Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Svendborg

Kattesundet 4 5700 Svendborg
62 22 30 01 svendborg@nytsyn.dk CVR: 38277952
Tommy Simonsen

Tommy Simonsen

Indehaver og optiker

Lars Vej

Lars Vej

Optiker og
samsynstræner

Tommy Hansen

Tommy Hansen

Optiker og
kontaktlinsespecialist

Camilla Christensen

Camilla Christensen

Salgsassistent

Lars Hansen

Lars Hansen

Optiker og
kontaktlinsespecialist

NYHED! Nu kan du lease alle de briller, du har lyst til...

Hos Nyt Syn Wichmann Optik kan du lease moderigtige briller til alle dine behov og til en lav månedlig pris fra kr. 95,- pr. md. for enkeltstyrke og fra 199,- pr. md. for flerstyrke*. Prisen pr. måned er den samme, uanset hvor mange briller du vælger. Vi kalder konceptet Wichmann Flex. Så bliver det ikke nemmere at skifte briller, så tit du har lyst. Og vi har masser af lækre briller at vælge imellem: Modebriller, skærmbriller, sportsbriller, solbriller eller hvad du har behov for. Kig ind i butikken og hør mere om leasing af briller. *For hver brille du vælger, betales en mindre udbetaling, og de månedlige udgifter er baseret på, hvilke brillestel og glaskvalitet, du vælger. Bindingsperioden er minimum 36 md. Hør mere i butikken.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Caroline Abram
 • Chrome Hearts
 • COBLENS
 • Face à Face
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Gucci
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Masunaga
 • Moscot
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Ray Ban
 • Robert La Roche
 • Tom Ford

"Vi vægter faglighed og grundighed højt"

Book en gratis synstest i Svendborg

Hvis du skal have briller, så tager vi hos Nyt Syn Wichmann optik i Svendborg dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Hvorvidt du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi ud af efter en grundig synsprøve - hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan finde den synsløsning, der er optimal for dig. Kom ind i butikken og oplev vores store udvalg af lækre brillestel fra brands som f.eks. Chrome Hearts, Lindberg, Gucci og Tom Ford.

Service & produkter

Rentefri betaling
Rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Spændende udvalg af høj kvalitet i Svendborg

Vores butik har ligget i den flotte bygning i Kattesundet 4, Svendborg siden 1994, men vi startede i Møllergade tilbage i 1986. Vi har den glæde at opleve, at mange af vores kunder har fulgt os gennem alle årene. Måske fordi du altid vil møde den samme optiker. Vi bestræber os nemlig på at den optiker, der løser dit synsproblem, også følger sagen helt til dørs. Det gælder både fremstilling og udlevering af din brille. På den måde mener vi nemlig, at du får den bedste service og det bedste produkt.

Faglighed og kvalitet er vigtig for os, derfor samarbejder vi med ZEISS om at levere de bedste brilleglas på markedet. Vejen til det perfekte syn starter med en grundig synstest, og her bruger vi bl.a. ZEISS i.Profiler til at lave en unik synsanalyse for dit syn. Målingerne her kan vi bruge til at lave brilleglas med i.Scription, der giver dig et endnu skarpere syn. Vi er ZEISS-certificerede som din garanti for at få den bedste behandling. Det betyder, at vi altid er ’up to date’ med både det nyeste udstyr og viden.

Hvis vi finder ud af, at kontaktlinser er en del af synsløsningen for dig, kan vi selvfølgelig også rådgive dig til den bedste linse for dit syn. Vi fører kun kvalitetslinser, der ikke udtørrer dine øjne, så du kan roligt bruge dem hele dagen.

For nogle kan natlinser også være en løsning. En natlinse er en kontaktlinse, man sover med. I løbet af natten korrigerer den dine hornhinder, så du ser skarpt resten af dagen uden brug andre synshjælpere som briller eller kontaktlinser. Du kan altså frit bruge de solbriller du har lyst til.

Vi har naturligvis alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores leverandører har været igennem strenge udvælgelseskrav. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer både dit ansigt og din stil. Vi er ikke bange for at give vores ærlige mening, men du bestemmer selvfølgelig.

Nogle synsproblemer kan desværre ikke løses kun med briller eller kontaktlinser. Derfor tilbyder vi også samsynstræning og svagsynsoptik. Kom ind i butikken og hør mere om dine muligheder. Du kan allerede nu bestille en tid til uforpligtende undersøgelse her på siden.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen