Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:09:00-12:00
Shop image

Nyt Syn Otterup

Jernbanegade 41 5450 Otterup
64 82 28 28 otterup@nytsyn.dk CVR: 36 21 64 84
Anders Fialla

Anders Fialla

Indehaver, optiker og
kontaktlinseoptometrist

Stig P. Pedersen

Stig P. Pedersen

Optiker og
kontaktlinseoptometrist

Marianne Lind Yndgaard

Marianne Lind Yndgaard

Salgsassistent

Pernille Nordberg Larsen

Pernille Nordberg Larsen

Salgsassistent

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Vi har følgende brands i butikken

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Blackfin
 • Bloomdale
 • Carerra Eyewear
 • Caroline Abram
 • Evil Eye
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • GIGI Studios
 • Götti
 • Guess
 • James Ay
 • KBL
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Masunaga
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Ray Ban
 • Silhouette
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Få en gratis synstest i Otterup

Skal du have nye briller? Så besøg vores dygtige optikere i Nyt Syn Otterup. Vi er en helt unik og moderne optikforretning, der vægter faglighed og personlig kundeservice højt. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Hos Nyt Syn Otterup brænder vi for, at du skal være glad og tilfreds, når du køber briller eller kontaktlinser hos os.

Hos Nyt Syn Otterup mener vi, at dit syn må aldrig blive en hindring

Hos Nyt Syn Otterup har vi dit syn i fokus, og et dårligt syn skal ikke blive en hindring for dine livsudfoldelser. Om du så er elitecykelrytter, spiller bridge torsdag aften eller noget helt tredje. Derfor starter vi altid med en grundig undersøgelse af dit syn. Så kan vi nemlig rådgive dig bedst muligt om en synsløsning, der er ideel for dig.

Når vi har testet dit syn, sætter vi os sammen og tager en snak om dine behov. Der finder vi ud af, om du skal have briller, kontaktlinser eller en kombination. Hvis du skal have briller, tilbyder vi verdensklasse-glas fra ZEISS. Derfor kan vi også tilbyde glas, som er specialfremstillet til dig ud fra synstesten. Hvis du har oplevet synsudfordringer ved bilkørsel i mørke eller dårligt vejr, kan vi også tilbyde vores unikke DriveSafe glas. Det kan nedsætte ubehag ved blændinger fra modkørende og giver dig samtidigt perfekt syn resten af dagen. 

Skal du have kontaktlinser, er vores optikere også kontaktlinseoptometrister. En kontaktlinse kan være af meget forskellig kvalitet, så alt efter dine behov kan vi rådgive dig til hvilke mærker, der passer til dig.

Når vi har fået styr på dit syn, skal vi selvfølgelig også sikre os, at du kommer til at se godt ud. Vi fører derfor et stort udvalg af brillestel af meget høj kvalitet, og som kommer fra både store modehuse og mindre designere. Så uanset om du er til det sidste nye eller mere til et par klassiske damebriller, så finder vi helt sikkert noget, der falder i din smag.

Vi ser frem til at tage imod dig i butikken til en uforpligtende synstest og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen