Lone Hvilsom

Lone Hvilsom

Optiker

Camilla Zöllner

Camilla Zöllner

Optikassistent og stylist

Jakob Grabas

Jakob Grabas

Indehaver, optiker

Karina Mikkelsen

Karina Mikkelsen

Indehaver, optiker

Kontakt os på mail

eller ring til os på tlf. 48171344

Åbningstider

Man-Fre:09:30-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Brillehuset Allerød

M D Madsensvej 4B 3450 Allerød
48 17 13 44 alleroed@nytsyn.dk CVR: 43559370

Find os i Brillehuset

Du finder os i vores lyse og indbydende brillebutik Nyt Syn Brillehuset på M. D. Madsensvej i Allerød. Hos os finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel i innovative designs. Vi indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, vi forhandler i butikken, og udvælger de stel, som vi mener, der passer til vores kunder.

Altid gratis ZEISS-glas til brille nr. 2

Du vælger selv, hvilken brille du ønsker. Det kan f.eks. være en solbrille, en sportsbrille, en læsebrille, en storblomstret brille eller en ternet brille - det er helt op til dig. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ved køb af 2 komplette briller inden for 90 dage.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

I butikken har vi følgende brands:

 • Bottega Veneta
 • Caroline Abram
 • COBLENS
 • Face à Face
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • GIGI Studios
 • Jimmy Choo
 • Lindberg
 • Masunaga
 • Maui Jim
 • Monoqool
 • Munic
 • Saint Laurent
 • Silhouette
 • Steve McQueen
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • Yo Mavo

Vi har kontaktlinser - til både børn og voksne

Vi tilpasser linser til alle behov og forhandler alle de kendte mærker, men kan også lave skræddersyede linser til særlige udfordringer. Kig ind i butikken og lad os hjælpe dig. Ved tilpasning af kontaktlinser opkræver vi et gebyr fra kr. 398,-.

Vi vejleder i synskirurgi

Vil du gerne have muligheden for at vælge briller og linser fra? Så er Lasek-operation eller linseskifte måske løsningen for dig! Behandlingen foregår på moderne klinik i Malmø - ofte ved danske kirurger. Priserne er typisk 10-15.000 Kr. lavere end tilsvarene behandlinger i Danmark. Vi tester og vejleder dig gennem hele processen - både før og efter behandling. Book en forundersøgelse på tlf. 48 17 13 44

Største udvalg i byen: Lindberg shop-in-shop

Vi er stolte af, at kunne tilbyde håndlavede kvalitetsbrillestel fra danske Lindberg til vores kvalitetsbevidste kunder. Lindberg er kendt for sine brillestel med et unikt udtryk, der balancerer på knivsæggen mellem det moderne og klassiske. I vores Lindberg shop-in-shop kan vi vise dig over 100 af de smarte og lette dansk designede brillestel. Alle stel er uden skruer og i let og stærk titanium. Vejer fra 8 gram! Brillestellene fås selvfølgelig også til børn, og de er både smarte, enormt fleksible og samtidig behagelige at have på. Design din egen Lindberg brille med vores Lindberg App. Kom ind og se hvordan.

Kæmpe udvalg af børnebriller

Skal dit barn have briller? Kig ind til os - vi har et kæmpe udvalg af smarte og solide børnebriller. Vælg 2 par med lette og tynde ZEISS glas fra kun 199,- i 24 mdr. Da glassene med stor sandsynlighed skal skiftes inden for 24 mdr., har vi inkluderet et gratis glasskift pr. brille. Og vi giver altid gratis service og skift af næsepuder samt 50% rabat på reparationer.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Få en GRATIS synstest i Allerød

Hos Nyt Syn Brillehuset i Allerød passer vi godt på dit syn og giver dig professionel service, råd og vejledning. For os er høj faglighed nemlig en selvfølge, og det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige synsløsning for dig. Vi tager os god tid til at lave en grundig synsprøve og udfører meget præcise målinger med ZEISS i.Profiler, så du får en synsløsning, der passer nøjagtigt til dine øjne. Hos os finder du et stort udvalg af sæsonens smarteste briller og solbriller fra markedets bedste brands - og vi har også et brillestel til dig, der ikke ønsker at ligne alle andre. Foretrækker du kontaktlinser, hjælper vi dig også. Vi er specialister i at finde de helt rigtige linser til dig - uanset om du har bygningsfejl eller har brug for linser med læsefelt. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Nyt Syn Brillehuset er din lokale optiker i Allerød

Hos Nyt Syn Brillehuset i Allerød byder vi dig velkommen med god service og høj faglighed – og det har vi gjort lige siden 2008. Når du kommer ind til os, starter vi  altid med at undersøge dit syn med en grundig synsprøve, så vi kan finde den bedste synsløsning til dig. Hos os er dit syn nemlig vores topprioritet.

Vi uddanner os løbende og holder os opdateret på den nyeste viden og teknologi i optikbranchen, og ved at deltage i kurser, seminarer og videreuddannelse, har vi altid den højeste faglighed at tilbyde vores kunder. Vi er ZEISS-certificerede og har meget præcise måleapparater til rådighed, når vi undersøger dit syn. Vi bruger den nødvendige tid på at undersøge og måle dine øjne, så vi kan tilbyde dig et brilleglas, der er tilpasset nøjagtigt til dine øjne. Vi forhandler udelukkende kvalitetsbrilleglas fra ZEISS, og med vores ZEISS i-Profiler kan vi skræddersy brilleglas, der er 25 gange mere præcise end almindelige brilleglas, så du får det bedste syn.  
Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige synsløsning for dig, uanset om du er på udkig efter briller, solbriller eller kontaktlinser

Når vi har sikret os, at du ser godt, er det også vigtigt for os, at du ser godt ud. Vi hjælper og vejleder dig, så du finder det helt rigtige brillestel. I vores udvalg finder du lækre brillestel fra de mest populære mærker. Vi har et stort udvalg af brillestel lige fra de diskrete og elegante stel til mere markante og farverige – der er frit valg på alle hylder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores optikerforretning i Allerød, så vi kan hjælpe dig til et skarpt syn.  

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn Foss Briller er vi certificerede som ZEISS Vision Experts. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen