Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
OBS! Vi holder ferielukket i uge 30 og 31.
Shop image

Nyt Syn Hjørring

Nørrebro 10 9800 Hjørring
98 92 03 78 hjorring@nytsyn.dk CVR: 44890984
Tommy Poulsen

Tommy Poulsen

Indehaver
Øjenlæge

Kathrine Lutzke

Kathrine Lutzke

Chefoptiker

Dorte Lutzke

Dorte Lutzke

Optiksekretær

Kontakt os på mail

eller ring til os på tlf. 98 92 03 78

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Götti
 • Gucci
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Briller fra monkeyglasses
 • Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Paul and Joe
 • Tom Ford

Få en GRATIS synstest i Hjørring

Hos Nyt Syn Hjørring finder vi sammen dine nye briller. Vi vægter faglighed højt, og vi er en unik kombination af erfarne speciallæger i øjensygdomme og højt kvalificerede optikere. Vi går op i, at du får det bedste ud af dit syn, da vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra synet. Med vores synsprøve, som starter med markedets mest præcise opmåling af dine øjne med ZEISS i.Profiler, kan vi nemlig skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Vi gør os umage med at finde de rigtige briller eller kontaktlinser til dig, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig godt tilpas.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.

Øjenlæge og optiker under samme tag hos Nyt Syn Hjørring

Hos Nyt Syn Hjørring bliver du altid mødt med et smil og nordjysk hjælpsomhed, når du kommer ind ad døren. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med at se tingene lidt skarpere. Da vi både har optiker og øjenlæge i huset, kan vi sikre, at du får mest muligt ud af dit syn.

Når vi skal rådgive dig om valget af synsløsning, sætter vi god tid af til en grundig synstest. Det synes vi også, at du skal gøre. For det tager altså mere end 15 min. at lave en synsundersøgelse. Måske den rigtige synsløsning for dig er briller, eller måske skal du have både briller og kontaktlinser? Vi skal i hvert fald nok hjælpe dig med at finde en løsning, som du bliver glad for.

For at kunne give dig de bedste briller har vi valgt at samarbejde med ZEISS. Her får du nemlig brilleglas i verdensklasse. Som en del af servicen for dig er vi ZEISS-certificerede. Det er din sikkerhed for, at vi har de bedste måleinstrumenter, og at vi til stadighed uddannes og testes i den nyeste viden om kontaktlinser, briller og optik. Som en del af pakken kan du også få glas med i.Scription. Det er en optimering af dit brilleglas, der bliver lavet fuldstændigt efter dit syn, og som derfor giver dig et skarpt og glasklart syn.

Alle vores smarte brillestel kan også fås med DriveSafe-glas. Hvis du på noget tidspunkt har oplevet ubehag ved at køre bil i mørke eller regnvejr, så er det måske en løsning for dig. Med DriveSafe-glas får du nemlig et par briller, du kan bruge hele døgnet. Det er altså ikke kun en særlig kørebrille, men briller som er optimeret til at give dig et bedre syn under de vanskelige forhold, man nogle gange oplever som bilist.

Når der er styr på både synstest og glas, så kommer vi til det, der måske er det vigtigste for dig: Brillestellet. Rigtig mange mennesker kigger på dit ansigt hver dag. Så det er utroligt vigtigt for os, at du går herfra med en brille på næsen, som både understreger dit personlige udtryk, og som klæder dig. Vi hjælper med professionel vejledning, men i sidste ende er beslutningen selvfølgelig din. Som en ekstra service tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem. Så kan du prøve dem i ro og mag i hjemlige omgivelser.

Kom ind og besøg vores optiker i Hjørring - du bliver helt sikkert klogere på dit syn. Og hvem ved, måske går du herfra med et endnu bedre syn?

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.