Vi har åbent og er her for dig

Da vi er sundhedsfagligt personale, holder vi åbent, og der kræves ikke corona-pas for at komme til optiker. Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så du trygt kan besøge os i butikken. Kig ind – vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen hos Nyt Syn Hobro Holst Optik

Når du besøger Nyt Syn Hobro, tager vi dit syn alvorligt. Fordi vi ved, at det er din vigtigste sans. Derfor tager vi heller ikke let på at undersøge dine øjne og finde den helt rigtige synsløsning til dig. Vi er ZEISS- certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i de nyeste produkter og viden om optik. Vores mål er at hjælpe dig til at se skarpere og klarere, uanset om du ønsker briller eller kontaktlinser.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Se Hobro - støt Hobro

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Undgå ventetiden hos øjenlægen - book tid hos os

Synet er vores vigtigste sans og derfor helt afgørende for, hvordan vi har det. Desværre er der ofte meget lang ventetid hos øjenlægerne, men det har vi nu lavet om på. Hos os kan du nemlig booke en konsultation hos vores øjenlæge, Peter Jakobsen - helt uden ventetid og til kun kr. 400,-. Book din tid allerede i dag på tlf. 9852 1905.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Shop image

Nyt Syn Hobro

Adelgade 25G Store Torv 9500 Hobro
98 52 19 05 Hobro@nytsyn.dk CVR: 16 20 15 37
Annette Mortensen

Annette Mortensen

Indehaver og optiker

Billede af Karin Bruun

Karin Bruun

Optiker

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Vores optikere i Hobro hjælper dig med at få styr på synet

Kniber det med synet? Hos Nyt Syn i Hobro kan vi hjælpe dig med at få styr på både briller og kontaktlinser. Så kan du få det bedste ud af dit syn. For at kunne rådgive dig om den bedste løsning for dit syn starter vi altid med en grundig synstest. I vores optik kan man ikke lave en grundig undersøgelse på 15 min. Så derfor skal du sætte tid af til det. Synstesten ligger nemlig til grund for resten af processen, når vi skal finde den optimale synsløsning sammen med dig.

Hvis du skal have briller, kan du være sikker på at få briller i absolut verdensklasse hos os. Vi fører nemlig kun det bedste brilleglas og de bedste højkvalitets brillestel fra anerkendte designere og de store modehuse. I fremstillingen af vores brilleglas arbejder vi sammen med tyske ZEISS. Hos ZEISS producerer man nemlig verdens bedste brilleglas. Hvis du vælger at få i.Scription i dine glas, får du er helt unikt par briller, hvor glasset er formet præcist efter dit syn. Derfor vil du opleve et skarpere syn end med et standardbrilleglas.

Hvis den optimale synsløsning for dig betyder et par briller, står vi selvfølgelig klar med professionel rådgivning om, hvilket stel du skal vælge til dine briller. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, når du har dine briller på. Du kommer jo til at bruge brillerne mange af dine vågne timer. Derfor hjælper vi dig med at finde nogle briller, som matcher din personlighed og dit ansigt, men i sidste ende ligger den endelige beslutning naturligvis hos dig.

Som et ekstra tilbud kan du låne nogle brillestel med hjem. Så kan du i ro og mag prøve dem på hjemme foran spejlet eller høre venner og familien om, hvad de synes, inden du skal træffe den endelige beslutning.

Har du spørgsmål eller er nysgerrig, er du altid velkommen til at svinge forbi vores butik Hobro. Ellers kan du også her på siden booke tid til en uforpligtende synstest eller læse mere om vores forskellige synsløsninger.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

 • Briller fra BELLINGER
 • Boss
 • Eschenbach
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra FREIGEIST
 • Lindberg
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Skyvintage
 • Tommy Hilfiger
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen