Velkommen hos Nyt Syn Farum

Besøg din lokale optiker i Farum og bliv inspireret når du skal have nye briller. Hos Nyt Syn Farum sætter vi fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre en forskel. Dit syn er lige så personligt som dit fingeraftryk, og da ca. 75% af alle vores sanseindtryk kommer fra øjnene, er det vores mål at hjælpe dig til det bedst mulige syn. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af dine nye briller eller kontaktlinser. Derfor skal du sætte tid af til en grundig synsundersøgelse hos vores optikere, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig. Kig ind - vi har helt sikkert en synsløsning, der passer til dig. Du finder os nemt, og der er gratis parkering foran butikken og i baggården.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Gratis brilleglas til brille nr. 2

Lige nu giver vi dig brilleglassende til brille nr. 2 med i handlen, når du køber en komplet brille med ZEISS DriveSafe-brilleglas. Du kan frit vælge mellem lækre solbriller med din styrke, skærmbriller eller en ekstra modebrille. Kom ind og se vores store udvalg af lækre brillestel, du ikke finder andre steder og lad dig inspirere. Vi anbefaler, at du booker en synsprøve på forhånd, så vi sikrer, at favoritbrillen passer til dine unikke øjne.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Farum

Farum Hovedgade 11 3520 Farum
53 85 30 80 farum@nytsyn.dk CVR: 36409118
Nikolai Bøving

Nikolai Bøving

Indehaver & optiker

Bjarne Lind

Bjarne Lind

Kontaktlinsespecialist
& svagsynsspecialist

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinsen har nogle helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten. Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser.

"Vi brænder for at gøre en forskel"

Du bliver meget klogere på dit syn hos Nyt Syn Farum

Vi synes, det er fantastisk vigtigt, at du bliver klogere på dit syn, når du besøger vores optikere i butikken. Du kan faktisk gøre mange ting selv for at forebygge synsproblemer, og det synes vi, du skal vide. F.eks. tyder undersøgelser på, at kosttilskud kan forsinke eller bremse udviklingen af øjensygdommen AMD, der er den hyppigste årsag til svært synstab og læseblindhed i Danmark.
Vidste du, at koncentrationsbesvær og læsevanskeligheder kan skyldes synsproblemer? At du med natlinser kan slippe for briller, dagslinser og laser-operation? Eller at vi har et ZEISS brilleglas, som kan give dig et bedre nattesyn? Vores optikere kan fortælle dig meget mere om alt dette, når du besøger vores butik i Farum.

Vi går op i, at du skal se godt, men lige så vigtigt er det, at du ser godt ud. Derfor har vi naturligvis mange af de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse. Vi glæder os til at se dig og sammen finde den brille, der fremhæver din personlighed bedst.

Kvalitet i hele brillen – både glas og stel

Hos Nyt Syn Farum går vi meget op i faglighed, og vi syntes, det er vigtigt, at du lærer mere om dit syn, hver gang du besøger os. Vi forsøger nemlig altid at være opdateret omkring den nyeste forskning inden for optik, og den viden vil vi gerne dele med dig, så du kan passe endnu bedre på dine øjne. Det første skridt mod et bedre syn, er en grundig synstest, og den tager mere end 15 min., så det er vigtigt, at du også sætter god tid af.

Hvad enten du skal have herre- eller damebriller, om de skal være runde eller firkantede – eller måske noget helt andet? Så er det vigtigt for os, at du kan finde et brillestel, som passer til dig. Vi arbejder derfor med mange forskellige og dygtige brilleproducenter. Fælles for dem er dog, at de leverer høj kvalitet både i design og materialer. Derudover finder du også et stort udvalg af solbriller, som både kan fås med og uden styrke. Solbriller er nemlig en vigtig del af beskyttelsen af dine øjne.

Vores samarbejde med ZEISS er din sikkerhed for, at vores måleinstrumenter og brilleglas er i verdensklasse. ZEISS er førende i udviklingen af de nyeste og bedste teknologier. Med den banebrydende i.Scription teknologi kan vi fremstille brilleglas, som er 25 gange mere nøjagtige end et standardglas. Dine øjne er unikke, så derfor skal dine briller også være tilpasset præcist til dig.

Service & produkter

i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Etnia Barcelona
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Briller fra Masunaga
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Oakley
 • Oliver Goldsmith
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen