Velkommen hos Nyt Syn Aalborg

Hos Nyt Syn Aalborg vægter vi fagligheden højt og vil gøre vores bedste for, at du bliver tryg, glad og klogere på dit syn. Derfor begynder vi altid med en grundig synsundersøgelse af dit syn, dine behov og dine ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til netop dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. I Aalborg har vi også fokus på børns syn, derfor har vi vores helt egen børnebrillebutik, Bro Bro Brille - hvor du finder et kæmpe udvalg af børnebriller. Ønsker dit barn at få kontaktlinser eller natlinser kan vi uden tvivl også hjælpe med det. Kig ind - vi står altid klar til at hjælpe.

COVID-19: AKUT ÅBNINGSTIDER

Som sundhedsfagligt personale med autorisation holder vi åbent for akutte situationer. Dette med tanke på alle dem, der særligt i disse dage, er afhængig af deres syn. Så mangler du kontaktlinser, linsevæske eller er dine briller gået i stykker, kan vi stadig hjælpe dig! Ring på 98 13 63 63 i vores akut åbningstider: Mandag: 15:00 - 18:00 Tirsdag: 09:00 - 12:00 Onsdag: 15:00 - 18:00 Torsdag: 09:00 - 12:00 Hvis du har akut brug for hjælp, når butikken holder lukket, kan du kontakte os privat på: Poul: 20153250 Mads: 60852074 Vi understreger, at vi kun tager synsprøver og linsekontroller i akutte tilfælde og beder dig så vidt muligt om at udskyde dine køb. Tak for forståelsen og pas på hinanden Med venlig hilsen Nyt Syn Aalborg

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Vi har det bedste til dit barn

Har dit barn brug for briller eller linser? Kig ind i Bro Bro Brille - børnenes egen brillebutik, hvor du og dit barn kan finde Danmarks bedste udvalg af børnebriller. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne. Vi glæder os til at se dig i Bro Bro Brille hos Nyt Syn Aalborg.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Samt efter aftale

Nyt Syn Aalborg

Boulevarden 11 9000 Aalborg
98 13 63 63 aalborg@nytsyn.dk CVR: 29 21 94 51
Mads Rubak

Mads Rubak

Indehaver
og optometrist

Poul Skeem

Poul Skeem

Indehaver
og optometrist

Lena von Arenstorff

Lena von Arenstorff

Optometrist

Peter Lassen

Peter Lassen

Optometrist

Camilla Juliane Andreasen

Camilla Juliane Andreasen

Optometrist

Dea Hauritz Abrahamsen

Dea Hauritz Abrahamsen

Optik sekretær

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

I Aalborg har vi de spændende brillestel, de bedste kontaktlinser og dygtige optikere

Hvis dit syn halter og du skal have briller, så kan du roligt komme ind til Nyt Syn Aalborg. Vores dygtige optikere hjælper dig med at få mest muligt ud af dit syn. Vi starter altid med at lave en grundig synsprøve, hos os tager vi den nødvendig tid, når vi skal undersøge dit syn. Vi ved nemlig, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen. Derfor sætter vi altid god tid af til dig, både under og efter din synsprøve, så vi kan finde en synsløsning, der både passer til dit syn og din hverdag.

I vores briller bruger vi verdens bedste brilleglas fra ZEISS. Derudover kan vi tilbyde en række af unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dig eller vores DriveSafe brilleglas, der optimerer din hverdagsbrille til bilkørsel.

Skal du have briller, så finder du et stort udvalg af brillestel, primært fra vores udvalgte producenter, som ud over de store danske Lindberg, Ørgreen og Kilsgaard

også rummer udenlandske designs som MOSCOT, DITA, FEB31 og mange flere. Valget afhænger af dig og din personlighed.

Vi er førende på linsefronten med alle linsetyper inkl. natlinser, som du KUN har på, imens du sover! Det vil sige, at du bliver helt uafhængig af briller eller linser i døgnets vågne timer. Kom ned og få lavet en uforpligtende synstest, hvis du vil høre mere om dine muligheder for natlinser eller kontaktlinser.

Så lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller solbriller, kan vi tilbyde dig unik udvalg. F.eks. med det fremadstormende Maui Jim solbrillemærke, der har fokus på helt fantastisk optik, er vi de eneste, der har i byen. Céline, RayBan og danske Inface ligger naturligvis også klar på hylderne. Og husk: alt kan købes på abonnement med 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BLAC
 • Briller fra Carlottas Village
 • Celine
 • Dita
 • Feb31st
 • Briller fra Inface
 • Jimmy Choo
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Moscot
 • Briller fra Munic
 • Briller fra Mykita
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Robert La Roche
 • Briller fra WOOW

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen