Stil skarpt på livet

Dit syn er et af evolutionens mesterværker og et af de vigtigste sanser, vi har. Op til 85% af alle de indtryk, din hjerne modtager i løbet af dagen, får du gennem synet. Dit syn er altafgørende for dig, så du kan navigere rundt i dine omgivelser og stille skarpt på de mindste detaljer og farver.

Dit syn fortjener nærvær og god tid

Hvad laver du i din fritid? Er du ofte fysisk aktiv? Kører du ofte bil i mørke? Indrømmet - vi stiller mange spørgsmål, når du får en synsprøve hos os. Men vi vil bare gerne sikre, at du får præcis de briller, du har brug for. Både når du er hjemme, på job eller dyrker din hobby. Vi giver os god tid til at spørge ind til dine behov og udfører en meget nøjagtig måling af dit syn, så vi kan finde den synsløsning, der passer bedst til dig.

Overlad ikke dit syn til hvem som helst

Gå ikke på kompromis med dit syn. Hos Nyt Syn skal du aldrig nøjes med en standard-løsning. Vi sætter god tid af til netop dig og dit specifikke behov. Alle vores optikere er ZEISS-certificerede, så du altid er sikker på at få den mest optimale synsløsning. Med certificeringen er vi altid up to date med den nyeste viden om optik, og vi har markedets mest præcise måleinstrumenter.

En verden af farver

Samspillet mellem din hjerne og dit syn er udviklet og forfinet gennem millioner af år, og har givet dig muligheden for at se de mange fantastiske farver i dine omgivelser. Ved hjælp af synet, som sender signaler til din hjerne, kan du skelne mellem 16 millioner farver.

Vi er lige rundt om hjørnet

Hvorfor køre langt efter briller, når din lokale Nyt Syn optiker har de bedste synsløsninger? Vi har butikker i hele landet, så hvis du ikke allerede er på fornavn med din lokale optiker, kan du nemt blive det. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Klæd dine øjne bedst på

Med en hverdag, hvor vi konstant skifter mellem at kigge ned på vores mobiltelefon og omgivelser, anstrenger vi over tid øjnene, og det kan føre til digital øjentræthed uanset din alder. Det konstante skift i forskellige synsafstande skaber nye synsbehov. Med SmartLife-brilleglas fra ZEISS har du mulighed for at få et brilleglas, der er tilpasset dine synsudfordringer og behov i en digital hverdag.

Stil skarpt på det, der virkelig tæller

Med en travl hverdag hvor vi konstant skifter fokus til en skærm, glemmer vi ofte at se det lige foran os. Den digitale udvikling sætter dit syn på en prøve og kan på længere sigt give dig synsudfordringer. Hos Nyt Syn har du heldigvis altid mulighed for at få tjekket dit syn og finde den synsløsning, der passer til netop dig.

Innovative løsninger

Den rivende teknologiske udvikling har gjort det muligt at skabe og tilpasse løsninger til dit syn, så du kan afhjælpe dine synsproblemer.

Skarpt syn foran skærmen

Med synsløsninger som briller specielt designet til et højt dagligt skærmforbrug sikrer du, at du får et afslappet og skarpt syn i længere tid og kan koncentrere dig uden problemer.

Se skarpt selv i mørket

Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du hverdagsbriller optimeret til kørsel i mørke, så du altid kan komme trygt hjem.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Kom sikkert hjem med ZEISS DriveSafe

Dine øjne skal bruge op til en halv time for at omstille sig til mørket. Det kan give udfordringer, når du skal køre bil i de mørke eftermiddags- og aftenstimer. Heldigvis har ZEISS udviklet DriveSafe-brilleglas - en hverdagsbrille der er særligt optimeret til bilkørsel i mørke.

Vores passion er din styrke

Et godt og komfortabelt syn kræver den bedste behandling. Hos Nyt Syn får du professionel og tryg vejledning fra start til slut. Vi er drevet af at give alle vores kunder den bedste løsning og rådgivning, der passer dem.

Få det bedste ud af dit syn

Synet er en magisk evne, som du ikke kan tage for givet. Med brilleglas fra ZEISS giver du dine øjne den bedste forudsætning for at vedligeholde et skarpt og afslappet syn hver dag.

Få større bevægelighed med linser

Briller har sine fordele, men det er ikke alle situationer, hvor de er den optimale løsning. Har du overvejet at skifte til kontaktlinser, så kan du altid prøve dem gratis hos din lokale optiker. Du har også mulighed for at kombinere både briller og linser. Uanset dit behov, rådgiver vi dig altid i hvilken linse, der passer dig, og hvordan du skal isætte dem og opbevare dem.