Åbningstider

Man-Ons:09:30-17:30
Tors-Fre:09:30-18:00
Lørdag:09:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Sorø

Holberg Arkaden 13 4180 Sorø
57 83 27 27 soroe@nytsyn.dk CVR: 17 26 79 06
Thomas Waagø

Thomas Waagø

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Andreas Noe

Andreas Noe

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Tine Kjær

Tine Kjær

Optikerassistent

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Lækkert design og kendte brands

Nu har vi fået brillenyheder fra Gucci, Tom Ford, Lindberg og mange flere. Kig ind og prøv de lækre designerstel. Vi hjælper gerne med at finde et stel, der understreger netop din stil. Vi anbefaler, at du booker en gratis synstest på forhånd, så vi sikrer, at favoritbrillen passer til dine unikke øjne.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Gucci
  • Kuno Qvist
  • Lindberg
  • Briller fra Ørgreen
  • Ray Ban
  • Tom Ford

"Hos Nyt Syn gør vi dig klogere på dit syn"

Book en gratis synstest hos Nyt Syn Sorø

Vi sætter en ære i, at du som kunde får den bedste behandling, får ekstra viden med hjem og går herfra med briller, der matcher dig og din personlighed. Efter at have gennemført en grundig synsprøve, kan vi nemlig skræddersy dine glas og tilpasse dem til din livsstil. Kontaktlinser er også en stor del af vores hverdag, og derfor kan vi hjælpe med et bredt sortiment – også når det gælder speciallinser.

Find os i Sorø

Du finder os i Holberg Arkaden i Sorø, hvor vores hyggelige brillebutik ligger. Her finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel, som du ikke finder andre steder i byen. Innovative designs og elegant håndværk er et krav, når vi med stor omhu indkøber vores brillestel hos de førende danske og internationale brands. Vi håndplukker selv alle brillestel i vores sortiment, og det er kun brillestel i højeste kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os, for vi sætter en ære i at gå det ekstra skridt, så du kan få den brille, der passer bedst til dig.

Hos Nyt Syn Sorø tager vi dit syn alvorligt

Thomas Waagø startede sin virksomhed i Sorø i 1993. I dag finder du butikken liggende i hyggelige omgivelser i Holberg Arkaden. Gennem alle årene har det været en mærkesag, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har derfor nøje udvalgt alle vores leverandører og både stel såvel som brilleglas og instrumenter. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS, der producerer brilleglas i verdensklasse, og som udvikler de nyeste instrumenter og måleredskaber, vi optikere bruger, når vi måler dit syn. Derfor kan du se vores ZEISS-certificering som et bevis på, at vi er uddannet og testet i at bruge den seneste viden og de nyeste instrumenter indenfor optikerfaget.

En af de særlige instrumenter er vores computerstyrede målesystem ZEISS i.Profileren, der måler på mere end 1.500 punkter, og ud fra det laver en synsprofil for dig. Forestil dig et fingeraftryk – bare for dit syn. Vores målinger bruger vi, når vi laver glas til dig, på den måde får du mest ud af dit syn. Vi ved, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen, derfor tilbyder vi brilleglas med i.Scription, der er en forbedring af brilleglasset, så vi kan fremstille det 25 gange mere nøjagtigt. Det bliver altså helt unikt for dig og giver dig derfor et klart og tydeligt syn.

Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt. Derfor starter vi altid med en grundig synstest. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene. Så du skal også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse. Om du har behov for briller, linser eller en kombination, finder vi ud af efter at have analyseret dit syn. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Både når det kommer til briller og kontaktlinser.

For nogle kan det også være en mulighed at bruge natlinser. Natlinser er en særlig form for kontaktlinser, som du skal sove med. I løbet af natten korrigerer de skånsomt dine hornhinder, så du kan se klart og tydelige hele dagen uden brug af briller eller kontaktlinser. Endnu er det desværre ikke alle, som kan bruge natlinserne. Du bliver derfor nødt til at komme ind til en af vores optikere for at høre om, det er en mulighed for dig. Heldigvis kan du nemt og hurtigt bestille en tid her på siden.

Skal du have briller, er det vigtigt for os, at vi finder et brillestel, som du bliver glad for og har lyst til at gå med hele tiden, fordi det matcher dig. Vi har naturligvis spændende mærker fra både de små brilledesignere og de store modehuse i butikken. Så lige meget om du skal bruge en herre eller dame brille, så finder vi helt sikkert en model, som klæder dig.

Med alle de flotte stel vi har i butikken, overrasker det os ikke, hvis du slet ikke kan beslutte dig. Derfor tilbyder vi, at du kan låne stel med hjem, så du kan prøve de udvalgte briller af der hjemme. Det kan jo også være meget rart lige at høre kollegernes eller familiens mening. Det er jo trods alt dem, som skal kigge mest på dem.

Vi ser meget frem til, at du kigger ind i vores optikerforretning. Du kan allerede nu planlægge dit besøg ved at booke tid til en uforpligtende synstest her på siden. Hvis du ikke kommer ud med et skarpere syn, er du i hvert fald blevet klogere på dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen