Vores præcision - din styrke

Hos Nyt Syn anvender vi måleudstyret ZEISS i.Profiler, der måler øjet på 1.500 punkter og tegner en personlig profil af dine øjne. Dette suppleres med en traditionel synsprøve, som optikeren også foretager. Vi sammenkobler de to resultater og sliber dem direkte ned i brilleglasset. Netop derfor kan vi hver dag sende vores kunder hjem med et skarpere syn. Med højteknologisk ZEISS-udstyr kan vi måle og overføre data til dine brilleglas. Glas med i.Scription har en nøjagtighed på 0,01 dioptri, hvilket er 25 gange mere nøjagtigt end traditionelle brilleglas. Så ja, vi er meget omhyggelige med dit syn, men du bruger det jo også hver dag.

Nyt Syn er vores navn - men også den følelse, du går hjem med

Vores optikere lægger sig altid i selen for, at du skal gå hjem med et bedre syn, end det du kom med. Derfor er vi også ekstra grundige, når vi undersøger dit syn. En synsprøve hos Nyt Syn tager mere end 10 min., så vi er helt sikre på, at du får mest ud af dit syn.

Vi finder det stel, der virkelig klæder dig

Alle vores butikker udvælger selv de stel, som de ønsker at føre. På den måde kan vi levere brillestel, som passer til netop vores kunder. Vi fører udelukkende stel af højeste kvalitet og hjælper dig altid med at finde præcis det stel, der passer til din unikke stil og det udtryk, som du går efter.

Hvorfor nøjes med et enkelt målepunkt, når 1.500 kan give dig et endnu bedre syn?

Få en præcis måling af dit syn med de mest moderne måleinstrumenter hos Nyt Syn.

Et skarpt syn begynder med en skarp optiker

Derfor skal du vælge Nyt Syn: - Vi benytter de nyeste teknologier fra ZEISS til at undersøge dit syn - Vi giver os tid til at klarlægge dine synsbehov, så du får den rette synsløsning - Du kan få de førende brilleglas på markedet, som tilpasses efter dine behov - Du finder et unikt udvalg af lækre og moderigtige brillestel - Vi hjælper dig altid med at finde den bedste synsløsning

Vi runder hverken op eller ned til nærmeste kvarte...

Vi laver briller med den styrke, du faktisk behøver. Når vi måler dit syn med ZEISS i.Profiler på 1.500 punkter, får vi et meget præcist billede af dit syn. Vi synes, det er vigtigt, at denne præcision bliver overført til dine brilleglas. Brilleglas med i.Scription kan fremstilles med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, og det er faktisk 25 gange mere nøjagtigt end traditionelle brilleglas, hvor man populært sagt runder styrken op eller ned til nærmeste kvarte. Med i.Scription får du altså en brille, som er præcist fremstillet til dit syn – og en helt skarp synsoplevelse.