Reducerede åbningstider

COVID-19 Som sundhedsfagligt personale med autorisation holder vi åbent for akutte situationer. Dette med tanke på alle dem, der særligt i disse dage, er afhængig af deres syn. Så mangler du kontantlinser, linsevæske eller er dine briller gået i stykker, kan vi stadig hjælpe dig! Vi har reduceret vores åbningstid, så du kan ringe på 9813 6363 mandag og onsdag kl. 15 - 18 tirsdag og torsdag kl. 9 - 12 Hvis du har akut brug for hjælp, når butikken holder lukket, kan du kontakte os privat på: Poul: 20153250 Mads: 60852074 Vi understreger, at vi kun tager synsprøver og linsekontroller i akutte tilfælde og beder dig så vidt muligt om at udskyde dine køb. Tak for forståelsen og pas på hinanden Med venlig hilsen Nyt Syn Aalborg

Velkommen til Bro Bro Brille - din børnebrillebutik i Aalborg

Nyt Syn Aalborg byder dig velkommen i Bro Bro Brille - børnenes helt egen brillebutik. Mor og far må dog også gerne komme med ind. Her finder I et stort udvalg af smarte børnebriller og juniorbriller, og vi står parat til at rådgive dig og dit barn. Vi er uddannede optometrister og er eksperter i at finde de rigtige briller til dit barn.

Kids Deal - et sikkert abonnement

Stærk pris – eller måske en abonnementsordning?

Hos Bro Bro Brille kan du altid få en børnebrille til en stærk pris. Derudover har vi som et ekstra tilbud startet konceptet Kids Deal. Hvis du vælger Kids Deal, får dit barn et valgfrit brillestel med ZEISS glas, og I får et ekstra sæt glas med i købet. Det ekstra glas kan f.eks. bruges til en ekstra brille, en solbrille, eller hvis glasset skal skiftes på grund af ridser eller ændret styrke inden for 24 mdr. Det hele afregnes til en fast lav månedlig pris, og dit barn kan få en ny brille hver 24. måned. Kom ind og hør mere om Kids Deal abonnement.

Åbningstider

Man-Tors: 9:30-17:30 Fredag: 9:30-18:00 Lørdag: 10:00-13:00 Bro Bro Brille v/Nyt Syn Aalborg Brandstrupsgade 2 9000 Aalborg 98 13 63 63 aalborg@nytsyn.dk CVR: 29 21 94 51

Dit barn fortjener det bedste

Hurra - vi vandt!

Bro Bro Brille blev årets vinder af ZEISS Optical Award 2019 - og det er vi naturligvis stolte af. Vi gør hver dag vores allerbedste for, at børn kan få den rette synsløsning, så de kan få den bedst mulige start på livet.

Tegn på at dit barn måske skal have briller:

- Barnet har koncentrationsbesvær omkring lektierne. - Teksten flyder sammen eller ”ligner flyvende myg”. - Dit barn sidder uroligt eller forstyrrer måske undervisningen i skolen. - Barnet sidder med ansigtet helt nede i bøgerne. - Barnet klør sig ofte i øjnene. - Ved højtlæsning springer barnet ord eller linjer over eller går i stå det samme sted. - Hvis barnet klager over hovedpine i tindinger eller pande. - Barnet lukker det ene øje, når han/hun læser eller ser tv. - Motoriske problemer med at gribe bolde, slå kolbøtter eller lære at cykle uden støttehjul. - Spændinger i nakke- og skuldermusklerne.

Vi har følgende brands i butikken:

Det er dog ikke alle brands, der findes online. Besøg os i butikken og se det store udvalg. Vi har helt sikkert også en brille til dit barn.

Gode råd til valg af nye briller til dit barn

Børn vokser, og nogle gange vokser de rigtig hurtigt. Derfor forandrer afstanden mellem øjnene sig, lige som synsstyrken kan gå både op og ned. Det er derfor ikke underligt, at børn skal have nye briller hvert eller hvert andet år, og det er essentielt, at brillen passer til barnet. Når man skal finde nye briller til barnet, er det vigtigt, at brillerne: - passer til barnets alder og aktivitetsniveau. Så de er brudsikre, fleksible og så lette som muligt. - passer til barnets ansigt. Særligt er det vigtigt, at brillerne passer til barnets næsestol. - passer lige nu. Man skal ikke købe briller til at vokse i. - ikke kommer til at dominere det lille barns ansigt. - har hærdede brilleglas, så de er så godt beskyttet mod ridser som muligt.

Hvordan finder jeg ud af, om mit barn skal have briller?

Optiker eller øjenlæge?
Hvis dit barn er under 10 år og skal have briller for første gang, så skal I forbi en læge eller øjenlæge, før vi som optikere må lave briller til dit barn. På den måde sikrer vi, at dit barn får den bedste behandling helt fra starten. Så husk at bestille tid hos øjenlægen, inden I kommer ind til os første gang. Hvis dit barn allerede har briller og er under 10 år, kan du også få tjekket styrken hos en øjenlæge, inden du kigger ind til os i butikken.

Når dit barn skal begynde at bruge briller
For nogle børn kan det være en stor udfordring at få briller. Derfor fører vi alle de smarte briller, som er særligt designet til børn. Hos os finder du Danmarks bedste udvalg af børnebriller. Vi har f.eks.  alle Lindbergs børnebriller, RayBan til børn og Nikes smarte briller til børn. Vi mener, det er vigtigt, at barnet selv er med til at udvælge sin brille. På den måde får de en brille, som de selv synes er smart, og som de derfor har lyst til at gå med hver dag. Det er også vigtigt, at man som forældre kan lide barnets briller og støtter fuldt op omkring dem. Ellers kan man risikere, at barnet stopper med at bruge sine briller. Så vær glad for dit barns briller, for de hjælper barnet hver eneste dag.

Børn med briller
Brillerne må aldrig blive en hindring for dit barn. Der skal altid være plads til de vilde og sjove lege, skovture og sport. Derfor er det vigtigt, at brillerne ud over at være smarte også er både nemme at bruge, sidder fast på næsen og er robuste, hvis uheldet nu alligevel skulle være ude. Vi har taget højde for, at der skal være plads til barnets liv, derfor er alle vores børnebrillestel af høj kvalitet.

Kvalitetsbriller til børn
Vores fornemmeste opgave er at levere kvalitetsbriller til fra børn 1 år og op. Resultatet fra øjenlægens synsundersøgelse danner grundlag for vores videre rådgivning i forhold til dit barns syn. Vi er specialister i både kvalitetsbriller og kontaktlinser til børn, og måske er den bedste løsning for dit barn en kombination af briller og kontaktlinser. Det finder vi ud af sammen med dig og barnet.

Dit barn fortjener det bedste

Hvis ikke dit barn skal have det bedste, hvem skal så? Derfor arbejder vi sammen med ZEISS for altid at kunne levere det bedst mulige til jer. ZEISS er i verdenseliten både inden for fremstillingen af glas og instrumenterne til synsmåling. Alle brilleglas fra ZEISS har nu som standard fuld UV-beskyttelse, så dit barn bliver beskyttet imod solens farlige UV-stråler døgnet rundt. Når dit barn får et par briller fra Nyt Syn, er de altså med det bedste glas, der er hærdet til at modstå livet som børnebrille. Det giver dit barn det klareste syn og de mest holdbare briller.

Tal med din optiker, hvis du er i tvivl

Du er altid velkommen i butikken, hvis du er i tvivl om noget. Det er vigtigt for os, at både du og dit barn er trygge.

Prøv brillerne hjemme

Vi ved godt, at det kan være svært at beslutte sig, når man skal vælge nye briller. Man skal bruge dem rigtigt mange timer i døgnet, og det er noget af det, som andre først ser på dit ansigt. Derfor er det vigtigt, at dit barn får de rigtige briller, som både sidder godt, og som barnet føler sig godt tilpas med. Som et ekstra tilbud kan I derfor låne de udvalgte briller med hjem. Så kan dit barn prøve brillerne stille og roligt derhjemme i vante omgivelser, eller måske endda prøve at lege med dem på inden I træffer den endelige beslutning.

Vores dygtige personale står klar

Synet er dit barns vigtigste sans. Besøg os i butikken hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde den rigtige synsløsning til dit barn. Vi står klar til at hjælpe.

Mads Rubak

Mads Rubak

Indehaver og optometrist

Poul Skeem

Poul Skeem

Indehaver og optometrist

Peter Lassen

Peter Lassen

Optometrist

Lena von Arenstorff

Lena von Arenstorff

Optometrist

Dea Hauritz Abrahamsen

Dea Hauritz Abrahamsen

Optiksekretær

Camilla Juliane Andreasen

Camilla Juliane Andreasen

Optikerelev

Kontakt os på telefon 98 13 63 63

eller skriv til os på: aalborg@nytsyn.dk

Sov med linser og se klart dagen lang

Med natlinser kan dit barn i nogle tilfælde sove sin nærsynethed væk og dermed få et skarpt syn uden brug af briller. Natlinser anbefales til børn og unge, da natlinser kan være med til at bremse udviklingen af nærsynethed.

Kan mit barn få kontaktlinser?

Fra 8 års alderen kan kontaktlinser måske være en del af synløsningen for dit barn. Nogle børn kan i hvert fald opleve en øget livskvalitet ved at bruge kontaktlinser. Det stiller dog nogle krav til dit barns øjne, men vores dygtige optikere kan fortælle jer, hvorvidt det er en mulighed og rådgive jer omkring det. Er dit barn nærsynet, kan natlinser være en løsning. Natlinsen er en kontaktlinse, som man sover med. I løbet af natten tilpasser linsen det yderste lag af hornhinden, så når barnet tager linsen ud om morgenen, ser det klart resten af dagen. Natlinser er faktisk særligt effektive for børn og unge, fordi de kan være med til at bremse udviklingen af dit barns nærsynethed, så de oplever en mindre forværring som voksne.

Dit barns syn skal holde hele livet

Dit barn skal bruge synet hele livet. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om synsproblemer fra det øjeblik, I bliver opmærksomme på dem. Jo hurtigere du finder ud af, at dit barn har brug for briller, jo bedre er det for barnets udvikling. Dårligt syn kan nemlig påvirke dit barn gennem hele livet og give problemer med alt fra motorikken til indlæringsvanskeligheder i skolen.

Giv dit barn den bedste start

Tag hånd om synsproblemerne allerede i dag!