optimeret perfekt til dit synsbehov.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Hos os får du altid 75% rabat på brille nr. 2

Du vælger selv, hvilken brille du ønsker. Det kan f.eks. være en solbrille, en sportsbrille, en læsebrille, en storblomstret brille eller en ternet brille - det er helt op til dig. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der gives 75% rabat på billigste brille ved køb af 2 par briller inden for 30 dage.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-15:00
Shop image

Nyt Syn Egedal Optik - Stenløse

Egedal Centret 1 3660 Stenløse
47173030 egedal@nytsyn.dk CVR: 39246414
Jakob Grabas

Jakob Grabas

Indehaver, optiker

Karina Mikkelsen

Karina Mikkelsen

Indehaver, optiker

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Spændende brilleudvalg og godt håndværk i Stenløse

Hos Nyt Syn Stenløse kan tilbyde dig det mest spændende udvalg af brillestel i Stenløse og omegn. Vi har bl.a. briller fra danske Monkeyglasses, der fremstiller designstel af bionedbrydelige overskudsmaterialer og stel fra Tom Davies, der giver dig mulighed for at skræddersy dine helt personlige briller i farve, form og materialer. Vi har mange års erfaring i at vejlede om valg af brillestel, så det passer til dit ansigt og understreger din personlighed. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du også få lov til at låne nogle stel med hjem. Så kan du prøve dem af der hjemme og måske høre kolleger og venner om deres holdning.

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk, så vi sliber og monterer selv glassene i dit brillestel. For at få de bedste materialer at arbejde med samarbejder vi med tyske ZEISS om både glas og instrumenter. Vi starter altid med en grundig synstest, hvor vi bl.a. bruger ZEISS i.Profiler til at lave et ”fingeraftryk” af dit syn. Med de informationer kan vi lave brilleglas med i.Scription, der sikrer dig et endnu skarpere syn. Din garanti for, at vi mener det, vi siger, er vores ZEISS-certificering. Det betyder nemlig, at vi er uddannet og testet i brugen af den nyeste teknologi og viden inden for optik.

Vores optikere er selvfølgelig også eksperter i kontaktlinser. Lige som med vores briller, er alle vores linser af høj kvalitet, så vi finder også en model, der passer til dig. Derudover kan vi også lave natlinser. Natlinser sover du med, i løbet af natten korrigerer de dine hornhinder, så du ser knivskarpt hele dagen uden brug af kontaktlinser eller briller. Natlinser kan desværre ikke løse alles problem, så det er individuelt fra person til person, om det er en mulighed. Kom ind i butikken og hør mere om det.

Hvis du tror, at du skal have briller, kontaktlinser eller går og mangler solbriller, så er du meget velkommen i vores butik. Vores optikere står altid klar til at hjælpe dig. Du kan allerede nu booke en uforpligtende synstest her eller i toppen af siden.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Caroline Abram
 • Face à Face
 • Falvin
 • Fendi
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Götti
 • Briller fra Karen Simonsen
 • KBL
 • Lindberg
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra Munic
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Talla Eyewear
 • Briller fra Tom Davies
 • Briller fra Tom Ford
 • Briller fra Tom K
 • Briller fra WOOW
 • Yo Mavo

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 2.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos NYT SYN finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Se Egedal - støt Egedal

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye styles. Sæt kulør på din stil med nye briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye forårsfavorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen