Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-14:00
Shop image

Nyt Syn Brilleriet Hammel

Østergade 13a 8450 Hammel
86 96 10 88 hammel@nytsyn.dk CVR: 30 61 04 90
Lise Reese

Lise Reese

Indehaver og
aut. stylecoach

Lene Hauberg

Lene Hauberg

Aut. optometrist og
ZEISS Vision Expert

Trine Rasmussen

Trine Rasmussen

Aut. optometrist og
ZEISS Vision Expert

Pernille Lund Jørgensen

Pernille Lund Jørgensen

Aut. optometrist og
ZEISS Vision Expert

Alexander Salzer

Alexander Salzer

Aut. Optometrist og
ZEISS Vision Expert

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Hammel

Besøg Nyt Syn Hammel når du skal have nye briller. Vi er en helt unik og moderne optikforretning, der gennem vores store passion for mennesker, mode og ikke mindst faglighed skaber de bedste synsløsninger sammen med vores kunder. Vores mål er at levere synsvelvære og forbedret livskvalitet. Vi arbejder passioneret, kvalitetsbevidst og respektfuldt i en hjertelig og uformel omgangstone. Vi tager os altid god tid til dig, og du er i helt trygge hænder, da Pernille, Lene og Trine er aut. optometrister. De har begge mange års erfaring som optikere og kontaktlinsetilpassere, og Lise er aut. stylecoach, så vi kan hjælpe dig med gode råd og vejledning for både dine øjne og din stil. Så uanset om du har brug for briller, kontaktlinser eller en kombination, står vi klar til at hjælpe dig hos Nyt Syn Hammel.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Høj faglighed og lækkert design hos vores optikere i Hammel

For vores optikere er dit syn det vigtigste. Det betyder, at vi sammen med dig kortlægger dine synsbehov og foretager markedets mest præcise målinger med ZEISS i.Profiler. Derudfra finder vi den individuelle løsning, som passer til netop dine øjne.

Vi synes, det er vigtigt, du bliver klogere på dit syn, når du besøger os i butikken i Hammel, og vi lægger os i selen for at give dig en rigtig god oplevelse. Derfor arbejder vi tæt sammen med ZEISS og har gennemgået et specielt uddannelsesforløb, så vi kan kalde os ZEISS Vision Experts. Det betyder bl.a., at vi kan tilbyde dig vores helt særlige i.Scription glas, der specialfremstilles efter dine øjne, så du opnår et klart syn.

Vi prioriterer det gode håndværk, elsker alle typer unikke specialopgaver og tilsliber selv alle brilleglas. Vi er desuden kontaktlinsespecialister og tilpasser alle typer af linser. På den baggrund kan vi helt sikkert hjælpe med at finde den bedste synsløsning for dig. Lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele.

Hos os finder du lækkert design inden for brillestel og solbriller fra Alain Mikli, Starck, Chrome Heart, Lindberg, Tom Ford, Dior, Gucci, Maui Jim m.fl. Men vi er også kendt for at spotte unikke og trendy brillestel på messer i udlandet, som du kun finder hos os.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BLAC
 • Boss
 • Bottega Veneta
 • Caroline Abram
 • Chloé
 • Dior
 • Etnia Barcelona
 • Face à Face
 • Falvin
 • Fendi
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Gucci
 • Jimmy Choo
 • Kilsgaard Eyewear
 • Linda Farrow
 • Lindberg
 • Lucas De Stael
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Maui Jim
 • Monoqool
 • Oakley
 • Briller fra Ørgreen
 • Paul and Joe
 • Phillipe Starck
 • Ray Ban
 • Silhouette
 • STARCK
 • Sunday Somewhere
 • Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen