Åbningstider

Mandag:10:00-17:30
Tirsdag:09:00-17:30
Onsdag:10:00-17:30
Torsdag:09:00-17:30
Fredag:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Folkebo

Hjallesevej 199 5230 Odense M
61693904 folkebo@nytsyn.dk CVR: 42996521
Signe Schønnemann

Signe Schønnemann

Indehaver og optiker

Maria Degener

Maria Degener

Optiker og
kontaktlinsespecialist

Morten Meiner

Morten Meiner

Optikassistent

Helle Skovkjær

Helle Skovkjær

Optikassistent

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

  • Caroline Abram
  • Briller fra ENTOURAGE OF 7
  • Briller fra FLEYE Copenhagen
  • FREIGEIST
  • GIGI Studios
  • Lindberg
  • Briller fra MINI
  • Ray Ban
  • Silhouette
  • Swarovski

Få en grundig synstest hos Nyt Syn Folkebo i Odense

Hos Nyt Syn på Folkebo Torv i Odense vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have nye briller. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synsprøve, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Folkebo i Odense.

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn på Folkebo Torv i Odense ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig give dig den bedste  rådgivning om hvilken synsløsning, der vil være optimal for dig.

Briller er mere end bare briller. Derfor har vi et nært samarbejde med vores glasleverandør ZEISS. Det betyder, at vi har et meget bredt udvalg af brilleglas i højeste kvalitet til ethvert behov - uanset om der er behov for læsebriller, skærmbriller, kørebriller eller helt almindelige hverdagsbriller. 

For at kunne tilbyde vores kunder de bedste kvalitetssynsløsninger, er vi ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har meget nøjagtigt måleudstyr fra ZEISS, og at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden om optik. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle på mere end 1500 punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter dit syns "fingeraftryk".

Briller er rammen om dit syn - og vi ved, at et lækkert brillestel i god kvalitet er mindst lige så vigtigt som et godt brilleglas. Dine briller skal både føles behagelige og sidde godt, men de skal også matche din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse. Alle sammen i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Som en ekstra service kan du låne nogle af de udvalgte brillestel med hjem. I ro og mag kan du træffe beslutningen der hjemme.

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik på Folkebo Torv i Odense til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Find os i Nyt Syn på Folkebo Torv i Odense

Du finder os i vores charmerende brillebutik på Folkebo Torv, Hjallesevej 199 i Odense. På hylderne har vi et spændende udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi udvælger og indkøber selv alle de brillestel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har meget nøjagtige måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn på Folkebo Torv i Odense og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Lad os give dine øjne et sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og screener dig for AMD, hvis vores dygtige optikere finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere, anbefaler vi dig at kontakte en øjenlæge, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra Caroline Abram til mere klassiske solbrillestel fra populære Ray-ban. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Book en gratis synstest

Vores online booking har åbent 24/7, så du altid kan booke tid til en gratis synstest, når det passer dig bedst. Vi glæder os til at se dig!

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn ved Folkebo Torv i Odense samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen