Velkommen hos Nyt Syn Sorø

I vores daglige team vil du møde Thomas, Lisbeth, Jane og Natja. Vi sætter en ære i, at du som kunde får den bedste behandling, får ekstra viden med hjem og går herfra med briller, der matcher dig og din personlighed. Efter at have gennemført en grundig synsprøve, kan vi nemlig skræddersy dine glas og tilpasse dem til din livsstil. Kontaktlinser er også en stor del af vores hverdag, og derfor kan vi hjælpe med et bredt sortiment – også når det gælder speciallinser.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Lækkert design og kendte brands

Nu har vi fået brillenyheder fra Gucci, Tom Ford, Lindberg og mange flere. Kig ind og prøv de lækre designerstel. Vi hjælper gerne med at finde et stel, der understreger netop din stil. Vi anbefaler, at du booker en gratis synstest på forhånd, så vi sikrer, at favoritbrillen passer til dine unikke øjne.

Åbningstider

Man-Ons:09:30-17:30
Tors-Fre:09:30-18:00
Lørdag:09:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Sorø

Holberg Arkaden 13 4180 Sorø
57 83 27 27 soroe@nytsyn.dk CVR: 17 26 79 06
Thomas Waagø

Thomas Waagø

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Lisbeth Eivor Nielsen

Lisbeth Eivor Nielsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Natja Petersen

Natja Petersen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Jane Kammersgaard

Jane Kammersgaard

Optikerassistent

Se Sorø - støt Sorø

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn gør vi dig klogere på dit syn"

Hos Nyt Syn Sorø tager vi dit syn alvorligt

Thomas Waagø startede sin virksomhed i Sorø i 1993. I dag finder du butikken liggende i hyggelige omgivelser i Holberg Arkaden. Gennem alle årene har det været en mærkesag, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har derfor nøje udvalgt alle vores leverandører og både stel såvel som brilleglas og instrumenter. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS, der producerer brilleglas i verdensklasse, og som udvikler de nyeste instrumenter og måleredskaber, vi optikere bruger, når vi måler dit syn. Derfor kan du se vores ZEISS-certificering som et bevis på, at vi er uddannet og testet i at bruge den seneste viden og de nyeste instrumenter indenfor optikerfaget.

En af de særlige instrumenter er vores computerstyrede målesystem ZEISS i.Profileren, der måler på mere end 1.500 punkter, og ud fra det laver en synsprofil for dig. Forestil dig et fingeraftryk – bare for dit syn. Vores målinger bruger vi, når vi laver glas til dig, på den måde får du mest ud af dit syn. Vi ved, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen, derfor tilbyder vi brilleglas med i.Scription, der er en forbedring af brilleglasset, så vi kan fremstille det 25 gange mere nøjagtigt. Det bliver altså helt unikt for dig og giver dig derfor et klart og tydeligt syn.

Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt. Derfor starter vi altid med en grundig synstest. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene. Så du skal også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse. Om du har behov for briller, linser eller en kombination, finder vi ud af efter at have analyseret dit syn. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Både når det kommer til briller og kontaktlinser.

For nogle kan det også være en mulighed at bruge natlinser. Natlinser er en særlig form for kontaktlinser, som du skal sove med. I løbet af natten korrigerer de skånsomt dine hornhinder, så du kan se klart og tydelige hele dagen uden brug af briller eller kontaktlinser. Endnu er det desværre ikke alle, som kan bruge natlinserne. Du bliver derfor nødt til at komme ind til en af vores optikere for at høre om, det er en mulighed for dig. Heldigvis kan du nemt og hurtigt bestille en tid her på siden.

Skal du have briller, er det vigtigt for os, at vi finder et brillestel, som du bliver glad for og har lyst til at gå med hele tiden, fordi det matcher dig. Vi har naturligvis spændende mærker fra både de små brilledesignere og de store modehuse i butikken. Så lige meget om du skal bruge en herre eller dame brille, så finder vi helt sikkert en model, som klæder dig.

Med alle de flotte stel vi har i butikken, overrasker det os ikke, hvis du slet ikke kan beslutte dig. Derfor tilbyder vi, at du kan låne stel med hjem, så du kan prøve de udvalgte briller af der hjemme. Det kan jo også være meget rart lige at høre kollegernes eller familiens mening. Det er jo trods alt dem, som skal kigge mest på dem.

Vi ser meget frem til, at du kigger ind i vores optikerforretning. Du kan allerede nu planlægge dit besøg ved at booke tid til en uforpligtende synstest her på siden. Hvis du ikke kommer ud med et skarpere syn, er du i hvert fald blevet klogere på dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra Gucci
  • Kuno Qvist
  • Lindberg
  • Briller fra Ørgreen
  • Ray Ban
  • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen