Velkommen hos Nyt Syn Sorø

I vores daglige team vil du møde Thomas, Louise og Charlotte. Vi sætter en ære i, at du som kunde får den bedste behandling, får ekstra viden med hjem og går herfra med briller, der matcher dig og din personlighed. Efter at have gennemført en grundig synsprøve, kan vi nemlig skræddersy dine glas og tilpasse dem til din livsstil. Kontaktlinser er også en stor del af vores hverdag, og derfor kan vi hjælpe med et bredt sortiment – også når det gælder speciallinser.

Åbningstider

Man-Ons:09:30-17:30
Tors-Fre:09:30-18:00
Lørdag:09:00-14:00

Nyt Syn Sorø

Holberg Arkaden 13 4180 Sorø
57 83 27 27 soroe@nytsyn.dk CVR: 17 26 79 06

Få en synsprøve i særklasse

Hos os tager en synsprøve lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Thomas Waagø

Thomas Waagø

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Louise Kjæmpe

Louise Kjæmpe

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

David Ibanez Hansen

David Ibanez Hansen

Aut. Brille-
og kontaktlinseoptiker

"Vores motto er: Vi er ikke tilfredse, før du er det"

Vi tager dit syn alvorligt

Thomas Waagø startede sin virksomhed i 1993, og i dag finder du butikken liggende i hyggelige omgivelser i Holberg Arkaden. Vi har naturligvis de spændende mærker fra brilledesignere og de store modehuse i butikken. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi har nøje udvalgt alle vores leverandører. Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene. Om du har behov for briller, linser eller en kombination, finder vi ud af efter en synsanalyse. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra Munic
 • Briller fra Nine
 • Briller fra Ørgreen
 • Phillipe Starck
 • Ray Ban
 • Briller fra Tom Ford
 • Tommy Hilfiger

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen