Velkommen hos Nyt Syn Næstved Jesper's Optik

Få 2 par briller og betal kun for 1

Hos Nyt Syn Jesper's Optik kan du altid vælge 2 par briller og kun betale for 1. Du har frit valg i hele butikken på alle stel og solbriller. Du vælger selv glaskvaliteten, og der kan frit vælges mellem enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. Med vores tilbud kan du spare op til 50%. Der betales kun for den dyreste af de 2 par briller og brille nr. 2 er naturligvis af samme kvalitet som brille nr. 1. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter - ligesom begge par ikke kan være solbriller. Tilbuddet omfatter ikke solbriller med styrke fra Oakley.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:00-15:00

Nyt Syn Næstved - Jesper's Optik

Torvestræde 5-7 4700 Næstved
55720280 naestved@nytsyn.dk CVR: 36992859

Vi har en synsløsning, der passer til dig og din livsstil

I vores butik finder du et stort udvalg af briller og solbriller i både klassisk og moderne stil. Vi tager nemlig selv på brillemesser i Paris og Milano og udvælger spændende nye brands og designs, som vi bestiller hjem til butikken i Næstved. Vi sætter en ære i at finde de bedste briller til dig, fordi det er vigtigt, at stellet passer til din personlige stil - og det samme gælder naturligvis for solbriller. Hvis du skal bruge kontaktlinser, så er du også kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med linser af forskellige typer, så vi kan helt sikkert også finde de bedste kontaktlinser til dig og dine behov.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Armani
  • Blackfin
  • Feb31st
  • Gucci eyewear
  • Monoqool
  • Oakley
  • Ray Ban
  • Briller fra Tom Ford
  • Tommy Hilfiger
Jesper Leth

Jesper Leth

Indehaver og
optiker

Lise Bøgeblad

Lise Bøgeblad

Optiker

Sanne Ejland Nygaard

Sanne Ejland Nygaard

Optiker

Lone Albrekt

Lone Albrekt

Optiker

Pernille Hansen

Pernille Hansen

Optikassistent

Henriette Peters

Henriette Peters

Optikassistent

Maj-Britt Larsen

Maj-Britt Larsen

Optikassistent

Jane Larsen

Jane Larsen

Optikassistent

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

"Prioriter dit syn og oplev forskellen"

Hos Nyt Syn Næstved går vi op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Hos Jesper's Optik i Næstved ved vi, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. I vores butik er vi ZEISS certificerede. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleudstyr fra ZEISS, og at vi løbende uddannes i den nyeste viden om optik.

Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle selv de mindste punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter din syns "fingeraftryk". Vi sliber selv brilleglas i butikken, så det sikrer dig en hurtigere levering og håndværk af højeste kvalitet.

For nogle brillebrugere er den største udfordring at køre i mørke eller under andre vanskelige forhold. For at hjælpe på det problem har ZEISS udviklet en særlig DriveSafe teknologi. Hvis du vælger den som en del af din brilleløsning, vil du opleve et skarpere syn i mørke, når du kører bil - uden at gå på kompromis med dit syn resten af dagen.

Hvis den bedste synsløsning for dig betyder, at du skal have briller, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde et stel, som passer præcis til dig. Vi har altid et stort udvalg af både herre- og damebriller til enhver stil. Skulle du alligevel ikke kunne beslutte dig, så tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem på prøve.

Vores optikere er også eksperter i kontaktlinser, så hvis den bedste synsløsning for dig er en kombination af briller og kontaktlinser, står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig om de bedste linser til dine behov.

Derudover kan vi også tilbyde natlinser, hvis dine øjne egner sig til det. Natlinserne sover du med. I løbet af natten korrigerer de dine hornhinder, så du kan se skarpt resten af dagen uden at skulle bruge hverken briller eller kontaktlinser.

Uanset om du skal bruge briller, kontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Næstved til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vores optikere står altid klar til at hjælpe dig. Så book en tid til synstest her på siden eller kom forbi vores optikere i Næstved. Hvis du ikke går herfra med en ny brille, så er du i hvert fald blevet klogere på dit syn.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Lær mere om natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Sundhedstjek
Ved et sundhedstjek foretager vi trykmåling, fotografering af øjets nethinde og synsfeltsscreening. Disse undersøgelser giver os eksempelvis mulighed for at opdage de tidlige tegn på grå stær, forkalkning (AMD) og sukkersygeforandringer. Vi kan dog som optikere aldrig stille en diagnose, eftersom dette kun kan gøres af læger og øjenlæger. Vi henviser altid til en læge eller øjenlæge, hvis vi vurderer, at noget er unormalt.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu - og oplev forskellen.