Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:09:30-14:00
Shop image

Nyt Syn Viborg

Vestergade 10 8800 Viborg
86 60 10 22 viborg@nytsyn.dk CVR: 31 74 81 78
Kate Fruergaard

Kate Fruergaard

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Melissa Andersen

Melissa Andersen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Ulla Østergaard

Ulla Østergaard

Optikerassistent

Oplev LINDBERG i Viborg

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder brillestel af højeste kvalitet, der matcher kvaliteten af vores brilleglas fra ZEISS . Derfor har vi håndplukket et udvalg af briller fra danske LINDNBERG. LINDBERG er originalt dansk design med fokus på kvalitet, komfort og innovation. Brillestellene er ultralette og fremstillet i materialer som bl.a. titanium, guld, platinum og træ til den kvalitetsbevidste og sofistikerede minimalist. Og som en ekstra finesse fremstilles alle LINDBERGs brillestel helt uden skruer.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Gucci
 • Kilsgaard Eyewear
 • Kuno Qvist
 • Lindberg
 • Marc Jacobs
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Prego
 • Ray Ban
 • Sabine Be
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • William Morris
 • Briller fra WOOW

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Få en gratis synstest i Viborg

Vores dygtige optikere i Viborg hjælper dig gerne med at finde dine nye briller. Synet er en af vores vigtigste sanser, og fortjener vores fulde opmærksomhed. Derfor tilbyder vi dig en individuel og personlig service, der er præget af høj faglighed. Hos Nyt Syn Viborg er vi specialister i både brilleglas og kontaktlinser, og efter en grundig synsprøve kan vi sammen finde en løsning, der passer til netop dit behov. Vi benytter kun glas fra Zeiss, der er verdens førende brilleglasleverandør. Det sikrer dig kvalitetsglas, der giver dine øjne de bedste betingelser for et afslappet og skarpt syn.

Hos Nyt Syn Viborg går vi aldrig på kompromis med kvaliteten

Nyt Syn Viborg går aldrig på kompromis, når det gælder service og kvalitet. Når du forlader vores butik med nye briller eller linser, kan du være sikker på, at de har været igennem en streng kvalitetskontrol. Vi har et stort udvalg af specialudviklede kontaktlinser, der passer til de flestes behov, også til dig som skal bruge linser med læsestyrke, eller hvis du har problemer med tørre eller irriterede øjne.

Vi tilbyder også natlinser, der kan beskrives som en ’omvendt kontaktlinse’. Det vil sige at du tager dem i om aftenen og sover med dem hele natten. I løbet af din søvn korrigerer de skånsomt dine hornhinder, så du ikke behøver bruge kontaktlinser eller briller i løbet af dagen.

Hvis du skal have briller, så bruger vi brilleglas fra ZEISS. Der er du nemlig sikret kvalitet i verdensklasse. Sammen med ZEISS kan vi lave brilleglas, der er tilpasset dit unikke syn, ellersom giver dig en fordel, når du kører bil under vanskelige forhold som f.eks. i mørke eller regnvejr.

For at lave glas i verdensklasse bruger vi selvfølgelig også det mest moderne udstyr, når vi skal måle på dine øjne, og vi er selvfølgelig uddannede og erfarne i at bruge det.

Vi har et bredt udvalg af brillestel i butikken. Det gælder selvfølgelig både mærkestel fra de store modehuse, dansk design, samt nye, interessante stel, du ikke finder andre steder. Så der er rig mulighed for, at vi også har et stel, der falder i din smag, og som understreger din personlighed. Lige meget om du er til runde eller firkantede briller eller har et aflangt eller rundt hoved.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores optikerforretning i Viborg, hvor vores dygtige optikere står klar til at gøre dig meget klogere på dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen