Velkommen hos Nyt Syn Brillehuset Allerød

Hos Nyt Syn Brillehuset i Allerød passer vi godt på dit syn og giver dig professionel service, råd og vejledning. For os er høj faglighed nemlig en selvfølge, og det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige synsløsning for dig. Vi tager os god tid til at lave en grundig synsprøve og udfører meget præcise målinger med ZEISS i.Profiler, så du får en synsløsning, der passer nøjagtigt til dine øjne. Hos os finder du et stort udvalg af sæsonens smarteste briller og solbriller fra markedets bedste brands - og vi har også et brillestel til dig, der ikke ønsker at ligne alle andre. Foretrækker du kontaktlinser, hjælper vi dig også. Vi er specialister i at finde de helt rigtige linser til dig - uanset om du har bygningsfejl eller har brug for linser med læsefelt. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Event med FLEYE | 1. december kl. 14-17

Kig forbi butikken onsdag d. 1. december, hvor vi får besøg af vores danske leverandør FLEYE Copenhagen. Fleye er kendt for sine håndlavede brillestel i innovative og nordiske designs. Oplev et bredt udvalg af smarte brillestel fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer lige fra titanium, acetat og carbonfibre. Kig ind mellem kl. 14 og 17 og find din nye favoritbrille fra Fleye. Du er velkommen til at booke tid til en synstest på forhånd - så sætter vi god tid af til dig.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Fre:09:30-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Brillehuset Allerød

M D Madsensvej 4B 3450 Allerød
48 17 13 44 alleroed@nytsyn.dk CVR: 30959477
Lene Krogh

Lene Krogh

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Pia Athones Larsen

Pia Athones Larsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Louise Borre Baden

Louise Borre Baden

Optiker

Camilla Zöllner

Camilla Zöllner

Optikassistent og stylist

Årets butik i Allerød 2020

Vi er meget glade og stolte over at være blevet valgt som årets butik i Allerøds Handelsforening 2020. Hver dag gør vi en ekstra indsats for at kunne tilbyde vores kunder de mest optimale synsløsninger og en service udover det sædvanlige. Vi er en lille og lokalt forankret optiker i Allerød, og derfor sætter vi utrolig stor pris denne anerkendelse fra alle i vores lokalområde. Tusind tak til Allerød Handelsforening for den flotte titel - og ikke mindst tak alle vores kunder, der bakker os op og motiverer os til hver dag at gøre en ekstra indsats og lave synsløsninger af højeste kvalitet!

Se Allerød - støt Allerød

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med nye briller i fantastiske farver og faconer. Husk, at du får et ekstra sæt ZEISS-brilleglas med i handlen til 0,-, når du køber en af vores briller i topklasse - du bestemmer selv, om det ekstra glas skal bruges i en lækker solbrille med styrke eller endnu en smart modebrille. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

Få brillestel i særklasse

Intet er godt nok til dig. Derfor forhandler vi som de eneste den luksuriøse Silhouette 18 kt. guld, Atelier Collection - som er brillestel i særklasse til dig, der gerne vil have det bedste på markedet. Kom ind og oplev den lækre kollektion.

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Nyt Syn Brillehuset er din lokale optiker i Allerød

Hos Nyt Syn Brillehuset i Allerød byder vi dig velkommen med god service og høj faglighed – og det har vi gjort lige siden 2008. Når du kommer ind til os, starter vi  altid med at undersøge dit syn med en grundig synsprøve, så vi kan finde den bedste synsløsning til dig. Hos os er dit syn nemlig vores topprioritet.

Vi uddanner os løbende og holder os opdateret på den nyeste viden og teknologi i optikbranchen, og ved at deltage i kurser, seminarer og videreuddannelse, har vi altid den højeste faglighed at tilbyde vores kunder. Vi er ZEISS-certificerede og har meget præcise måleapparater til rådighed, når vi undersøger dit syn. Vi bruger den nødvendige tid på at undersøge og måle dine øjne, så vi kan tilbyde dig et brilleglas, der er tilpasset nøjagtigt til dine øjne. Vi forhandler udelukkende kvalitetsbrilleglas fra ZEISS, og med vores ZEISS i-Profiler kan vi skræddersy brilleglas, der er 25 gange mere præcise end almindelige brilleglas, så du får det bedste syn.  
Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige synsløsning for dig, uanset om du er på udkig efter briller, solbriller eller kontaktlinser

Når vi har sikret os, at du ser godt, er det også vigtigt for os, at du ser godt ud. Vi hjælper og vejleder dig, så du finder det helt rigtige brillestel. I vores udvalg finder du lækre brillestel fra de mest populære mærker. Vi har et stort udvalg af brillestel lige fra de diskrete og elegante stel til mere markante og farverige – der er frit valg på alle hylder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores optikerforretning i Allerød, så vi kan hjælpe dig til et skarpt syn.  

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn Foss Briller er vi certificerede som ZEISS Vision Experts. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

I butikken har vi følgende brands:

  • Christopher Cloos
  • Face à Face
  • Briller fra Fleye
  • Kuno Qvist
  • Briller fra Maui Jim
  • Monoqool
  • Briller fra Munic
  • Briller fra Silhouette
  • Briller fra TITANFLEX
  • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen