Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
OBS: Lukket alle lørdage resten af 2023.
Shop image

Nyt Syn Farum

Farum Hovedgade 11 3520 Farum
53 85 30 80 farum@nytsyn.dk CVR: 36409118
Nikolai Bøving

Nikolai Bøving

Indehaver & optiker

Jørn Lund Christensen

Jørn Lund Christensen

Optiker og kontaktlinse-
specialist

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Gratis brilleglas til brille nr. 2

Lige nu giver vi dig brilleglassende til brille nr. 2 med i handlen, når du køber en komplet brille med ZEISS DriveSafe-brilleglas. Du kan frit vælge mellem lækre solbriller med din styrke, skærmbriller eller en ekstra modebrille. Kom ind og se vores store udvalg af lækre brillestel, du ikke finder andre steder og lad dig inspirere. Vi anbefaler, at du booker en synsprøve på forhånd, så vi sikrer, at favoritbrillen passer til dine unikke øjne.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Book en GRATIS synstest i Farum

Besøg din lokale optiker i Farum og bliv inspireret når du skal have nye briller. Hos Nyt Syn Farum sætter vi fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre en forskel. Dit syn er lige så personligt som dit fingeraftryk, og da ca. 75% af alle vores sanseindtryk kommer fra øjnene, er det vores mål at hjælpe dig til det bedst mulige syn. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af dine nye briller eller kontaktlinser. Derfor skal du sætte tid af til en grundig synsundersøgelse hos vores optikere, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig. Kig ind - vi har helt sikkert en synsløsning, der passer til dig. Du finder os nemt, og der er gratis parkering foran butikken og i baggården.

"Vi brænder for at gøre en forskel"

Find os i Nyt Syn Farum

Du finder os i den hyggelige brillebutik Nyt Syn Farum på Farum Hovedgade. I vores charmerende butik finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel i innovative designs fremstillet med elegant håndværk. Vi indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, vi forhandler i butikken, og derfor finder du hos os et helt unikt udvalg af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen.

Du bliver meget klogere på dit syn hos Nyt Syn Farum

Vi synes, det er fantastisk vigtigt, at du bliver klogere på dit syn, når du besøger vores optikere i butikken. Du kan faktisk gøre mange ting selv for at forebygge synsproblemer, og det synes vi, du skal vide. F.eks. tyder undersøgelser på, at kosttilskud kan forsinke eller bremse udviklingen af øjensygdommen AMD, der er den hyppigste årsag til svært synstab og læseblindhed i Danmark.
Vidste du, at koncentrationsbesvær og læsevanskeligheder kan skyldes synsproblemer? At du med natlinser kan slippe for briller, dagslinser og laser-operation? Eller at vi har et ZEISS brilleglas, som kan give dig et bedre nattesyn? Vores optikere kan fortælle dig meget mere om alt dette, når du besøger vores butik i Farum.

Vi går op i, at du skal se godt, men lige så vigtigt er det, at du ser godt ud. Derfor har vi naturligvis mange af de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse. Vi glæder os til at se dig og sammen finde den brille, der fremhæver din personlighed bedst.

Kvalitet i hele brillen – både glas og stel

Hos Nyt Syn Farum går vi meget op i faglighed, og vi syntes, det er vigtigt, at du lærer mere om dit syn, hver gang du besøger os. Vi forsøger nemlig altid at være opdateret omkring den nyeste forskning inden for optik, og den viden vil vi gerne dele med dig, så du kan passe endnu bedre på dine øjne. Det første skridt mod et bedre syn, er en grundig synstest, og den tager mere end 15 min., så det er vigtigt, at du også sætter god tid af.

Hvad enten du skal have herre- eller damebriller, om de skal være runde eller firkantede – eller måske noget helt andet? Så er det vigtigt for os, at du kan finde et brillestel, som passer til dig. Vi arbejder derfor med mange forskellige og dygtige brilleproducenter. Fælles for dem er dog, at de leverer høj kvalitet både i design og materialer. Derudover finder du også et stort udvalg af solbriller, som både kan fås med og uden styrke. Solbriller er nemlig en vigtig del af beskyttelsen af dine øjne.

Vores samarbejde med ZEISS er din sikkerhed for, at vores måleinstrumenter og brilleglas er i verdensklasse. ZEISS er førende i udviklingen af de nyeste og bedste teknologier. Med den banebrydende i.Scription teknologi kan vi fremstille brilleglas, som er 25 gange mere nøjagtige end et standardglas. Dine øjne er unikke, så derfor skal dine briller også være tilpasset præcist til dig.

Service & produkter

i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Etnia Barcelona
 • Gucci
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lindberg
 • Masunaga
 • Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Montblanc
 • Oakley
 • Oliver Goldsmith
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Silhouette
 • Tom Ford

Håndplukket sortiment

Besøg optikerne i Farum og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi alle selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage i at sammensætte vores sortiment ud fra hvad der passer til os og vores kunder – og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Det bedste udvalg af briller i Farum

Vores optikere i Farum specialiserer sig i high end brillestel af højeste kvalitet fra både danske og internationale brands. Det betyder, at du kan være sikker på at finde et bredt udvalg af lækre stel – uanset om du er på udkig efter briller, solbriller eller begge dele. I vores brillebutik finder du designerstel fra bl.a. Tom Ford, Lindberg, Silhouette og mange flere luksuriøse designerbrands.

En meget nøjagtig synsprøve

Når du får en synsprøve hos vores ZEISS-certificerede optikere i Farum, så kan du være sikker på, at dit syn er i gode hænder. Her bliver dit syn målt med måleinstrumenter fra ZEISS, der er baseret på nyeste teknologier og viden fra optikbranchen. Vi sætter nemlig en ære i at kunne tilbyde vores kunder en af markedets mest nøjagtige synsprøver, så vi kan specialdesigne en synsløsning helt individuelt til dig.

Farums bedste kvalitetsbrilleglas

Mange tror fejlagtigt at alle brilleglas er ens, men der kan være store forskelle i brilleglassets kvalitet. Brilleglas er nemlig ikke bare glas, og for at vi kan tilbyde vores kunder et udvalg af brilleglas af højeste kvalitet, samarbejder vi med glasleverandøren ZEISS. Det er din garanti for, at du får nogle af de bedste brilleglas på markedet, når du køber dine briller hos optikerne i Farum.

Med brilleglas fra ZEISS kan du være sikker på at få det optimale ud af dit syn. Vores dygtige optikere afdækker i en grundige synsprøve, hvilke forhold din synsløsning skal korrigere for – både hvad angår livsstil, hobbyer og synsudfordringer. Med afsæt i dit liv og dine individuelle udfordringer kan vores dygtige optikere vejlede dig i, hvilken type brilleglas fra, der vil være det mest optimale for dig.

Vores optikere uddannes løbende og er certificerede i at bruge ZEISS' innovative måleudstyr, som vi bruger til at undersøge dit syn. Det gør os i stand til at tilpasse dine brilleglas fra ZEISS med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas. Faktisk kan vi fremstille dine brilleglas op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas, og det er en forskel, der tydeligt kan mærkes, når man har brillerne på.

I vores sortiment har vi ZEISS-glas til alle behov og i alle prisklasser. Uanset om du har behov for kvalitetsglas med enkeltstyrke eller flere styrker, briller optimeret til kontorarbejde eller kørsel i mørke, så har vi et brilleglas, der passer nøjagtig til dig og dine øjne i vores sortiment. Se hele vores udvalg af ZEISS brilleglas her

Kig ind til en gratis synstest i Farum

Du kan altid får en gratis synstest hos os i Farum. Vores synstest er en indledende forundersøgelse, der giver en indikation af, om du kunne have et behov for briller eller kontaktlinser, eller om du får det optimale ud af dit syn med din nuværende synsløsning. Vores dygtige optikere kan ud fra synstesten vurdere, om der er behov for at gå videre med en mere grundig synsprøve, der afdækker nøjagtig hvilken styrke, du har behov for i din synsløsning. Kig ind til optikerne i Farum, og få afklaret, om dit syn er stadig er i topform – det er helt gratis!

Find den perfekte brille i Farum

Briller er noget af det første, andre lægger mærke til hos os, og derfor kan det være en svær beslutning at vælge nye briller. Hvad nu hvis man fortryder sit valg? Dine briller briller skal både komplimentere dit ansigt og passe til din stil, og det kan være en svær disciplin at finde den helt rette brille. Heldigvis kan du altid få råd og vejledning til at finde den brille, der klæder dig bedst hos vores optikere i Farum. Vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det brillestel, der komplimenterer hver enkelt kundes stil og udtryk bedst.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Det siger vores kunder:

★★★★★ - fra Nina, Farum

★★★★★ - fra Nina, Farum

Helt fænomenal behandling jeg fik hos Nyt Syn Farum! Jeg var hele forløbet igennem (fra test til færdig brille) hos to andre optikere i byen men med et ubrugeligt resultat. Først hos Nyt Syn fik jeg den grundige og ekstraordinære hjælp, som det viste sig, at jeg havde brug for. De lagde den tid og indsats, der skulle til, for at jeg fik et par briller, jeg faktisk kunne bruge. Jeg er evigt taknemmelig!

De lækreste udvalg af solbriller

Hos vores optikere finder du de lækreste solbriller i Farum – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment med solbriller fra både danske og internationale brands, og i vores brede udvalg favner solbriller fra eksklusive Tom Ford til bæredygtige Monkey Glasses. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag i vores udvalg, uanset om du er på udkig efter diskret eller i øjenfaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Gratis synstest i Farum

Er synet ikke, hvad det har været? Book en gratis synstest online, og lad os tage hånd om dit syn.

En af byens mest grundige synsprøver

Når du får en synsprøve hos Nyt Syn i Farum laver vi en grundig undersøgelse og analyse af dit syn. Vi måler dit syn på 1500 punkter i både dagslys og simuleret mørke og sammenholder målingens resultater med din livsstil og synsudfordringer. Med afsæt i disse informationer kan vores kompetente optikere finder den helt rette synsløsning til dig, der passer nøjagtigt til dine øjne og din livsstil. Vores optikere udfører ikke en synsprøve på mindre end 15 minutter, for vi tager os tiden til at være grundige med dit syn. Til gengæld kan vi give dig en af markedets mest nøjagtige synsprøver, så du får den synsløsning, der giver dig det optimale ud af dit syn.

Din lokale optiker i Farum

Vi er din lokale optiker i Farum, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Vi er en del af den danske frivillige kæde Nyt Syn, men vi ejer og driver selv butikken. Det er os, du møder i forretningen, og her får du altid en nærværende og personlig betjening. Det vigtigste for os er nemlig, at du føler dig tryg hos os og forlader butikken med en følelse af at have fået en god oplevelse – og ikke mindst et skarpt syn.

Få tilpasset dine briller i Farum – det er gratis!

Når du køber dine briller i Farum kan du være sikker på, at du får en god service. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service, der rækker ud over det sædvanlige. Derfor er du altid velkommen hos os for at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i Farum

Førende inden for behagelige linser

Vi ved, at de bedste linser er dem, man ikke mærker, at man har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Vi samarbejder med mange af de største linseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vores optikere dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Alle kan blive glade for linser

Tror du, at du ikke kan bruge linser? Nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør det muligt at lave komfortable linser til alle, og vi hjælper dig naturligvis til at finde de helt rette kontaktlinser, der passer til din livsstil og dine synsudfordringer. Hvis du ikke er vant til at bruge linser, hjælper vi dig i gang med en grundig instruktion i, hvordan du bruger dem, så du kan føle dig helt tryg ved dem.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan sidde i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinsen har nogle helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten. Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser.

Vi tilbyder gratis synstest

Hos optikerne i Farum kan du altid få lavet en gratis synstest.

Vi samler på glade kunder

Tilfredse kunder er altid vores højeste prioritet, og vores optikere sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, service og synsløsning, når du besøger os i Farum. Når du køber nye briller, kan der være en kort tilvænningsperiode. Hvis du efter et par uger stadig har udfordringer, tilbyder vi at skifte glassene i dine briller inden for 3 måneder efter dit køb. Som kunde hos vores optikere i Farum har du tilfredshedsgaranti, for vi ved, at det kan være en stor beslutning af købe nye briller. Derfor kan du altid komme til os, hvis du har udfordringer med dine nye briller. Så finder vi sammen en løsning, så du kan få et skarpt syn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen