Velkommen hos Nyt Syn Egedal Optik Stenløse

Skal du have briller? Hos Nyt Syn Egedal Optik i Stenløse glæder vi os til at byde dig velkommen i vores butik i Egedal Centret i Stenløse. Er du på udkig efter briller, solbriller eller kontaktlinser, så står vi klar med et bredt udvalg og professionel og personlig vejledning. Vi er to erfarne optikere, der med en grundig synsprøve kan give dig den synsløsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi har nøje udvalgt sortimentet af brillestel, du finder i butikken, og alle briller leveres med ZEISS brilleglas af højeste kvalitet, optimeret perfekt til dit synsbehov.

Altid gratis ZEISS-glas til brille nr. 2

Du vælger selv, hvilken brille du ønsker. Det kan f.eks. være en solbrille, en sportsbrille, en læsebrille, en storblomstret brille eller en ternet brille - det er helt op til dig. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ved køb af 2 komplette briller inden for 90 dage.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Åbningstider

Man-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-15:00
Gratis synstest kan bookes fra kl. 9.00.
Shop image

Nyt Syn Egedal Optik - Stenløse

Egedal Centret 1 3660 Stenløse
47173030 egedal@nytsyn.dk CVR: 39246414

Få en synsprøve i særklasse

Hos os tager en synsprøve lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning. Vi anvender det nyeste ZEISS-udstyr for at sikre størst mulig præcision.

Jakob Grabas

Jakob Grabas

Indehaver, optiker

Specialist i kontaktlinser, sportsbriller og 3D printede stel.

Karina Mikkelsen

Karina Mikkelsen

Indehaver, optiker

Specialist i Specialoptik, måling af børn og unge og fashion.

Veronika-Helena Andersen

Veronika-Helena Andersen

Optik Assistent

Specialist i styling, brillebrands og modetrends.

Mie Hansen

Mie Hansen

Optikassistent

Lindberg shop-in-shop

Vi er stolte af, at kunne tilbyde håndlavede kvalitetsbrillestel fra danske Lindberg til vores kvalitetsbevidste kunder. Lindberg er kendt for sine brillestel med et unikt udtryk, der balancerer på knivsæggen mellem det moderne og klassiske. I vores Lindberg shop-in-shop kan vi vise dig over 100 af de smarte og lette dansk designede brillestel. Alle stel er uden skruer og i let og stærk titanium. Vejer fra 8 gram! Design din egen Lindberg brille med vores Lindberg App. Kom ind og se hvordan.

Det største udvalg i Egedal - også i solbriller

Vi forhandler alle de fedeste brands - Tom Ford, Maui Jim, RayBan, Gucci og mange flere. Alle brillestel kan naturligvis leveres med den styrke, som du har brug for.

Vi har kontaktlinser - til både børn og voksne

Vi tilpasser linser til alle behov og forhandler alle de kendte mærker, men kan også lave skræddersyede linser til særlige udfordringer. Udvikling af nærsynethed hos børn og unge er et stigende problem. Høj nærsynethed øger risikoen for komplikationer senere i livet. Med natlinser kan vi bremse udviklingen med op til 59% hos børn og unge. Jo før vi sætter ind jo bedre.

Kæmpe udvalg af børnebriller

Skal dit barn have briller? Kig ind til os - vi har et kæmpe udvalg af smarte og solide børnebriller. Vælg 2 par med lette og tynde ZEISS glas fra kun 199,- i 24 mdr. Da glassene med stor sandsynlighed skal skiftes inden for 24 mdr., har vi inkluderet et gratis glasskift pr. brille. Og vi giver altid gratis service og skift af næsepuder samt 50% rabat på reparationer.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Oplev det største udvalg af briller og solbriller i Egedal

Spændende brilleudvalg og godt håndværk i Stenløse

Hos Nyt Syn Stenløse har vi det største udvalg og de smarteste briller i Egedal og omegn. Vi forhandler mange af de kendte mærker, men har også flere specielle brands. Du kan få lette stel i 3D print fra You Mawo og Monoqool eller super stærk titanium fra Lindberg og Fleye. Ønsker du selv at designe din nye brille, kan du boltre dig i designs og farver fra Unique Eyewear. Vi har mange års erfaring i at vejlede om valg af brillestel, så det passer til dit ansigt og understreger din personlighed. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du også få lov til at låne stel med hjem. 

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk, så vi sliber og monterer selv glassene i dit brillestel. For at få det bedste resultatet samarbejder vi med tyske ZEISS om både glas og instrumenter. Vi starter altid med en grundig synstest, hvor vi bl.a. bruger ZEISS i.Profiler til at lave et ”fingeraftryk” af dit syn. Med de informationer kan vi lave brilleglas med i.Scription, der sikrer dig et endnu skarpere syn både i dagslys og i mørke. Vi er begge ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi er uddannet og testet i brugen af den nyeste teknologi og viden inden for optik.

Har du brug for brillerkontaktlinser eller går og mangler solbriller, så er du meget velkommen i vores butik. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du kan allerede nu booke en uforpligtende synstest her eller i toppen af siden.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Caroline Abram
 • COBLENS
 • Dita
 • Face à Face
 • Falvin
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Gucci
 • James Ay
 • Lindberg
 • Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Munic
 • Oakley
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Tom Davies
 • Tom Ford
 • Briller fra WOOW
 • Yo Mavo

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 2.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos NYT SYN finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb smarte briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen