Velkommen hos Nyt Syn Fredericia Spetzler Optik

Hos Nyt Syn Fredericia får du de helt rigtige briller med hjem. Hos vores optikere er fagligheden i højsædet, og vi tager dit syn alvorligt. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene, så det er vigtigt, at dit syn er skarpt. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi ud af, når vores optiker har lavet en grundig synsundersøgelse. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til din synstest, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Vi brænder for at yde den bedst mulige service, så du kan være tryg, glad og tilfreds, når du køber briller eller linser hos Nyt Syn i Fredericia.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Fredericia

Gothersgade 2b 7000 Fredericia
75 92 00 62 nytsyn.fredericia@nytsyn.dk CVR: 34460949
Søren Hørdum

Søren Hørdum

Butikschef og aut. optiker
og kontaktlinsespecialist

Jesper Bleshøy Hald

Jesper Bleshøy Hald

Indehaver og aut. optiker
og kontaktlinsespecialist

Lillian Vindeløv

Lillian Vindeløv

Optikerværtinde

Se Fredericia - støt Fredericia

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Studierabat på briller, solbriller og linser

Er du studerende, giver vi 15% i studierabat på både briller, solbriller og kontaktlinser. Rabatten kan kun opnås ved fremvisning af et gyldigt studiekort og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Hos Nyt Syn Fredericia gør vi os umage og er ærlige

I Nyt Syn Fredericia tror vi på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer både dit ansigt og din stil. Vi er ikke bange for at give vores ærlige mening, men DU bestemmer selvfølgelig.
Vores forretning er Danmarks ældste Optiker forretning, og blev grundlagt i 1798. Vi har den glæde at opleve, at mange af vores kunder har fulgt os mange år. Måske fordi du altid møder den samme optiker, som kender dig og dine synsudfordringer. Vi bestræber os nemlig på, at den optiker, der løser dit synsproblem, også følger sagen helt til dørs både med fremstilling af brilleglas og udlevering af din brille.
Vi har naturligvis alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Også indenfor kontaktlinser har vi de nyeste og bedste produkter. Hvorvidt du har behov for briller, linser eller en kombination, finder vi ud af efter en grundig synsprøve.
Vi går rigtigt meget op i, at du skal have det bedste syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS, som er indbegrebet af tysk kvalitet. Både når det kommer til brilleglas, og til de maskiner vi bruger, når vi måler på dine øjne og dit syn. Vores i.Profiler måler mere end 1.500 punkter på dit øje, og den skaber på den måde en synsprofil for dine øjne, som er helt unik for dig. Målingerne kan bagefter overføres til fremstillingen af dine brilleglas, så de bliver 25 gange mere præcise end et standardglas.

Det er selvfølgelig ikke nok, at du ser godt. Du vil sikkert også gerne have, at du ser godt ud. Derfor har vi altid et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsbriller i alle former og farver - og både til mænd, kvinder og børn. Det er selvfølgelig dig, som i sidste ende vælger den endelige brille, men vi hjælper gerne med at finde et stel, der passer til din personlige stil.

Så lige meget om dit behov er briller, kontaktlinser eller solbriller, står vi altid klar til at give dig kompetent rådgivning, så vi finder den løsning, som er bedst for dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs om natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra Fleye
 • Lindberg
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra nine eyewear
 • Phillipe Starck
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen