Velkommen til Nyt Syn Aalborg

Klik og se vores ledige tider, eller ring på 98 13 63 63 for at bestille tid uden for normal åbningstid.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Samt efter aftale.
Shop image

Nyt Syn Aalborg

Boulevarden 11 9000 Aalborg
98 13 63 63 aalborg@nytsyn.dk CVR: 29 21 94 51
Mads Rubak

Mads Rubak

Indehaver
og optometrist

Poul Skeem

Poul Skeem

Optometrist

Lena von Arenstorff

Lena von Arenstorff

Optometrist

Anna Schumann

Anna Schumann

Optometrist

Camilla Juliane Andreasen

Camilla Juliane Andreasen

Optometrist

Lotte Berg

Lotte Berg

Optikerassistent

Winnie Clausen

Winnie Clausen

Optikerelev

Vi har det bedste til dit barn

Har dit barn brug for briller eller linser? Kig ind i Bro Bro Brille - børnenes egen brillebutik, hvor du og dit barn kan finde Danmarks bedste udvalg af børnebriller. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne. Vi glæder os til at se dig i Bro Bro Brille hos Nyt Syn Aalborg.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Nu kan du opleve urbane MOSCOT i butikken

Vi har fået et stort udvalg af brillestel og solbriller fra MOSCOT, som du lige nu kan opleve i butikken. MOSCOT har rødder tilbage til starten af 1900-tallets Manhatten, hvor Hyman Moscot solgte briller til New Yorks borgere fra en vogn på gaden. Meget er sket siden brandets spæde start, hvor intet mindre end fem generationer af Moscots har sat sit eget præg på familievirksomheden - men funktionalitet, kvalitet og lækkert design er fortsat brandets vigtigste prioriteter. MOSCOTs lokale forankring i New York kommer også i dag til udtryk i brillernes urbane vintage-æstetik. Brillestellene har et klassisk og tidsløst designs med moderne detaljer, der afspejler den kreative pionerånd, der findes i New Yorks Design- og modeindustrier.

Find os i hjertet af Aalborg

Du finder os på Boulevarden nr. 11 i Aalborg centrum. Vi står klar til at tage imod dig og give dig den bedste service, så du får mest muligt ud af dit syn. Kig ind hos os i butikken og få en uforpligtende gratis synstest - eller book en tid hos os online. Vi ses i Nyt Syn Aalborg!

Få en gratis synstest i Aalborg

Hos Nyt Syn Aalborg vægter vi fagligheden højt og vil gøre vores bedste for, at du bliver tryg, glad og klogere på dit syn. Derfor begynder vi altid med en grundig synsundersøgelse af dit syn, dine behov og dine ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til netop dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. I Aalborg har vi også fokus på børns syn, derfor har vi vores helt egen børnebrillebutik, Bro Bro Brille - hvor du finder et kæmpe udvalg af børnebriller. Ønsker dit barn at få kontaktlinser eller natlinser kan vi uden tvivl også hjælpe med det. Kig ind - vi står altid klar til at hjælpe.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vi har følgende brands i butikken:

 • Andy Wolf
 • Briller fra BLAC
 • COBLENS
 • EINSTOFFEN
 • Briller fra Inface
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Maui Jim
 • Moscot
 • Munic
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Sabine Be
 • Briller fra WOOW

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

I Aalborg har vi de spændende brillestel, de bedste kontaktlinser og dygtige optikere

Hvis dit syn halter og du skal have briller, så kan du roligt komme ind til Nyt Syn Aalborg. Vores dygtige optikere hjælper dig med at få mest muligt ud af dit syn. Vi starter altid med at lave en grundig synsprøve, hos os tager vi den nødvendig tid, når vi skal undersøge dit syn. Vi ved nemlig, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen. Derfor sætter vi altid god tid af til dig, både under og efter din synsprøve, så vi kan finde en synsløsning, der både passer til dit syn og din hverdag.

I vores briller bruger vi verdens bedste brilleglas fra ZEISS. Derudover kan vi tilbyde en række af unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dig eller vores DriveSafe brilleglas, der optimerer din hverdagsbrille til bilkørsel.

Skal du have briller, så finder du et stort udvalg af brillestel, primært fra vores udvalgte producenter, som ud over de store danske Lindberg, Ørgreen og Kilsgaard

også rummer udenlandske designs som MOSCOT, DITA, FEB31 og mange flere. Valget afhænger af dig og din personlighed.

Vi er førende på linsefronten med alle linsetyper inkl. natlinser, som du KUN har på, imens du sover! Det vil sige, at du bliver helt uafhængig af briller eller linser i døgnets vågne timer. Kom ned og få lavet en uforpligtende synstest, hvis du vil høre mere om dine muligheder for natlinser eller kontaktlinser.

Så lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller solbriller, kan vi tilbyde dig unik udvalg. F.eks. med det fremadstormende Maui Jim solbrillemærke, der har fokus på helt fantastisk optik, er vi de eneste, der har i byen. Céline, RayBan og danske Inface ligger naturligvis også klar på hylderne. Og husk: alt kan købes på rentefri betaling med 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr.

Aalborgs mest nøjagtige synsprøve

Hos Nyt Syn Aalborg er vi ZEISS certificerede, og det er din garanti for, at vi udfører en grundig og meget nøjagtig synsprøve med de nyeste og mest præcise måleinstrumenter og teknologier inden for optikbranchen. Vi uddannes og testes løbende i nyeste produkter, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, så du får mest muligt ud af dit syn. Vi er nemlig meget omhyggelige med dit syn - men du bruger det jo også hver dag!

