Velkommen hos Nyt Syn Silkeborg Optik

I vores optik- og kontaktlinseklinik i Silkeborg får du en særdeles grundig synsundersøgelse, fordi vi anvender den nyeste teknologi. Jo mere vi ved om dine øjne, desto bedre og mere præcis bliver den synsløsning, vi kan lave til dig. Det gør ikke dine briller og kontaktlinser dyrere, bare meget mere præcise, så du får det optimale ud af dit syn og dermed en bedre livskvalitet. Hos Nyt Syn Silkeborg synes, det er vigtigt, du bliver klogere på dit syn, når du besøger vores butik, og vi lægger os i selen for at give dig en rigtig god oplevelse.

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-14:00

Nyt Syn Silkeborg Optik

Nygade 6 8600 Silkeborg
86 80 19 00 silkeborg@nytsyn.dk CVR: 32 93 87 28
Jørn Lund Christensen

Jørn Lund Christensen

Indehaver og optiker

Frank Nygaard Poulsen

Frank Nygaard Poulsen

Indehaver og optiker

Marianne Munk Thomsen

Marianne Munk Thomsen

Optiker

Karin Hedal Mortensen

Karin Hedal Mortensen

Optiker

Betty Godt Christensen

Betty Godt Christensen

Assistent

"Hos Nyt Syn Silkeborg Optik tager vi dit syn alvorligt"

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BLAC
 • Bloomdale
 • Boss
 • Carerra Eyewear
 • Celine
 • Dior
 • FACE A FACE
 • Falvin
 • Fendi
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Götti
 • Gucci eyewear
 • Lindberg
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra Masunaga
 • Briller fra Maui Jim
 • Monoqool
 • Briller fra Munic
 • Briller fra Mykita
 • Oakley
 • Oliver Goldsmith
 • Briller fra Paul and Joe
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Tom Davies
 • Briller fra Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Kvalitet og ærlig rådgivning hos Nyt Syn Silkeborg

Hos Nyt Syn Silkeborg finder du det største og nyeste udvalg af brillestel og solbriller, som vi selv udvælger og indkøber til butikken. Vi fører kun brillestel af højeste kvalitet og har altid et stort sortiment inden for kendte brands og modebriller. Vi giver dig ærlig rådgivning og har stor erfaring i, hvilke stel der kan klæde dig og understrege din personlighed.

Alle briller monteres med de bedste brilleglas fra ZEISS. Vi vægter præcision og faglighed højt. Derfor er vi ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS. Med ZEISS i.Profiler kan vi måle dit syns detaljer meget mere præcist og specialfremstille dine ZEISS brilleglas, så du vil opleve en helt ny synskvalitet. Vi tager også fotos af din nethinde med et funduskamera og sender billedet til vurdering hos en dansk øjenlæge, så vi bedst muligt kan sikre, at alt er, som det skal være.

I vores kontaktlinseklinik har vi altid de seneste nye kontaktlinsetyper på lager. Vi tester nemlig ofte nye kontaktlinser for vores leverandører og får løbende ny viden om tilpasning af linser.

Vi har mulighed for med vores udstyr at tage foto af øjet ved alle linsetilpasninger som dokumentation for dine øjnes sundhedstilstand. Det sikrer dig den bedste rådgivning og de mest moderne linser, der passer til dig og din hverdag.

Udover almindelige kontaktlinser kan vi også tilbyde natlinser til dig, som gerne vil være helt fri for briller. Du sover med natlinserne i, og i løbet af natten korrigerer linsen din hornhinde, så du kan se skarpt hele dagen uden brug af briller eller kontaktlinser. Kom ind i butikken og find ud af om natlinser kan være en mulig løsning for dig.

Det vigtigste for os er, at du får mest mulig ud af dit syn. Derfor står vi altid klar med kompetent rådgivning og god service, når du kommer ind i vores butik i Silkeborg.


Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen