Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Nyborg

Nørregade 18 5800 Nyborg
65 31 10 10 nyborg@nytsyn.dk CVR: 42523186
Bo Kristensen

Bo Kristensen

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Susanne Uller Knudsen

Susanne Uller Knudsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Ena Loncar Vagner

Ena Loncar Vagner

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Michael Rowald

Michael Rowald

Optikerassistent

Karin Jacobsen

Karin Jacobsen

Brillestylist

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Book en GRATIS synstest i Nyborg

Hos Nyt Syn Nyborg mener vi, at du fortjener den bedste rådgivning og en synsløsning, der passer præcist til dig. Derfor er fagligheden i højsædet hos vores optikere. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, vi kan måle dine øjne med markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS. Disse data bruger vi til at finde den bedste kontaktlinseløsning til dig eller specialfremstille dine ZEISS brilleglas. En synsprøve tager lidt længere tid hos os, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Til gengæld garanterer vi, at du får de briller eller kontaktlinser, der passer bedst til netop dine øjne.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Hos Nyt Syn Nyborg samler vi på glade og tilfredse kunder

Vores optikere i Nyborg gør sig altid umage med at finde en brille, der passer til dig. Vi tror nemlig på, at glade og tilfredse kunder både vender tilbage og anbefaler os til deres omgangskreds. Vores brillesortiment spænder fra de dygtigste brilledesignere til de store modehuse. Hos os finder du derfor stel, som du ikke ser andre steder. Vi udvælger nemlig selv de brands, vi fører i butikken.

Når du skal vælge dine nye briller, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du har brillerne på næsen. Derfor tilbyder vi, at du kan låne stel med hjem. Det er nemlig vores mening, at der ikke skal være noget hastværk med så vigtig en beslutning. Når du har prøvet brillerne derhjemme og måske har fået familien eller vennernes besyv med, så tror vi på, at du bliver glad for dine briller.

Selv om udseendet er utroligt vigtigt, så er det glasset i brillerne, der gør en forskel for dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS, både når vi skal måle dit syn, og når vi skal fremstille glas til dine nye briller. Med det bedste udstyr på markedet, kan vi måle præcist på dit syn og lave glas, som er skræddersyet til dig. Dit syn er unikt, så derfor får du også mest ud af synet med en unik synsløsning og et skræddersyet brilleglas.

Når vores optiker skal hjælpe med at finde den bedste synsløsning for dig, tager vi udgangspunkt i en synstest. Derefter finder vi ud af, om du skal have briller, kontaktlinser eller en kombination. Alt efter hvad der passer til dit liv. Nogle problemer kan dog ikke løses med briller, men skal trænes væk. Derfor tilbyder vi også individuelt tilrettelagt samsynstræning.

En anden løsning, der gør dig uafhængig af briller eller linser i dagtimerne, er natlinser. Natlinsen tager du i om aftenen, inden du går i seng. I løbet af natten korrigerer de dine hornhinder, så du kan se skarpt hele dagen uden brug af andre synhjælpemidler. Du kan ovenikøbet bruge vores smarte herresolbriller eller damesolbriller uden styrke, når du bruger natlinser.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores optikerforretning i Nyborg. Vores butik har ligget her i den flotte bygning på Nørregade siden 1998, og vi er stolte af, at mange af vores kunder har fulgt os gennem årene. Hos os møder du altid den samme optiker, som bestræber sig på at løse dit synsproblem og følge sagen helt til dørs. Både hvad angår fremstillingen og udlevering af dine briller. 

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs om natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Boss
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Guess
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Munic
 • Nike
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Paul and Joe
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Silhouette
 • Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen