Velkommen hos Nyt Syn Roskilde Søren Frid Optique

Skal du have nye briller? Så er Nyt Syn Roskilde - Søren Frid Optique en topmoderne brillebutik i det centrale Roskilde. Vi lægger stor vægt på at have de nyeste og lækreste briller af den højeste kvalitet – både almindelige briller og solbriller. Vi mener, at en brille er ligesom en kæreste – man skal matche. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden, men om at den fremhæver dine øjne og din personlighed. Hos Nyt Syn Roskilde ved vi, at det selvfølgelig ikke er nok for dit syn, at stellet er lækkert, så derfor sliber vi de bedste brilleglas fra ZEISS efter netop dine behov. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi en løsning, der passer til dig og din stil.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Roskilde - Søren Frid Optique

Stændertorvet 6 4000 Roskilde
46341234 roskilde@nytsyn.dk CVR: 35400761

Nyt Syn Søren Frid Optique er flyttet til Stændertorvet 6

Søren Nichlas Frid

Søren Nichlas Frid

Indehaver

Lars Madsen

Lars Madsen

Optometrist

Kirstine Agger Jørgensen

Kirstine Agger Jørgensen

Optiker

Michelle Thuesen

Michelle Thuesen

Optikerassistent

Lisbeth Walther Hassenkam

Lisbeth Walther Hassenkam

Butiksmedhjælper

Rasmus Frid Nørgaard

Rasmus Frid Nørgaard

Optikerassistent

"Vi glæder os til at byde dig velkommen"

Hos Søren Frid Optique Roskilde har vi fokus på synet, kvaliteten og den gode service

Vores optikere i Roskilde går meget op i at finde de bedste briller, kontaktlinser eller solbriller til netop dine behov. Derfor forhandler vi kun brilleglas og linser af en kvalitet, som vi kan stå inde for. Her i butikken er vi også ZEISS-certificerede, og det betyder, at vi kan lave de mest præcise målinger af dit syn. Vi har et topmoderne synprøverum med det bedste måleudstyr fra ZEISS og vores eget sliberi, hvor vi sliber brilleglassene unikt til netop dit syn.

Vores brillebutik i Roskilde er indrettet i en nordisk og moderne stil, så du føler dig helt sikkert godt tilpas, når du skal finde dit nye brillestel, og vi har naturligvis både klassiske brillestel og modebriller fra hele verden. Så lige meget om du er til firkantede eller runde briller, så kan vi helt sikkert tilbyde både et mærke og et udseende, som passer til dig og dit personlige udtryk.

Kan du alligevel ikke helt beslutte dig, så tilbyder vi som en ekstra service, at du kan få lov til at låne brillestel med hjem. Så kan du i vante omgivelser prøver brillerne på eller måske tage dem med på arbejde, så du kan høre kollegernes mening om de forskellige stel, inden du træffer den endelige beslutning.

Hos os finder du briller til alle formål. Sikkerhedsbriller, skærmbriller, læsebriller, kørebriller er eksempelvis blandt de mange typer af briller, som vi har års erfaring i at fremstille. Hvis du har brug for sportsbriller, kan vi også hjælpe - golf, sejlads, cykling og løb er bare nogle af de sportsgrene, vi tilbyder briller til.

Nogle foretrækker at bruge kontaktlinser til sport og arbejde. Derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af linser i høj kvalitet, der sikrer en behagelig komfort hele dagen. Udover det kan vi også levere natlinser. Det er en linsetype, der er lidt anderledes. Du sover nemlig med linsen i hver nat. I løbet af de mørke timer korrigerer natlinsen dine hornhinder, så du ser klart hele dagen uden brug af linser eller briller.

Kom ind i vores butik og bliv klogere på dit syn og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Så du får mest mulig ud af dit syn hver eneste dag.Find os i hjertet af Roskilde

Du finder os på Stændertorvet i Roskilde centrum, hvor vi står klar til at tage imod dig og hjælpe dig til et skarpt syn. I vores charmerende butik finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel af højeste kvalitet, som du ikke finder andre steder. Kig ind hos os og få en uforpligtende gratis synstest - eller book en tid hos os online. Vi ses i Nyt Syn Søren Frid Optique i Roskilde.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Briller fra Götti
 • Little PAUL & JOE
 • Briller fra Maui Jim
 • Monoqool
 • Moscot
 • Oakley
 • Briller fra Oliver Peoples
 • Briller fra Ørgreen
 • Ray Ban
 • STARCK

Din lokale optiker i Roskilde

Vi er din lokale optiker i Roskilde, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, og vi ejer og driver butikken selv. Det er os, du møder i butikken, så du kan føle dig tryg. Hos os får du altid en nærværende og personlig betjening, for det vigtigt for os, at du går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Byens bedste udvalg af designerbriller

I Nyt Syn Søren Frid Optique finder du Roskildes bedste udvalg af designerbriller, der nøje er udvalgt fra mange populære brands fra både danske og udenlandske modehuse. Vi har et helt unikt udvalg af brillestel, som du ikke finder andre steder, da vi selv håndplukker alle vores stel i butikken. Fælles for alle vores stel er naturligvis, at de lever op til vores høje standarder til kvalitet og design. Uanset om du er til 3D-printede brillestel fra Monoqool eller stilrene briller fra Blackfin, så har vi sikkert et brillestel, du synes om. Besøg vores butik på Stændertorvet og find din nye favoritbrille i vores sortiment!

"Hos os finder du altid et unikt udvalg af brillestel"

Roskildes mest nøjagtige synsprøve

Hos Nyt Syn Søren Frid Optik i Roskilde er vi ZEISS certificerede, og det er din garanti for, at vi udfører en grundig og meget nøjagtig synsprøve med de nyeste og mest præcise måleinstrumenter og teknologier inden for optikbranchen. Vi uddannes og testes løbende i nyeste produkter, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, så du får mest muligt ud af dit syn. Vi er nemlig meget omhyggelige med dit syn - men du bruger det jo også hver dag!

Få tilpasset dine briller i Roskilde - det er gratis!

Hos vores optikere i Roskilde er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i vores forretning - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Vi klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen