Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Støvring

Jernbanegade 11D 9530 Støvring
98371215 stoevring@nytsyn.dk CVR: 39630818
Louise Hagh

Louise Hagh

Indehaver og
optiker

Line Gerding Toft

Line Gerding Toft

Optiker

Tanja Lund

Tanja Lund

Optiker

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vi har følgende brands i butikken:

  • Evil Eye
  • Briller fra FLEYE Copenhagen
  • Lindberg
  • Briller fra nine eyewear
  • Briller fra ProDesign
  • Ray Ban
  • Tom Ford
  • Briller fra WOOW
  • ZEISS

Vi har den synsløsning, der passer til dig og din stil

Hos Nyt Syn Støvring finder du et stort udvalg af briller og solbriller i både klassisk og moderne stil. Vi sætter en ære i at finde de bedste briller til dig, fordi det er vigtigt, at stellet passer til din personlige stil - og det samme gælder naturligvis for solbriller. Hvis du skal bruge kontaktlinser, så er du også kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med linser af forskellige typer, så vi kan helt sikkert også finde de bedste kontaktlinser til dig og dine behov.

Book en gratis synstest hos Nyt Syn Støvring

Hos Nyt Syn Støvring vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have nye briller. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synstest, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Støvring.

"Hos Nyt Syn får du briller, der passer til dig og din livsstil"

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Sundhedstjek
Ved et sundhedstjek foretager vi trykmåling, fotografering af øjets nethinde og synsfeltsscreening. Disse undersøgelser giver os eksempelvis mulighed for at opdage de tidlige tegn på grå stær, forkalkning (AMD) og sukkersygeforandringer. Vi kan dog som optikere aldrig stille en diagnose, eftersom dette kun kan gøres af læger og øjenlæger. Vi henviser altid til en læge eller øjenlæge, hvis vi vurderer, at noget er unormalt.

Hos Nyt Syn Støvring går vi op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Støvring ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som en del af vores fokus på kvalitet arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører. I vores butik er vi derfor ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleudstyr, og at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden om optik. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle selv de mindste punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter dit syns "fingeraftryk".

Når vi undersøger dit syn, kigger vi også efter om dit syn og øjne er ved godt helbred. Vi har også mulighed for at lave et grundigere sundhedstjek. Vi kan dog ikke en stille en diagnose, men finder vi noget, som er unormalt, vil vi altid henvise dig til læge eller øjenlæge.

Efter synsprøven sætter vi tid af til at høre dine behov i forhold til synshjælpemidler. Hvis du har behov for en synsløsning, finder vi ud af om, du skal have briller, kontaktlinser eller måske en kombination. Det vigtigste er, at du oplever en forbedret livskvalitet og bedre syn bagefter, lige meget om du skal bestige Rebild Bakker eller brodere korssting.

Med det rigtige glas fundet er det også vigtigt, at vi finder et brillestel, som både giver dig den rigtige komfort, og som matcher din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse. Alle sammen i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Som en ekstra service kan du låne nogle af de udvalgte brilleglas med hjem. I ro og mag kan du træffe beslutningen der hjemme.

Uanset om du skal bruge briller, kontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Støvring til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vores optikere står klar til at hjælpe dig.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu - og oplev forskellen.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.