Velkommen hos Nyt Syn Stær Optik, Trøjborg

Stær Optik hedder nu Nyt Syn Stær Optik, men du vil fortsat opleve den samme gode og personlige service i butikken. Hos os vægter vi faglighed højt, og vi gør vores bedste for, at du bliver klogere på dit syn og føler dig tryg, når du besøger os. Det skal være nemt og overskueligt at finde din nye synsløsning - uanset om du har brug for briller eller kontaktlinser. Derfor kan du booke en synsprøve hos os på alle hverdage fra kl. 07.00-22.00, så du har mulighed for at finde et tidspunkt, hvor du har fri og har god tid. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Book din synsprøve mellem kl. 07.00-22.00

Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at booke en synsprøve, og du skal have mulighed for at booke tid, når du har fri og har god tid. Derfor kan du på alle hverdage booke en synsprøve hos os fra kl. 07.00 - 22.00.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-13:00
Åbent efter aftale på hverdage kl. 07.00-22.00.
Shop image

Nyt Syn Stær Optik

Tordenskjoldsgade 40 8200 Aarhus N
86160022 Troejborg@nytsyn.dk CVR: 31368510

Book en synsprøve fra kl. 07.00-22.00

Hos Nyt Syn Stær Optik har du mulighed for at booke en synsprøve, når du har fri og har god tid. Book din synsprøve på alle hverdage mellem kl. 07.00-22.00.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Stort udvalg af lækre brillestel

Besøg os i Nyt Syn Stær Optik og oplev vores spændende udvalg af brillestel. Vi udvælger selv alle de brillestel, vi har på hylderne, og vi har gjort os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder.

Du finder os på Trøjborg

Du finder os midt på Tordenskjoldsgade 40 på Trøjborg i Aarhus N. På hylderne har vi et spændende udvalg af brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi udvælger og indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af brands, som du ikke finder andre steder i byen. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Bellinger, Entourage of 7 og Haffmann + Neumeister.

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Stær Optik ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som en del af vores fokus på kvalitet arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører. I vores butik er vi derfor ZEISS-certificerede, så vi bliver løbende uddannet og testet i den nyeste viden om optik og ZEISS-glas. 

Når vi undersøger dit syn, kigger vi også efter om dit syn og øjne er sunde. Vi har også mulighed for at lave et grundigere sundhedstjek. Vi kan dog ikke en stille en diagnose, men finder vi noget, som er unormalt, vil vi altid henvise dig til læge eller øjenlæge.

Efter synsprøven sætter vi tid af til at høre om dine behov i forhold til synshjælpemidler. Hvis du har behov for en synsløsning, finder vi ud af om, du skal have briller, kontaktlinser eller måske en kombination. Det vigtigste er, at du oplever en forbedret livskvalitet og bedre syn bagefter.

Med det rigtige glas fundet er det også vigtigt, at vi finder et brillestel, som både giver dig den rigtige komfort, og som matcher din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse. Alle sammen i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Som en ekstra service kan du låne nogle af de udvalgte brillestel med hjem. I ro og mag kan du træffe beslutningen derhjemme.

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, når du skal vælge din nye synsløsning. Derfor har vi fleksible åbningstider, så du kan booke en synsprøve, når du har fri og har god tid. Benyt vores online booking og book din synsprøve imellem kl. 07.00-22.00. 

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik på Trøjborg til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Service & produkter

Fleksible åbningstider
Hos os har du mulighed for at booke en synsprøve, når du har fri, og du har god tid. Du kan nemlig booke en synsprøve på alle hverdage mellem kl. 07.00 til 22.00.
Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS-Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS-certificering. Derfor kan vi hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra BLAC
  • Briller fra ENTOURAGE OF 7
  • Haffmans & Neumeister
  • Briller fra nine eyewear

Vi giver dine øjne et sundhedstjek

Synet er din vigtigste sans, og derfor er det også meget vigtigt at passe godt på det. Den bedste måde at gøre det på, er gennem regelmæssig kontrol af dit syn og dine øjne. Når du får lavet et sundhedstjek af dine øjne hos os, finder vi sammen ud af, om du har behov for briller eller kontaktlinser, eller om alt er, som det skal være.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få tilpasset dine briller hos os – det er gratis!

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Stær Optik, kan du være sikker på at få en service udover det sædvanlige. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve på Trøjborg

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i. Derfor forhandler vi de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Stær Optik samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen