Velkommen hos Nyt Syn Dianalund

Kom indenfor hos Nyt Syn Dianalund og lad os inspirere dig med de flotteste briller på markedet. Vi vægter faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt, så vi sikrer dig det bedste syn. Vi er ZEISS-certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i de nyeste produkter og viden om optik. Så uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, har vi en løsning, der passer dig. Vi kan tilbyde dig de mest attraktive mærker fra de dygtigste og mest kendte brilledesignere. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer lige til dit behov.

Op til 50% på stel ELLER gratis glas til brille nr. 2

Har du svært ved at vælge hvilket brillestel, du synes bedst om? Bare rolig, lige nu sparer du op til 50% på udvalgt brillestel i butikken ELLER gratis glas til brille nr. 2*. Så behøver du ikke vælge, hvis du har mere end én favorit! Book tid til en gratis synstest - så sørger vi for, at dine drømmebriller giver dig et skarpt syn. *Udsalg/tilbud gælder kun fra 20. juni og hele juli ved køb af brille med ZEISS-glas og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Åbningstider

Man-Ons:09:30-17:30
Tors-Fre:09:30-18:00
Lørdag:09:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Dianalund

Torvet 11A 4293 Dianalund
58 26 43 10 dianalund@nytsyn.dk CVR: 28497962
Dorte Mølgaard

Dorte Mølgaard

Indehaver, optiker
og kontaktlinseoptiker

Winnie Knudsen

Winnie Knudsen

Optiker og
kontaktlinseoptiker

Louise Kjæmpe

Louise Kjæmpe

Optiker og
kontaktlinseoptiker

Katrine Hansen

Katrine Hansen

Optikerassistent

Se Dianalund - støt Dianalund

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Moderne briller i høj kvalitet og dygtige optikere i Dianalund

De bedste optikere i Dianalund finder du hos Nyt Syn. I vores stilrene butik er faglighed og god service nemlig i førersædet. Vi hjælper dig med alt fra den første uforpligtende synstest til at finde et stel i vores udvalg af de bedste briller og solbriller, der matcher din personlige stil. Vi er nemlig sikre på, at tilfredse kunder vender tilbage.

Som en del af vores faglighed sørger vi for altid at være up to date. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS, om til stadighed at blive klogere gennem uddannelse og test i den nyeste viden om optik og i brugen af deres førende måleredskaber. Som ZEISS-certificerede er vi din garanti for, at du får den bedst mulige løsning til dine øjne. Derfor tilbyder vi selvfølgelig både briller, solbriller og kontaktlinser, og vi hjælper med at finde frem til en synsløsning, som matcher dit behov.

Med brilleglas fra ZEISS er du sikret de bedste brilleglas i verden. Hvis du vælger glas med i.Scription får du et brilleglas, som er skræddersyet til dine øjne. Vi måler nemlig dine øjne på over 1.500 punkter og bruger det i slibningen. Det sikrer, at du får et par briller, hvor glasset er 25 gange mere præcist end standardglas. Det gør en forskel for dit syn og dine øjne, og dermed også for din hverdag.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Caroline Abram
 • Face à Face
 • Falvin
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra FREIGEIST
 • Briller fra Lindberg
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Seiko
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra TITANFLEX
 • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen