Velkommen hos Nyt Syn Farsø

Hos Nyt Syn Farsø står vi klar til at hjælpe dig med at finde dine nye briller, så kom ind og få en uforpligtende synstest. Vi vægter faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt, så vi sikrer dig det bedste syn. Derfor skal du sætte god tid af, når vi skal lave din synsprøve, så vi sammen kan finde ud af, om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination. Vores optikere i Farsø er ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter, men også at vi løbende uddannes og testes i både de nyeste produkter samt i vores viden om optik. Vi har de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer lige til dig.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Farsø

Søndergade 5 9640 Farsø
98 68 10 90 farsoe@nytsyn.dk CVR: 38 41 39 02
Eva Rasmussen

Eva Rasmussen

Indehaver og optiker

Line Østergaard Vohnsen

Line Østergaard Vohnsen

aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Se Farsø - støt Farsø

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Vi vægter faglighed og grundighed højt"

Vores optikere i Farsø sætter dit syn først, når du skal have nye briller

Nyt Syn Farsø tilbyder byens bedste synstest. Vores førsteprioritet er dit syn, så derfor investerer vi i professionelt udstyr og måleinstrumenter. Det er nemlig de målinger, som ligger til grund for den professionelle rådgivning og gode service, vi gerne vil tilbyde dig. Godt startet er halvt fuldendt. Derfor mener vi, at en grundig synsundersøgelse tager mere end 15 min. Så er vi nemlig sikre på at kunne producere brilleglas, der er lige så unikke som dine øjne.

Efter målingen af dine øjne, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe med at finde den bedste synsløsning for dig, uanset om vi finder ud af, at du har behov for briller, kontaktlinser eller solbriller. For at give dig de bedste glas på markedet, arbejder vi sammen med tyske ZEISS, der producerer brilleglas i absolut verdensklasse. Du er derfor sikret det bedste for dine øjne med et par briller fra vores butik i Farsø.

Skal du have briller, har vi selvfølgelig et stort udvalg af moderigtige stel fra de skarpeste danske og udenlandske brands. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge et brillestel, som passer til din personlighed og det udtryk, som du gerne vil have. Man bruger sine briller mange timer i døgnet. I Farsø hjælper vi dig derfor gerne med ærlig rådgivning, så vi er sikre på, at du får de helt rigtige briller med hjem.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra Fleye
  • Briller fra HUMPHREYS
  • Briller fra Inface
  • Lindberg
  • Briller fra nine eyewear
  • Briller fra Prego
  • Briller fra ProDesign
  • Ray Ban
  • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen