ZEISS SmartLife Young

Børns syn er anderledes end voksnes syn. Og det bør deres brilleglas også være. ZEISS SmartLife Young er brilleglas specielt udviklet til at imødekomme børns og unges syn, anatomi og synsmønstre.

Udviklet til børns og unges nye synsvaner

Børn bruger ligesom voksne digitale skærme som tablets og smartphones mange timer dagligt. De digitale synsvaner stiller store og nye krav til vores øjne. Vores øjne skal i langt højere grad end tidligere stille skarpt på ekstremt korte afstande, og vores synsmønstre har ændret sig, da vi oftere retter blikket nedad på skærmen frem for ud i vores omgivelser. ZEISS SmartLife Young er udviklet til at give barnets øjne den hjælp, de har brug for. Glasset har meget brede synsfelter, og glasset tilpasses unikt til barnets anatomi og alder.

Brilleglas skræddersyet til dit barn

Du bør aldrig forsøge at købe briller, som dit barn kan vokse i. Med SmartLife Young tilpasser vi brilleglasset unikt til dit barn. Vi tager højde for barnets ansigtsanatomi, eksempelvis afstanden mellem barnets øjne. Da børn har kortere arme end voksne, er børns nærafstand ved brug af tablets og smartphones også helt naturligt kortere – faktisk 20-30cm. kortere end hos voksne. Den korte nærafstand tages der højde for i ZEISS SmartLife Young, så barnet er sikret et behageligt – også på meget kort afstand.

Book en gratis synstest online

Vores dygtige optikere står klar til at hjælpe og rådgive jer til at finde den optimale brilleglas. I er velkommen til at booke tid online til en gratis synstest - husk, at børn under 10 år skal forbi til en undersøgelse hos en øjenlæge, før vores optikere kan lave briller til jer.

Unik tilpasning til dit barns pupilstørrelse

Er du klar over, at børns pupilstørrelse ændrer sig med alderen? Børns pupiller bliver nemlig mindre, jo større og ældre de bliver. Ændringer i barnets øjenanatomi har naturligvis betydning for barnets syn. Derfor tager ZEISS SmartLife Young højde for dit barns unikke pupilstørrelse, hvilket giver klare synsfelter, som er op til 60% bredere end sammenlignet med konventionelle standardglas fra ZEISS.

Brilleglas til et aktivt børneliv

ZEISS SmartLife Young har brede, klare synsfelter, så barnet får så skarpt et syn som muligt i alle retninger – også i periferien. Samtidig er glassene tynde, lette og ekstra modstandsdygtige overfor ridser og stød, så de holder til et aktivt børneliv med fart over feltet.

 1. 1

  ZEISS SmartLife Young er udviklet med henblik på børns online livsstil og synsvaner.

 2. 2

  ZEISS SmartLife Young er optimeret til børns korte nærafstand.

 3. 3

  ZEISS SmartLife Young tager højde for børns anatomi, eks. pupilstørrelse og ansigtsanatomi.

 4. 4

  ZEISS SmartLife Young yder fuld UV-beskyttelse og er modstandsdygtige overfor ridser.

Vil du vide mere om synet gennem livet?

Mange betegner nok synet som den vigtigste sans. Det er ikke så overraskende. Faktisk får vi omkring 75% af alle vores sanseindtryk via synet.

Fuld UV-beskyttelse i ZEISS SmartLife Young

Børns øjne er særligt følsomme overfor solens skadelige UV-stråler. Heldigvis yder ZEISS smartLife Young fuld UV-beskyttelse, så dit barn trygt kan gå på opdagelse i naturen på de solrige dage.

Skal dit barn have briller?

Et udfordret syn må aldrig spænde ben for dit barn, men børn siger sjældent til, hvis de ser dårligt. Derfor kan det være svært at vurdere, om dit barn har udfordringer med synet. Vi har samlet fem tegn, der hurtigt kan give dig en indikation af, om dit barn bør få tjekket synet.

Ingen briller uden stel

Brillestellet er rammen om dit barns syn. Når vi har fundet det optimale brilleglas til dit barn, hjælper vi med at finde det perfekte brillestel, så dit barn kan føle sig godt tilpas med brillerne på. Gå allerede nu på opdagelse i et udvalg af smarte briller til børn online og få personlig rådgivning hos din lokale Nyt Syn optiker.

Alle børn fortjener et sundt syn

Få tjekket dit barns syn hos din lokale Nyt Syn, så du er sikker på, at dit barn får det optimale ud af sit syn.