Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
OBS: Sommerferielukket uge 29 og 30.
Shop image

Nyt Syn Roskilde - Søren Frid Optique

Stændertorvet 6 4000 Roskilde
46341234 roskilde@nytsyn.dk CVR: 35400761
Søren Nichlas Frid

Søren Nichlas Frid

Indehaver

Lars Madsen

Lars Madsen

Optometrist

Dorthea Nørgaard

Dorthea Nørgaard

Optiker

Michelle Thuesen

Michelle Thuesen

Optikerassistent

Rasmus Frid Nørgaard

Rasmus Frid Nørgaard

Optikerassistent

Mette Sørensen

Mette Sørensen

Butiksmedhjælper

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Vi glæder os til at byde dig velkommen"

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Götti
 • Little PAUL & JOE
 • Maui Jim
 • Monoqool
 • Moscot
 • Mykita
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Oliver Peoples
 • Briller fra Ørgreen
 • Prada
 • Ray Ban
 • STARCK

Få en gratis synstest i Roskilde

Skal du have nye briller? Så er Nyt Syn Roskilde - Søren Frid Optique en topmoderne brillebutik i det centrale Roskilde. Vi lægger stor vægt på at have de nyeste og lækreste briller af den højeste kvalitet – både almindelige briller og solbriller. Vi mener, at en brille er ligesom en kæreste – man skal matche. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden, men om at den fremhæver dine øjne og din personlighed. Hos Nyt Syn Roskilde ved vi, at det selvfølgelig ikke er nok for dit syn, at stellet er lækkert, så derfor sliber vi de bedste brilleglas fra ZEISS efter netop dine behov. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi en løsning, der passer til dig og din stil.

Find os i hjertet af Roskilde

Du finder os på Stændertorvet i Roskilde centrum, hvor vi står klar til at tage imod dig og hjælpe dig til et skarpt syn. I vores charmerende butik finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel af højeste kvalitet, som du ikke finder andre steder. Kig ind hos os og få en uforpligtende gratis synstest - eller book en tid hos os online. Vi ses i Nyt Syn Søren Frid Optique i Roskilde.

Hos Søren Frid Optique Roskilde har vi fokus på synet, kvaliteten og den gode service

Vores optikere i Roskilde går meget op i at finde de bedste briller, kontaktlinser eller solbriller til netop dine behov. Derfor forhandler vi kun brilleglas og linser af en kvalitet, som vi kan stå inde for. Her i butikken er vi også ZEISS-certificerede, og det betyder, at vi kan lave de mest præcise målinger af dit syn. Vi har et topmoderne synprøverum med det bedste måleudstyr fra ZEISS og vores eget sliberi, hvor vi sliber brilleglassene unikt til netop dit syn.

Vores brillebutik i Roskilde er indrettet i en nordisk og moderne stil, så du føler dig helt sikkert godt tilpas, når du skal finde dit nye brillestel, og vi har naturligvis både klassiske brillestel og modebriller fra hele verden. Så lige meget om du er til firkantede eller runde briller, så kan vi helt sikkert tilbyde både et mærke og et udseende, som passer til dig og dit personlige udtryk.

Kan du alligevel ikke helt beslutte dig, så tilbyder vi som en ekstra service, at du kan få lov til at låne brillestel med hjem. Så kan du i vante omgivelser prøver brillerne på eller måske tage dem med på arbejde, så du kan høre kollegernes mening om de forskellige stel, inden du træffer den endelige beslutning.

Hos os finder du briller til alle formål. Sikkerhedsbriller, skærmbriller, læsebriller, kørebriller er eksempelvis blandt de mange typer af briller, som vi har års erfaring i at fremstille. Hvis du har brug for sportsbriller, kan vi også hjælpe - golf, sejlads, cykling og løb er bare nogle af de sportsgrene, vi tilbyder briller til.

Nogle foretrækker at bruge kontaktlinser til sport og arbejde. Derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af linser i høj kvalitet, der sikrer en behagelig komfort hele dagen. Udover det kan vi også levere natlinser. Det er en linsetype, der er lidt anderledes. Du sover nemlig med linsen i hver nat. I løbet af de mørke timer korrigerer natlinsen dine hornhinder, så du ser klart hele dagen uden brug af linser eller briller.

Kom ind i vores butik og bliv klogere på dit syn og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Så du får mest mulig ud af dit syn hver eneste dag.Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Fundus-undersøgelse
Hvis vi finder grund til det, kan vi i vores synsprøve tage et billede af din nethinde med vores fundus-kamera. Vi har et samarbejde med dygtige øjenlæger, som undersøger billedet og giver besked, såfremt der er behov for yderligere undersøgelser. På den måde kan vi opdage øjensygdomme som AMD (øjenforkalkning) og grå stær i et meget tidligt stadie, så du kan få den hjælp, du har brug for.
OCT-scanner
Med vores OCT-scanner kan vi tage et billede af øjets tværsnit, så vi kan undersøge de forskellige lag, øjet består af. Det betyder, at vi kan opdage, hvis der opstår forandringer i øjet, som bør undersøges nærmere. Vi sender det digitale billede videre til øjenlæger, som vi samarbejder med, som kan vurdere, om der er behov for yderligere undersøgelser, så du få behandling tidligt i processen.
Biometer
Vores biometer måler øjets aksiallængde - også kendt som øjets vækstkurve. Vi anvender særligt biometeret til måling af nærsynede børns syn fra 6-års alderen, da biometeret kan give en indikation af, hvor stor nærsynethed barnet vil udvikle. På baggrund af undersøgelsen kan vi starte barnet op i behandling for nærsynethed med specielle kontaktlinser og brilleglas, der kan bremse udviklingen af nærsynethed.

Din lokale optiker i Roskilde

Vi er din lokale optiker i Roskilde, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, og vi ejer og driver butikken selv. Det er os, du møder i butikken, så du kan føle dig tryg. Hos os får du altid en nærværende og personlig betjening, for det vigtigt for os, at du går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Byens bedste udvalg af designerbriller

I Nyt Syn Søren Frid Optique finder du Roskildes bedste udvalg af designerbriller, der nøje er udvalgt fra mange populære brands fra både danske og udenlandske modehuse. Vi har et helt unikt udvalg af brillestel, som du ikke finder andre steder, da vi selv håndplukker alle vores stel i butikken. Fælles for alle vores stel er naturligvis, at de lever op til vores høje standarder til kvalitet og design. Uanset om du er til 3D-printede brillestel fra Monoqool eller stilrene briller fra Blackfin, så har vi sikkert et brillestel, du synes om. Besøg vores butik på Stændertorvet og find din nye favoritbrille i vores sortiment!

Håndplukket sortiment

Besøg optikerne i Roskilde og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage i at sammensætte vores sortiment ud fra hvad der passer til os og vores kunder – og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

"Hos os finder du altid et unikt udvalg af brillestel"

Bedste kvalitetsbrilleglas i Roskilde

Mange tror fejlagtigt at alle brilleglas er ens, men der kan være store forskelle i brilleglassets kvalitet. Brilleglas er nemlig ikke bare glas, og for at vi kan tilbyde vores kunder et udvalg af brilleglas af højeste kvalitet, samarbejder vi med glasleverandøren ZEISS. Det er din garanti for, at du får nogle af de bedste brilleglas på markedet, når du køber briller hos optikerne i Roskilde.

Med brilleglas fra ZEISS kan du være sikker på at få det optimale ud af dit syn. Vores dygtige optikere afdækker i en grundige synsprøve hvilken synsløsning der giver dig det optimale ud af dit syn – både hvad angår livsstil, hobbyer og synsudfordringer. Med afsæt i dit liv og dine individuelle udfordringer kan vores dygtige optikere vejlede dig i, hvilken type brilleglas fra, der vil give dig størst værdi.

Vores optikere uddannes løbende og er certificerede i at bruge ZEISS' innovative måleudstyr, som vi bruger til at undersøge dit syn. Det gør os i stand til at tilpasse dine brilleglas fra ZEISS med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas. Faktisk kan vi fremstille dine brilleglas op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas, og det er en forskel, der tydeligt kan mærkes, når man har brillerne på.

I vores sortiment har vi ZEISS-glas til alle behov og i alle prisklasser. Uanset om du har behov for kvalitetsglas med enkeltstyrke eller flere styrker, briller optimeret til kontorarbejde eller kørsel i mørke, så har vi et brilleglas, der passer nøjagtig til dig og dine øjne i vores sortiment. Se hele vores udvalg af ZEISS brilleglas her

Roskildes mest nøjagtige synsprøve

Hos Nyt Syn Søren Frid Optik i Roskilde er vi ZEISS certificerede, og det er din garanti for, at vi udfører en grundig og meget nøjagtig synsprøve med de nyeste og mest præcise måleinstrumenter og teknologier inden for optikbranchen. Vi uddannes og testes løbende i nyeste produkter, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, så du får mest muligt ud af dit syn. Vi er nemlig meget omhyggelige med dit syn - men du bruger det jo også hver dag!

Kig ind til en gratis synstest i Roskilde

Du kan altid får en gratis synstest i nyt syn Roskilde. Vores synstest er en indledende forundersøgelse, der giver en indikation af, om du kunne have behov for briller eller kontaktlinser, eller om du får det optimale ud af dit syn med den synsløsning, du bruger nu. Vores dygtige optikere kan ud fra synstesten vurdere, om der er behov for at gå videre med en grundig synsprøve, der kan afdække nøjagtig hvilken styrke, du har behov for i din synsløsning for at få det optimale syn. Kig ind til optikerne i Roskilde og få afklaret, om dit syn er stadig er i topform – det er helt gratis!

Gratis synstest i Roskilde

Hvis synet ikke er, hvad det har været, så book en gratis synstest online, og lad vores dygtige optikere tage hånd om dig syn.

Find den perfekte brille i Roskilde

Briller er noget af det første, andre lægger mærke til hos os, og derfor kan det være en svær beslutning at vælge nye briller. Dine briller briller skal både komplimentere dit ansigt og passe til din stil, og det kan være en svær disciplin at finde den helt rette brille - og hvad så hvis du fortryder dit valg? Heldigvis kan du altid få råd og vejledning til at finde den brille, der klæder dig bedst hos vores optikere i Roskilde. Vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det brillestel, der komplimenterer hver enkelt kundes stil og udtryk bedst.

Få tilpasset dine briller i Roskilde - det er gratis!

Hos vores optikere i Roskilde er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i vores forretning - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Vi klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Vi tager dit syn alvorligt

Hos optikerne i Roskilde tager en synsprøve ca. 30 minutter, for vi tager os tiden til at udføre en grundig og gennemarbejdet synsprøve, så vi kan lave den synsløsning, der giver dig det optimale ud af dit syn. Vi vægter præcision og faglighed højt, og grundighed tager en smule længere tid. Vi måler nemlig dit syn på ikke mindre end 1500 punkter, så vi ikke skal runde op eller ned til nærmeste 0,25 dioptri. Det betyder, at vi kan tilpasse dine brilleglas nøjagtigt til dine øjne med en præcision på 0,1 dioptri, så du kan få brilleglas med eksempelvis styrke +1,46, hvis du har behov for det. Det er disse små men vigtige detaljer, der gør, at du kan mærke forskel på almindelige brilleglas og de brilleglas, du får hos os.

Det lækreste udvalg af solbriller

Hos vores optikere finder du de lækreste solbriller i Roskilde – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment med solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner mange eksklusive solbriller. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller i øjenfaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan sidde i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Stort udvalg af kontaktlinser

De bedste kontaktlinser er dem, du ikke mærker, at du har i. Derfor har vi et bredt udvalg af kontaktlinser, så du kan få de kontaktlinser, der passer bedst til dig og dine øjne. Vi samarbejder med mange store linseleverandører, som eksempelvis Alcon, Bausch og Lomb og CooperVision. Fælles for alle vores kontaktlinser er, at de lever op til vores høje standarder for kvalitet og komfort. Er der et bestemt kontaktlinsemærke, du er på udkig efter, så spørg endelig vores dygtige optikere i Roskilde. Hvis det ikke er et mærke, vi allerede fører i butikken, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dem hjem til dig alligevel. Overvejer du kontaktlinser for første gang, hjælper vores optikere dig med at finde den type kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og behov. Vi giver dig naturligvis også en grundig instruktion i at sætte linserne i og tage dem ud, så du er helt tryg ved bruge dem derhjemme.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinsen har nogle helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten. Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser. Kig ind i forretningen i Roskilde - så undersøger vi gerne, om natlinser kunne være løsningen på dine synsudfordringer.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen