Velkommen hos Nyt Syn Nørre Alslev

Hos Nyt Syn i Nørre Alslev er kontakt, samtale og gensidig tillid vigtige faktorer i vores arbejde for at kunne levere dig den bedste kvalitet. Kvaliteten ligger ikke kun i selve brillen eller kontaktlinsen, men også i den måde vi sammen med vores kunder kommer frem til den helt rigtige løsning - vi tager nemlig dit syn alvorligt. Vi tror ikke på standardløsninger, men sætter en ære i at finde de briller eller kontaktlinser, der passer til dit behov. Vores optikere yder altid individuel rådgivning og lægger meget vægt på dine meninger og tanker. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Vælg 2 par briller - og betal kun for 1

Hos ZEISS Nyt Syn Nørre Alslev får du to par briller til én brilles pris. Du kan frit vælge mellem alle stel og solbriller i butikken, og betaler kun for det dyreste sæt. Brille nr. 2 er naturligvis af samme kvalitet og i samme styrke som brille nr. 1. Med vores tilbud kan du spare op til 50%. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, og omfatter ikke styrkesolbriller fra Wiley X.

Åbningstider

Mandag:10:00-17:00
Tirsdag:10:00-17:00
Torsdag:10:00-17:00
Fredag:10:00-17:00
Lørdag:10:00-12:00
OBS! Lukket i uge 42.
Shop image

Nyt Syn Nørre Alslev

Nørre Alslev Langgade 33 4840 Nørre Alslev
54 43 50 19 noerrealslev@nytsyn.dk CVR: 30 46 76 12
Linda Thilqvist

Linda Thilqvist

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Palle Thilqvist

Palle Thilqvist

Indehaver og
assistent

Se Nørre Alslev - støt Nørre Alslev

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Hos Nyt Syn Nørre Alslev stræber vi altid efter tilfredse brillekunder

Om du er til runde briller eller firkantede briller, herre eller dame, så hjælper vores dygtige optiker i Nørre Alslev dig med at finde en synsløsning, som ikke kun passer til dit syn, men også til dit liv. Om du skal have nye briller finder vi ud af med en grundig synstest, hvorefter vi kan rådgive dig til den bedste løsning. Hvis du skal have briller, kontaktlinser eller måske begge dele, så finder vi ud af det.

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med at finde et stel, som passer lige til din ansigtsform og stil. Vi fører altid et stort udvalg af brillestel fra de bedste mærker af den højeste kvalitet fra både ind- og udland. Så vi finder helt sikkert et stel, som passer til dig.

Vores optikere vil gerne give dig de allerbedste briller. Derfor samarbejder vi med ZEISS. I det samarbejde kan vi nemlig give dig de bedste glas samt bruge de bedste instrumenter, når vi skal måle på dit syn. Med ZEISS i.Profileren måler vi dine øjne på mere end 1.500 punkter. Ud fra denne måling kan vi lave en meget udførlig synsprofil, der er unik for dig. Den viden bruger vi, når vi skal slibe glassene til dig. Hvis du vælger brilleglas med i.Scription, bliver de 25 gange mere nøjagtige end et standardbrilleglas.

Hvis du har udfordringer og synes det er ubehageligt at køre i mørke, kan DriveSafe brilleglas være en god løsning for dig. De giver dig nemlig et bedre syn ved bilkørsel om natten, og samtidig kan du bruge brillerne som hverdagsbriller i dagslys. Du behøver altså ikke købe et ekstra par kørebriller.

Vi glæder os meget til at byde indenfor hos vores optiker i Nørre Alslev. Sammen kan vi helt sikkert finde en synsløsning, hvor du får det bedste ud af dit syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Marc O'Polo
 • OIO
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Skyvintage
 • Briller fra TITANFLEX

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen