Velkommen hos Nyt Syn Herning

Hos Nyt Syn Herning går vi op i briller. Vores optikere mener, at du skal have det bedste ud af dit syn, da vi ved, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra synet. Vi vægter faglighed højt og bruger altid god tid på en synsprøve, som starter med markedets mest præcise måling af dit syn med ZEISS i.Profiler. Med synsundersøgelsen kan vi nemlig skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Hos Nyt Syn Herning gør os umage med at finde de rigtige briller eller kontaktlinser til dig, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig godt tilpas.

Stylist-aften med Liselotte Thygesen torsdag d. 10/9 kl. 18-21.

Vi inviterer til inspirerende og hyggelig eventaften med fokus på briller, mode og stil. Stylist Liselotte Thygesen vil holde et spændende og lærerigt oplæg om mode og briller og giver dig personlig vejledning i hvilke briller, der klæder dig. - Professionelle råd og tips om farver, stil og styling - Spændende og lærerigt oplæg om mode og briller - Dejlig mad og drikke - Lodtrækning med lækre præmier - En sjov aften med selvforkælelse - Lækre goodiebags til alle Prisen for at deltage er 75,- som refunderes ved køb på aftenen. Tilmelding kan ske i butikken eller reservér en plads på 97 21 20 22 - senest tilmelding torsdag d. 3. september. Alle billetter skal afhentes og betales i butikken senest d. 3. september. OBS: Begrænset antal pladser. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og lærerig aften i butikken i Bredgade 15.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-12:00
Shop image

Nyt Syn Herning

Bredgade 15 7400 Herning
97 21 20 22 herning@nytsyn.dk CVR: 25 59 26 03
Annette Spanggaard

Annette Spanggaard

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Tommy Lønberg-Frank

Tommy Lønberg-Frank

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Tina Tranberg Hougaard

Tina Tranberg Hougaard

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Marianne Jensen

Marianne Jensen

Butiksassistent

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Vores optikere i Herning gør sig altid umage med at finde briller, der passer til dig

På hylderne hos Nyt Syn Herning har vi naturligvis alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer både dit ansigt og din stil. Vi er ikke bange for at give vores ærlige mening, men DU bestemmer selvfølgelig.

Vi har drevet butikken i Herning siden 1986 og har den glæde at opleve, at mange af vores kunder har fulgt os gennem årene. Måske fordi du altid møder den samme optiker. Vi bestræber os nemlig på at den optiker, der løser dit synsproblem også følger sagen helt til dørs. Både når det gælder fremstilling og udlevering af dine briller. 

Som noget ekstra tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem. Det vil sige, at du ikke behøver træffe den endelige beslutning om brillestel hos os i butikken. Derimod kan du få dine favoritbrillestel med hjem på prøve. Så kan du vise dem frem for familien, kollegerne eller vennerne. Vi vil gerne sikre, at du får de helt rigtige briller, som du føler dig godt tilpas med.

 

Ud over et flot brillestel, som passer lige til dig, så er det vigtigste det glas, der sættes i dine nye briller. Vi har derfor valgt at arbejde sammen med ZEISS, der producerer nogle af verdens bedste brilleglas, og som derudover har de bedste instrumenter til måling af dit syn. Vores ZEISS-certificering er derfor din sikkerhed for, at du får brilleglas og synsprøver i verdensklasse.

Måske er briller ikke nok for dig, derfor er vi også eksperter i kontaktlinser. Så vi kan altid rådgive dig omkring den bedste løsning for dit syn, uanset om du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele. Hvis du er nærsynet, kan natlinser også være en mulighed. Natlinserne tager du i om aftenen, inden du går i seng og tager ud igen næste morgen. I løbet af natten korrigerer linsen din hornhinde, så du får et klart og skarpt syn hele dagen uden brug af briller eller linser. Det er dog ikke permanent. For så snart du stopper med at bruge natlinserne, vil din hornhinde vende tilbage til sin normale form.

Vores optikere glæder sig til at byde dig velkommen i vores butik i Herning, så vi kan hjælpe dig med at finde en synsløsning, der passer til dig. Husk at sætte god tid af til en synstest. Hos Nyt Syn går vi nemlig op i vores faglighed og dit helbred. Derfor laver vi altid grundige undersøgelser af dit syn, og det kan man ikke nå på 15 min.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Caroline Abram
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Briller fra Fleye
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra Munic
 • Oakley
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Tom Ford
 • Briller fra Tom K

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen