Åbningstider

Man-Ons:09:30-17:30
Tors-Fre:09:30-18:00
Lørdag:09:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Dianalund

Torvet 11A 4293 Dianalund
58 26 43 10 dianalund@nytsyn.dk CVR: 28497962
Dorte Mølgaard

Dorte Mølgaard

Indehaver, optiker
og kontaktlinseoptiker

Louise Kjæmpe

Louise Kjæmpe

Optiker og
kontaktlinseoptiker

Katrine Hansen

Katrine Hansen

Optikerassistent

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Book en GRATIS synstest i Dianalund

Kom indenfor hos Nyt Syn Dianalund og lad os inspirere dig med de flotteste briller på markedet. Vi vægter faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt, så vi sikrer dig det bedste syn. Vi er ZEISS-certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i de nyeste produkter og viden om optik. Så uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, har vi en løsning, der passer dig. Vi kan tilbyde dig de mest attraktive mærker fra de dygtigste og mest kendte brilledesignere. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer lige til dit behov.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Moderne briller i høj kvalitet og dygtige optikere i Dianalund

De bedste optikere i Dianalund finder du hos Nyt Syn. I vores stilrene butik er faglighed og god service nemlig i førersædet. Vi hjælper dig med alt fra den første uforpligtende synstest til at finde et stel i vores udvalg af de bedste briller og solbriller, der matcher din personlige stil. Vi er nemlig sikre på, at tilfredse kunder vender tilbage.

Som en del af vores faglighed sørger vi for altid at være up to date. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS, om til stadighed at blive klogere gennem uddannelse og test i den nyeste viden om optik og i brugen af deres førende måleredskaber. Som ZEISS-certificerede er vi din garanti for, at du får den bedst mulige løsning til dine øjne. Derfor tilbyder vi selvfølgelig både briller, solbriller og kontaktlinser, og vi hjælper med at finde frem til en synsløsning, som matcher dit behov.

Med brilleglas fra ZEISS er du sikret de bedste brilleglas i verden. Hvis du vælger glas med i.Scription får du et brilleglas, som er skræddersyet til dine øjne. Vi måler nemlig dine øjne på over 1.500 punkter og bruger det i slibningen. Det sikrer, at du får et par briller, hvor glasset er 25 gange mere præcist end standardglas. Det gør en forskel for dit syn og dine øjne, og dermed også for din hverdag.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BLAC
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Götti
 • Guess
 • Briller fra Inface
 • Lindberg
 • Lool
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Masunaga
 • Maui Jim
 • Max Mara
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Prada
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Talla Eyewear
 • Thomsen
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • William Morris

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen