Vi har åbent og er her for dig

Da vi er sundhedsfagligt personale, holder vi åbent, og der kræves ikke corona-pas for at komme til optiker. Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så du trygt kan besøge os i butikken. Kig ind – vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen hos Nyt Syn Nyborg Optik

Hos Nyt Syn Nyborg mener vi, at du fortjener den bedste rådgivning og en synsløsning, der passer præcist til dig. Derfor er fagligheden i højsædet hos vores optikere. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, vi kan måle dine øjne med markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS. Disse data bruger vi til at finde den bedste kontaktlinseløsning til dig eller specialfremstille dine ZEISS brilleglas. En synsprøve tager lidt længere tid hos os, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Til gengæld garanterer vi, at du får de briller eller kontaktlinser, der passer bedst til netop dine øjne.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Se Nyborg - støt Nyborg

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Nyborg

Nørregade 18 5800 Nyborg
65 31 10 10 nyborg@nytsyn.dk CVR: 29625638
Bo Kristensen

Bo Kristensen

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Susanne Uller Knudsen

Susanne Uller Knudsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Carsten I. Andersen

Carsten I. Andersen

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Karin Jacobsen

Karin Jacobsen

Brillestylist

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Hos Nyt Syn Nyborg samler vi på glade og tilfredse kunder

Vores optikere i Nyborg gør sig altid umage med at finde en brille, der passer til dig. Vi tror nemlig på, at glade og tilfredse kunder både vender tilbage og anbefaler os til deres omgangskreds. Vores brillesortiment spænder fra de dygtigste brilledesignere til de store modehuse. Hos os finder du derfor stel, som du ikke ser andre steder. Vi udvælger nemlig selv de brands, vi fører i butikken.

Når du skal vælge dine nye briller, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du har brillerne på næsen. Derfor tilbyder vi, at du kan låne stel med hjem. Det er nemlig vores mening, at der ikke skal være noget hastværk med så vigtig en beslutning. Når du har prøvet brillerne derhjemme og måske har fået familien eller vennernes besyv med, så tror vi på, at du bliver glad for dine briller.

Selv om udseendet er utroligt vigtigt, så er det glasset i brillerne, der gør en forskel for dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS, både når vi skal måle dit syn, og når vi skal fremstille glas til dine nye briller. Med det bedste udstyr på markedet, kan vi måle præcist på dit syn og lave glas, som er skræddersyet til dig. Dit syn er unikt, så derfor får du også mest ud af synet med en unik synsløsning og et skræddersyet brilleglas.

Når vores optiker skal hjælpe med at finde den bedste synsløsning for dig, tager vi udgangspunkt i en synstest. Derefter finder vi ud af, om du skal have briller, kontaktlinser eller en kombination. Alt efter hvad der passer til dit liv. Nogle problemer kan dog ikke løses med briller, men skal trænes væk. Derfor tilbyder vi også individuelt tilrettelagt samsynstræning.

En anden løsning, der gør dig uafhængig af briller eller linser i dagtimerne, er natlinser. Natlinsen tager du i om aftenen, inden du går i seng. I løbet af natten korrigerer de dine hornhinder, så du kan se skarpt hele dagen uden brug af andre synhjælpemidler. Du kan ovenikøbet bruge vores smarte herresolbriller eller damesolbriller uden styrke, når du bruger natlinser.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores optikerforretning i Nyborg. Vores butik har ligget her i den flotte bygning på Nørregade siden 1998, og vi er stolte af, at mange af vores kunder har fulgt os gennem årene. Hos os møder du altid den samme optiker, som bestræber sig på at løse dit synsproblem og følge sagen helt til dørs. Både hvad angår fremstillingen og udlevering af dine briller. 

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs om natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Boss
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Götti
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra Munic
 • Nike
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Paul and Joe
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen