Velkommen hos Nyt Syn Brilleriet Hammel

Vi er en helt unik og moderne optikforretning, der gennem vores store passion for mennesker, mode og ikke mindst faglighed skaber de bedste synsløsninger sammen med vores kunder. Vores mål er at levere synsvelvære og forbedret livskvalitet. Vi arbejder passioneret, kvalitetsbevidst og respektfuldt i en hjertelig og uformel omgangstone. Vi tager os altid god tid til dig, og du er i helt trygge hænder, da Sanne, Lene og Jens alle er aut. optometrister. De har alle tre mange års erfaring som optikere og kontaktlinsetilpassere, og Lise er aut. stylecoach, så vi kan hjælpe dig med gode råd og vejledning for både dine øjne og din stil. Så uanset om du har brug for briller, kontaktlinser eller en kombination, står vi klar til at hjælpe dig.

Fødselsdagstilbud: Alle brillestel KUN 11 kr.

Vi holder 11 års fødselsdag og fejrer det med Danmarks bedste brilletilbud. Lige nu kan du vælge frit imellem alle vores brillestel i butikken og kun give 11 kr. pr. stel. Tilbuddet gælder ved køb af en komplet brille med ZEISS styrkeglas indtil den 24. november og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Kom ind og se vores store udvalg af lækre briller. Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-14:00
Eller efter aftale.

Nyt Syn Brilleriet Hammel

Østergade 13a 8450 Hammel
86 96 10 88 hammel@nytsyn.dk CVR: 30 61 04 90

Få en synstest i særklasse

Hos os tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Lise Reese

Lise Reese

Indehaver og
aut. stylecoach

Lene Hauberg

Lene Hauberg

Aut. optometrist og
Zeiss Vision Expert

Jens Broe

Jens Broe

Aut. optometrist og
Zeiss Vision Expert

Sanne Astrup

Sanne Astrup

Aut. optometrist og
Zeiss Vision Expert

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Høj faglighed og lækkert design

Hos os er dit syn det vigtigste. Det betyder, at vi sammen med dig kortlægger dine synsbehov og foretager markedets mest præcise målinger med ZEISS i.Profiler. Derudfra finder vi den individuelle løsning, som passer til netop dine øjne. Vi synes, det er vigtigt, du bliver klogere på dit syn, når du besøger os i butikken, og vi lægger os i selen for at give dig en rigtig god oplevelse. Derfor arbejder vi tæt sammen med ZEISS og har gennemgået et specielt uddannelsesforløb, så vi kan kalde os ZEISS Vision Experts.  

Vi prioriterer det gode håndværk, elsker alle typer unikke specialopgaver og tilsliber selv alle brilleglas. Vi er desuden kontaktlinsespecialister og tilpasser alle typer af linser. Hos os finder du lækkert design inden for brillestel og solbriller fra Alain Mikli, Starck, Chrome Heart, Lindberg, Tom Ford, Dior, Gucci, Maui Jim m.fl. Men vi er også kendt for at spotte unikke og trendy brillestel på messer i udlandet, som du kun finder hos os.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra Bottega Veneta
 • Caroline Abram
 • Etnia Barcelona
 • FACE A FACE
 • Falvin
 • Fendi
 • Briller fra Fleye
 • Jimmy Choo
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Lucas De Stael
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra Maui Jim
 • Monoqool
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Paul and Joe
 • Phillipe Starck
 • Ray Ban
 • Sunday Somewhere
 • Briller fra Tom Ford

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Utryg ved at køre i mørke?

Rigtig mange bilister oplever, at de er utrygge ved at køre i mørke. Med ZEISS DriveSafe kan du få en trafiksikker hverdagsbrille, der kan give dig et skarpt nattesyn. Med nedenstående test kan du på 1 minut finde ud af, om du har behov for kørebriller - og du kan nemt booke en gratis synstest, hvis du vil vide, hvordan DriveSafe kan hjælpe dig. HUSK: Køber du en komplet brille med DriveSafe, får du en virtual reality brille med - GRATIS!