Førende indenfor alle linsetyper

Er du på udkig efter nye kontaktlinser? Vores optikere i Aalborg er førende indenfor alle linsetyper. Vi samarbejder med alle de store leverandører af kontaktlinser, så du kan få lige nøjagtig de linser, der passer til dig og dine øjne. Er du ny linsebruger, hjælper vi dig i gang, så du føler dig helt tryg ved at bruge dine kontaktlinser. Vi instruerer dig i, hvordan du skal bruge dem, og giver dig gode tips til hygiejne. Oplever du nogle udfordringer med dine nye linser, er du altid velkommen til at slå vejen forbi hos os. Vi hjælper dig, så du kan bruge dine linser uden problemer.

Byens bedste udvalg af designerbriller

I Nyt Syn Aalborg finder du et unikt udvalg af designerbriller fra populære brands fra både danske og udenlandske modehuse. Alle de briller, du finder på vores hylder, har vi nøje udvalgt og håndplukket til vores kunder - og fælles for dem alle er høj kvalitet og lækkert design. Uanset om du leder efter elegante briller fra luksuriøse Lindberg eller bæredygtige brillestel fra Monkey Glasses, så har vi sikkert et brillestel, du synes om. Besøg vores butik på Boulevarden i Aalborg og find din nye favoritbrille i vores sortiment!

Gratis synstest i Aalborg

Hos Nyt Syn i Aalborg kan du altid få lavet et hurtigt synstjek - det er helt gratis. Kom forbi eller book tid online til en gratis og uforpligtende synstest. Så vejleder vi dig i, om du kunne have behov for briller, eller om du stadig har den rette styrke i din nuværende synsløsning.

Kilsgaard

Bellinger

Ørgreen

"Hos os finder du et unikt udvalg af brillestel"

Vores sortiment er nøje udvalgt og håndplukket til dig, og hos os finder du briller, du måske ikke finder andre steder.

Din lokale optiker i Aalborg

Vi er din lokale optiker i Aalborg, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, og vi ejer og driver butikken selv. Det er os, du møder i butikken, så du kan føle dig tryg. Hos os får du altid en nærværende og personlig betjening, for det vigtigt for os, at du går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Køb favoritbrillerne i dag og fordel betalingen

Hvorfor vente med brillerne, når du kan vente med betalingen? Når du køber briller hos vores optikere i Aalborg, kan du fordele din betaling over 12 eller 24 måneder - der er ingen renter, gebyrer og udbetalinger. Vi mener, at alle har ret til et skarpt syn. Med rentefri betaling behøver du ikke vente med at få de nye briller, dine øjne har brug for.

Hurtig synstest i Aalborg

Har du brug for et synstjek? Kig ind til et uforpligtende, gratis synstest hos de dygtige optikere i Aalborg

Få tilpasset dine briller i Aalborg - det er gratis!

Hos vores optikere i Aalborg er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i vores forretning - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Vi klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Vi vil have Aalborgs mest tilfredse kunder

Hos vores optikere i Aalborg er god service og glade kunder den højeste prioritet. Derfor har du altid tilfredshedsgaranti, når du køber dine briller hos os. Der er som regel en kort tilvænningsperiode, når du får dine nye briller. Hvis du stadig oplever udfordringer med dine nye briller efter nogle uger, tilbyder vi at bytte brilleglassene til nogle nye inden for 3 måneder. Det gør vi helt kvit og frit, fordi din tilfredshed er det vigtigste for os.

ZEISS-forhandler i Aalborg

Glas er ikke bare glas. Der kan være store forskelle i kvalitet og komfort på brilleglas, og derfor har vi hos Nyt Syn et tæt samarbejde med ZEISS, der er den førende glasleverandør i branchen. Derfor kan vi tilbyde brilleglas, der er 25 gange mere nøjagtige end traditionelle brilleglas, og glassene kan ovenikøbet være op til 40% tyndere, så du får det skarpeste syn og mest behagelige synsløning. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste synsløsninger - individuelt tilpasset til hver enkelt kunde.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Aalborgs familievenlige optiker

Hvis dit barn har behov for briller, bør du kigge ind hos vores familievenlige optiker i Aalborg. Vi har indrettet en afdeling i vores butik - kun til børn og børnebriller, hvor alt foregår på dit barns præmisser. Vi har flere års erfaring med optikløsninger til børn, så du kan trygt tage dit barn i hånden og besøge os til en synsundersøgelse. Det er vigtigt, at dit barn får en god oplevelse ved det første besøg hos optikeren, og derfor vejleder vi jer gerne i at finde den helt rigtige synsløsning til dit barn.

"Vi har Danmarks største udvalg af børnebriller"

I Nyt Syn Aalborg har vi flere end 200 lækre brillestel til børn, så der er noget for enhver smag. Vi har nøje udvalgt og håndplukket alle vores brillestel, så vi kan tilbyde vores kunder et unikt udvalg af designerstel i høj kvalitet og lækkert design.

Slip for briller og linser

Vores optikere i Aalborg er specialuddannede i tilpasning af natlinser, så dit barn kan sove sin nærsynethed væk. Når du sover med natlinser omformer linsen øjets hornhinde, så barnet kan se klart uden briller og kontaktlinser om dagen. Allerede efter første nat vil dit barn opleve en mærkbar forandring og efter 3-12 nætter vil øjnene have opnået den fulde virkning af natlinserne. Natlinser kan bruges af børn helt ned til 7-8 år, og de kan sagtens lære selv at tage dem på om aftenen og af om morgenen. Kontakt os og hør nærmere om muligheden for at dit barn kan få natlinser.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen