Velkommen til Nyt Syn Brandts Passage

Hos Nyt Syn Brandts Passage i Odense hjælper vi dig med at finde dine nye briller. Vi tager altid dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi ud af efter en grundig synsprøve. Du bliver mødt af autoriserede og professionelle medarbejdere, som alle er ZEISS-certificerede. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Brandts Passage

Brandts Passage 27 5000 Odense C.
61 69 05 00 odensec@nytsyn.dk CVR: 42996521

Få en synsprøve i særklasse

Hos os tager en synsprøve lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Signe Schønnemann

Signe Schønnemann

Indehaver og Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Maria Degener

Maria Degener

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Helle Skovkjær

Helle Skovkjær

Optikerassistent

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Flotte designerbrands og den bedste service i Odense C.

Som selvstændig optikerforretning udvælger vi selv alle vores solbriller og brillestel. Vi fører brands og et sortiment, som du ikke finder andre steder. Vi besøger nemlig de internationale brillemesser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores leverandører er særligt udvalgt til vores butik, så vi kan tilbyde dig kvalitetsstel fra designerbrands som for eksempel Lindberg, FaceAFace og Tom Ford.

Som et af vores tilbud til dig, kan du få lov til at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem hjemme hos dig selv. Nogle gange kan det også være rart at høre kollegerne eller den bedste vens syn på hvilket par briller, der klæder dig bedst. Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder, som anbefaler os. Derfor gør vi os meget umage med at finde de brilleløsninger, som passer både til din personlige stil og dit individuelle synsbehov.

For at kunne levere den bedste brille til dig, er det ikke nok, at vi har byens flotteste stel. For at du får mest ud af dit syn, stiller vi høje krav til såvel det glas, vi bruger i brillerne, som de instrumenter vi bruger til at måle dit syn. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS. De er nemlig i verdenseliten inden for brilleglas og udstyr til optikere. Når vi siger, at vi er ZEISS-certificerede, er det altså din garanti for, at vi er blevet testet og uddannet i det nyeste udstyr og den seneste viden inden for optik.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores butik i Brandts Passage i Odense C. Sammen finder vi helt sikkert en synsløsning, som gør din synsoplevelse og livskvalitet bedre.

Find os i hjertet af Odense

Du finder os i hjertet af Odense blot et stenkast fra gågaden i hyggelige og stemningsfulde Brandts Passage. I vores charmerende butik finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel, som du ikke finder andre steder i byen. Innovative designs og elegant håndværk er et krav, når vi med stor omhu indkøber vores brillestel hos de førende danske og internationale brands. Vi håndplukker selv alle brillestel i vores sortiment, og det er kun brillestel i højeste kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os, for vi sætter en ære i at gå det ekstra skridt, så du kan få den brille, der passer bedst til dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Face à Face
  • Briller fra Lindberg
  • Monoqool
  • Briller fra Oliver Peoples
  • Ray Ban
  • Briller fra Tom Ford

En meget nøjagtig synsprøve i Odense

Når du får lavet en synsprøve hos os, kan du være sikker på, at vi tager os tiden til at lave en meget nøjagtig synsundersøgelse. Vi samarbejder med ZEISS, der er en af de førende glasproducenter på markedet. Når vi undersøger dit syn, benytter vi ZEISS’ meget nøjagtige måleinstrumenter og teknologier, der er state of the art inden for optikbranchen. Alle optikerne i vores brillebutik i Odense er ZEISS-certificerede. Det vil sige, at vi løbende uddannes, så vi er skarpe på nyeste viden og teknologier på markedet, og det gør os i stand til at give dig en meget grundig og nøjagtig synsprøve.

Førende indenfor linser

Hvis du er på udkig efter en optiker i Odense, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette type kontaktlinser til dig, så bør du besøge Nyt Syn i Brandts Passage. Vi samarbejder med alle de store linseleverandører, så du kan få lige nøjagtig de kontaktlinser, som passer bedst til dig og dine øjne. Faktisk kan de fleste i dag bruge kontaktlinser, da nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør kontaktlinserne ultra-åndbare, så de behagelige at have på hele dagen. Har du overvejet at kombinere dine briller med et linseabonnement? For de fleste vil det være den mest optimale løsning at veksle mellem kontaktlinser og briller. Det kan nemlig være en fordel at have muligheden for at skifte til kontaktlinser, hvis du eksempelvis skal dyrke sport eller er aktiv på andre måder. Så kan du nyde det brillefri look – og samtidig have muligheden for at style dit outfit med lækre designerbriller, når du føler for det. Bare rolig, vi hjælper dig naturligvis i gang med at bruge dine kontaktlinser. Vores optikere giver dig grundige instruktioner og tips og tricks med på vejen, så du er helt tryg ved at bruge dine kontaktlinser derhjemme.

Gratis synstest i Odense

Kom ind og besøg vores optikere i Odense og få lavet en synstest – det er helt gratis. Synstesten kan give dig en indikation af, om du kunne have behov for briller eller en ny styrke i din nuværende synsløsning.

Håndplukket sortiment

I Nyt Syn Odense har vi et unikt udvalg af designerbriller, som vi selv nøje har udvalgt. Det er vores garanti for, at sortimentet passer til os og vores kunder. Vi tager selv på de store internationale brillemesser, hvor vi håndplukker de lækreste brillestel fra de store modehuse og unikke brilledesignere. Fælles for alle vores briller er, at de lever op til vores høje forventninger og standarder til kvalitet og design.

Byens bedste udvalg af designerbriller

Vi har et særligt fokus på eksklusive designerbrands som Tom Ford, Caroline Abram og Lindberg, og vi sætter en ære i selv at udvælge hvert eneste stel i sortimentet. Uanset om du er på udkig efter briller eller solbriller, så har vi sikkert et stel, som du vil synes om.

Kom ind til et gratis synstjek i Odense

En synstest er den indledende forundersøgelse, der giver en indikation af, om du har behov for briller eller en ny styrke i din nuværende synsløsning. Vi anbefaler at få lavet en synstest hvert andet år, så vi kan holde øje med, om dit syn forandrer sig. Synstesten er altid gratis hos vores optikere i Odense, og det tager kun mellem 5 og 10 minutter.

Hvad er en grundig synsprøve?

Når du kommer til en grundig synsprøve i Odense laver en en undersøgelse og analyse af dit syn, der har til formål at afdække, om du har behov for briller eller kontaktlinser – og i så fald hvilken styrke du har behov for. Til synsprøven måler vi dit syn på 1500 punkter, tjekker dit nattesyn og udfører et sundhedstjek på dine øjne. Og til sidst hjælper vi dig naturligvis med at finde den synsløsning, der passer bedst til dig og dine øjne.

ZEISS-forhandler i Odense

Der kan være store forskelle i kvalitet og komfort hvad angår brilleglas. Hos Syn i Odense kan du være sikker på, at du altid får brilleglas i højeste kvalitet produceret hos en af branchens førende glasleverandører. Vi har nemlig et samarbejde med ZEISS, så du kan få de bedste, tyndeste og letteste brilleglas til din nye brille. 

Faktisk kan vi lave dine brilleglas op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas – det er en forskel, der tydeligt kan mærkes, når du har brillerne på. Samtidig kan vi med ZEISS’ innovative måleudstyr tilpasse brilleglassene med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas, så de passer nøjagtigt til dine øjne. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder de mest nøjagtige synsprøver og brilleglas, så du får mest muligt ud af dit syn. 

Se vores udvalg af brilleglas i topklasse fra ZEISS og læs mere om vores glasleverandør her

Køb favoritbrillen i dag - betal i bidder

Med vores rentefri betalingsløsning kan du købe de briller, som du har brug for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig IKKE ekstra at benytte dig af rentefri betaling. Hos os er der 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i renter og 0 kr. i gebyr. Vi har ingen skjult dagsorden. Vores fornemmeste opgave er nemlig at sikre, at du får de briller eller kontaktlinser, der passer til dig, så du får det optimale ud af dit syn.

Lån stellet med hjem

Vi ved, at det kan være svært at beslutte sig, når man skal vælge nye briller. Du skal bruge brillerne rigtig meget, og brillerne er noget af det, som andre først ser på dit ansigt, så det er vigtigt, at du får det helt rigtige stel med hjem. Derfor tilbyder vi muligheden for at låne brillestel, så du eksempelvis kan få dine venners og families mening om brillestellene. Så kan du i ro derhjemme overveje hvilket stel, der er det helt rigtige for dig.

Hurtig synstest i Odense

Har du brug for et hurtigt synstjek, er du velkommen til en gratis synstest i vores butik i Odense. Synstesten giver dig en indikation af, om du ser skarpt, eller om der er grundlag for en grundigere synsprøve, der måler dit syn helt nøjagtigt.

Din lokale optiker i Odense

Vi er din lokale optiker i Odense, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Vi er en del af den danske frivillige kæde Nyt Syn, men vi ejer og driver selv butikken. Det er os, du møder i forretningen, og her får du altid en nærværende og personlig betjening. Det vigtigste for os er nemlig, at du føler dig tryg hos os og forlader butikken med en følelse af at have fået en god oplevelse – og ikke mindst et skarpt syn.

Få tilpasset brillerne i Odense - det er gratis!

For os er service mere end bare ord. Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os og føler sig trygge, når de besøger os i butikken. Derfor vil du altid få en ekstraordinær service udover det sædvanlige hos vores optikere i Odense – også hvis du oplever udfordringer med det køb, du har foretaget hos os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, så hjælper vi dig helt kvit og frit!

Vi samler på glade kunder

Tilfredse kunder er altid vores højeste prioritet, og vores optikere sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, service og synsløsning, når du besøger os i Odense. Når du køber nye briller, kan der være en kort tilvænningsperiode. Hvis du efter et par uger stadig har udfordringer, tilbyder vi at skifte glassene i dine briller inden for 3 måneder efter dit køb. Som kunde hos vores optikere i Odense har du tilfredshedsgaranti, for vi ved, at det kan være en stor beslutning af købe nye briller. Derfor kan du altid komme til os, hvis du har udfordringer med dine nye briller. Så finder vi sammen en løsning, så du kan få et skarpt syn.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen