Åbningstider

Man-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-15:00
Shop image

Nyt Syn Veri Center

Frijsenborgvej 5 8240 Risskov
86 21 53 30 vericenter@nytsyn.dk CVR: 28512813
Henrik Bondrop

Henrik Bondrop

Indehaver og
optiker

Hans H. Fahrendorff

Hans H. Fahrendorff

Optiker

Christopher F. S. Binderup

Christopher F. S. Binderup

Optiker

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Få en gratis synstest i Risskov

Hos Nyt Syn i Veri Center Risskov brænder vi for at finde de rigtige briller til dig. Vi synes, du fortjener den bedste rådgivning og en synsløsning af høj kvalitet. Derfor er vi ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har de mest præcise måleinstrumenter, og at vi bliver løbende uddannet og testet i viden om optik. Når vi har undersøgt dine øjne, bruger vi oplysningerne til at finde den bedste kontaktlinseløsning til dig eller specialfremstille dine ZEISS brilleglas, så de passer perfekt til netop dine øjne. En synsprøve tager derfor lidt længere tid hos vores optikere i Risskov, fordi vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Lafont
 • Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Tom Ford
 • Tommy Hilfiger
 • Briller fra WOOW

Det siger vores kunder om os:

"Virkelig god service" Jeg køber ikke briller andre steder, da jeg er imponeret over serviceniveauet i butikken. Alle medarbejdere er positive og glade for at hjælpe. Jeg har været glad for hver eneste brille, jeg har investeret i, og der er ikke forskel på, om jeg kommer for at købe briller eller bare skal have strammet skruerne i dem, jeg har købt - og det er uden beregning. /Kathe, Risskov

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Det siger vores kunder om DriveSafe:

"DriveSafe er bare godt! TAK for rigtig gode nye brilleglas! Jeg er overrasket over, at de er blevet så gode. Det er som om Århus Kommune har skruet op for lyset her i Århus. I dagslys er mit syn også blevet klarere og mere skarpt - som om jeg har fået storskærms-udsigt." /Helmer Biseth - kunde hos Nyt Syn i mere end 30 år

Hos Nyt Syn i Risskov gør vi os umage med at finde briller, der passer til dig

Hos Nyt Syn i Veri Center Risskov er vi eksperter i kontaktlinser, men du finder også et stort udvalg af både moderigtige briller og solbriller. For os er dit syn det vigtigste i verden. Vidste du, at 75% af dine sanseindtryk kommer fra øjnene? Derfor er det også vigtigt, at dit syn ikke kommer i vejen for dit liv. Vi springer derfor aldrig over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til at finde en løsning, der passer lige præcis til dig.

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, sætter vi altid god tid af til din synstest og synsprøve. Hos os tager det nemlig mere end 15 min. at få lavet en grundig undersøgelse af dit syn. Efter undersøgelsen står vi selvfølgelig også klar til at rådgive dig og høre om dine behov, så vi kan finde en løsning, som er skræddersyet til dit liv. Måske kræver det en kombination af briller, solbriller og kontaktlinser? Skal du have briller, hjælper vi dig selvfølgelig med at finde en model, som klæder dig. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas med dine nye briller.

Vi vil være de bedste på markedet. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS, der producerer glas i den absolutte verdenstop. Med den nyeste teknologi på både måleinstrumenter og i produktionen kan vi levere brilleglas, som er 25 gange mere nøjagtige end et standardbrilleglas. Vores ZEISS-certificering er derfor din garanti for, at vi altid arbejder med de bedste instrumenter, og at vi løbende uddannes og testes i de nyeste produkter og viden inden for optik. 

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen