Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Shop image

Nyt Syn Hobro

Adelgade 25G Store Torv 9500 Hobro
98 52 19 05 Hobro@nytsyn.dk CVR: 16 20 15 37
Annette Mortensen

Annette Mortensen

Indehaver og optiker

Billede af Karin Bruun

Karin Bruun

Optiker

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Hobro

Når du besøger Nyt Syn Hobro, tager vi dit syn alvorligt. Fordi vi ved, at det er din vigtigste sans. Derfor tager vi heller ikke let på at undersøge dine øjne og finde den helt rigtige synsløsning til dig. Vi er ZEISS- certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i de nyeste produkter og viden om optik. Vores mål er at hjælpe dig til at se skarpere og klarere, uanset om du ønsker briller eller kontaktlinser.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Undgå ventetiden hos øjenlægen - book tid hos os

Synet er vores vigtigste sans og derfor helt afgørende for, hvordan vi har det. Desværre er der ofte meget lang ventetid hos øjenlægerne, men det har vi nu lavet om på. Hos os kan du nemlig booke en konsultation hos vores øjenlæge, Peter Jakobsen - helt uden ventetid og til kun kr. 350,-. Book din tid allerede i dag på tlf. 9852 1905.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vores optikere i Hobro hjælper dig med at få styr på synet

Kniber det med synet? Hos Nyt Syn i Hobro kan vi hjælpe dig med at få styr på både briller og kontaktlinser. Så kan du få det bedste ud af dit syn. For at kunne rådgive dig om den bedste løsning for dit syn starter vi altid med en grundig synstest. I vores optik kan man ikke lave en grundig undersøgelse på 15 min. Så derfor skal du sætte tid af til det. Synstesten ligger nemlig til grund for resten af processen, når vi skal finde den optimale synsløsning sammen med dig.

Hvis du skal have briller, kan du være sikker på at få briller i absolut verdensklasse hos os. Vi fører nemlig kun det bedste brilleglas og de bedste højkvalitets brillestel fra anerkendte designere og de store modehuse. I fremstillingen af vores brilleglas arbejder vi sammen med tyske ZEISS. Hos ZEISS producerer man nemlig verdens bedste brilleglas. Hvis du vælger at få i.Scription i dine glas, får du er helt unikt par briller, hvor glasset er formet præcist efter dit syn. Derfor vil du opleve et skarpere syn end med et standardbrilleglas.

Hvis den optimale synsløsning for dig betyder et par briller, står vi selvfølgelig klar med professionel rådgivning om, hvilket stel du skal vælge til dine briller. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, når du har dine briller på. Du kommer jo til at bruge brillerne mange af dine vågne timer. Derfor hjælper vi dig med at finde nogle briller, som matcher din personlighed og dit ansigt, men i sidste ende ligger den endelige beslutning naturligvis hos dig.

Som et ekstra tilbud kan du låne nogle brillestel med hjem. Så kan du i ro og mag prøve dem på hjemme foran spejlet eller høre venner og familien om, hvad de synes, inden du skal træffe den endelige beslutning.

Har du spørgsmål eller er nysgerrig, er du altid velkommen til at svinge forbi vores butik Hobro. Ellers kan du også her på siden booke tid til en uforpligtende synstest eller læse mere om vores forskellige synsløsninger.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

 • Briller fra BELLINGER
 • Boss
 • Eschenbach
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Lindberg
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Silhouette
 • Skyvintage
 • Tommy Hilfiger
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen