Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Aarhus

Frederiksgade 70 8000 Aarhus C
86 18 16 96 aarhus@nytsyn.dk CVR: 15045701
Bjarne Juul Jensen

Bjarne Juul Jensen

Indehaver, Aut. optometrist
og ZEISS Vision Expert

Andreas B. Udsen

Andreas B. Udsen

Aut. Optometrist og
ZEISS Vision Expert

Caroline Toft Popperud

Caroline Toft Popperud

Stud. Optometrist og
ZEISS Vision Expert

Find os i hjertet af Aarhus

Du finder os i midten af Aarhus i Frederiksgade - blot et stenkast fra strøget. Vores dygtige optiker Bjarne Juul Jensen står klar til at tage imod dig og give dig den bedste service. Kig ind i butikken og få en uforpligtende gratis synstest - vi ses hos Nyt Syn Frederiksgade i Aarhus!

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Byens bedste udvalg af briller og kontaktlinser

I Aarhus har vi et stort udvalg af smarte brillestel fra mange internationale brands og populære mærker. Fælles for alle vores brillestel er høj kvalitet og lækkert design. Leder du efter en optiker i Aarhus? Lige meget om du er til en elegant brille i et diskret design eller til markante og farverige stel, så finder du helt sikkert en brille, der passer til din stil i vores sortiment. Vi har nemlig det bedste udvalg af briller og kontaktlinser i Aarhus, og vi har brillestel til enhver smag. Besøg vores butik i Frederiksgade og find din nye kvalitetsbrille hos os!

Få en gratis synstest i Aarhus

Hos Nyt Syn Frederiksgade finder du dine nye briller sammen med Aarhus' bedste optikere. For os er dit syn det vigtigste. Det betyder, at vi sammen med dig kortlægger dine synsbehov og foretager de mest præcise målinger af dit syn med ZEISS i.Profiler. Ud fra synsprøven finder vi den individuelle løsning, som passer til netop dine øjne. Nyt Syn Aarhus er din lokale optiker, og vi går op i, at du bliver klogere på dit syn, når du besøger os. Vi lægger os altid i selen for at give dig en rigtig god oplevelse. Derfor arbejder vi tæt sammen med ZEISS og har gennemgået et specielt uddannelsesforløb, så vi kan kalde os ZEISS Vision Experts. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, har vi en løsning, der passer til dig og din livsstil.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Carerra Eyewear
 • Briller fra Carlottas Village
 • COBLENS
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Falvin
 • Feb31st
 • Kilsgaard Eyewear
 • Lafont
 • Meyer
 • Monoqool
 • Munic
 • Oliver Goldsmith
 • Out Of
 • Briller fra Prego
 • Silhouette
 • STARCK
 • Thomsen
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Din lokale optiker

Nyt Syn i Frederiksgade er din lokale optiker i Aarhus. Vi giver dig personlig og individuel rådgivning med udgangspunkt i vores høje faglighed. Uanset om du er på udkig efter et nyt smart brillestel, brilleglas med en ny styrke eller kontaktlinser, så kan du altid regne med at få en nærværende og personlig betjening hos os. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse, sublim service - og ikke mindst et skarpt syn.

Vi vil have Aarhus' mest tilfredse kunder

God service og glade kunder har topprioritet hos optikerne i Aarhus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti, når du køber dine briller hos os. Nye briller kræver som regel en kort tilvænningsperiode, og det er helt normalt. Men hvis du stadig føler, at dine øjne irriteres, eller hvis du ikke føler, at dine briller hjælper dig, så bytter vi gerne glassene i dine briller til nogle nye inden for 3 måneder - helt kvit og frit.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn Aarhus er vi certificerede som ZEISS Vision Experts. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser

Optikerne i Aarhus gør sig umage med at finde briller, som passer til dig

Aarhus er Danmarks næststørste by, og selvfølgelig finder du også en Nyt Syn optiker i smilets by. Vores dygtige optikere står klar til at vejlede og rådgive alle aarhusianere om valg af kontaktlinser, briller og solbriller. Du finder nemt butikken i Frederiksgade, der ligger i en sidegade til strøget i hjertet af Aarhus. 

Hos Nyt Syn i Frederiksgade i Aarhus står vi klar til at give god service til både nye såvel som loyale kunder. For os er dit syn topprioritet. Vi bruger derfor den nødvendige tid på at undersøge og måle dit syn, så vi kan tilpasse glasset i dine briller præcist til dig. Når de rigtige brilleglas er fundet, står vi selvfølgelig også klar med kyndig vejledning for at finde præcist det kvalitetsbrillestel, som matcher din personlige stil. Du skal jo ikke kun se godt, du skal også se godt ud.

Som de eneste optikere i Aarhus er vi ZEISS Vision Analysis Experts. For dig betyder det, at vi benytter det mest moderne digitale udstyr til din synsundersøgelse. Synsprøven er vores udgangspunkt for at forstå dit syn. Vi afsætter derfor altid god tid til at lave den mest præcise undersøgelse af dit syn. På den måde kan vores optikere nemlig bedst hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dit syn. Det kunne eksempelvis være vores specialfremstillede brilleglas med i.Scription, der giver dig et skarpere syn end noget andet brilleglas.

Optikerne hos Nyt Syn Frederiksgade i Aarhus er ZEISS certificerede. Det er din garanti for, at dit syn bliver tjekket af en optiker, der vægter faglighed og kvalitet højt. Du kan derfor altid være sikker på, at der anvendes optikbranchens nyeste teknologier og metoder, når du besøger din lokale Nyt Syn optiker i Aarhus. Vi går op i, at du får et kvalitetsprodukt med hjem, når du forlader vores optikerforretning. Derfor forhandler vi udelukkende kvalitetsbrilleglas fra ZEISS. Du kan være helt sikker på, at glassene i dine nye briller er af topkvalitet.

Uanset om du leder efter briller, kontaktlinser eller solbriller, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedste synsløsning med hjem. Det vigtigste for optikerne hos Nyt Syn Aarhus er, at dit syn ikke står i vejen for, at du får bedst mulig livskvalitet.

Gratis synstest i Aarhus

Hos Nyt Syn i Aarhus kan du altid komme forbi til en gratis synstest. Kom forbi hos os eller book tid til en gratis synstest online - det er helt uforpligtende.

Få Aarhus' mest nøjagtige synsprøve

Vi er den eneste optiker i Aarhus, der er certificeret ZEISS Vision Analysis Experts. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig den mest præcise synsyndersøgelse og et skræddersyet brilleglas nøjagtigt til dine øjne. Hos Nyt Syn i Aarhus hjælper vi dig med at få mest muligt ud af dit syn.

Få fuldt udbytte af dine brilleglas

Dine øjne er lige så unikke som dit fingeraftryk. Derfor er det nødvendigt, at dine briller tilpasses nøjagtigt til dig. Hvis dine briller ikke justeres korrekt efter dit ansigts anatomi, risikerer du nemlig at miste op til 40% af dine brilleglas' kapacitet. Når du køber dine briller hos Nyt Syn Frederiksgade, sørger vi for, at du får fuldt udbytte af dine brilleglas. Med ZEISS Visufit kan vi på et øjeblik sammensætte et 180-grader billede af dit ansigt med 45 millioner målepunkter. Det gør os i stand til at justere dine briller med en præcision, der ikke er set hidtil, så du får størst udbytte af dine brilleglas.

Aarhus' bedste abonnementløsning

Hvorfor vente med brillerne, hvis du kan vente med at betale? Når du køber dine briller hos vores optikere i Aarhus, så har du muligheden for at fordele din betaling over f.eks. 12 eller 24 måneder - helt uden renter, gebyrer og udbetalinger. Vi tilbyder hjælp til finansiering af dine nye briller, fordi alle har ret til et skarpt syn. Så du behøver ikke vente med at få de nye briller, dit syn faktisk har brug for.

Gratis tilpasning af briller i Aarhus

Hos Nyt Syns optikere i Aarhus er service mere end bare ord. Vi lægger os i selen for, at du får den bedste oplevelse hver gang, du besøger os. Derfor kan du altid komme forbi vores optikerforretning i Aarhus og få justeret og tilpasset dine briller, så de føles behagelige. Har dine briller behov for at blive renset i stelkanten, hjælper vi dig også gerne med at rense dem - alt det gør vi naturligvis helt gratis! Det er nemlig vigtigt for os, at du bliver glad for de briller, som du køber hos os.

Hurtig synstest i Aarhus

Få testet dit syn med en uforpligtende synstest i Aarhus. Synstesten tager kun 5 minutter - og den er helt gratis.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Køb og tilretning af kontaktlinser

Leder du efter en optiker i Aarhus, der kan hjælpe dig med at finde de rette kontaktlinser til dig? Vi undersøger dit syn og måler din øjne, så vi kan finde den helt rigtige type linser til dig. Vi hjælper dig gerne i gang med linserne og vi tager os tid til at instruere dig i, hvordan du bruger dem. Er du på udkig efter natlinser, så kan vores optikere i Aarhus hjælpe dig. Hvis du er nærsynet, kan du med natlinser slippe for at bruge briller eller dagslinser. Natlinserne korrigerer hornhinden i dit øje, mens du sover, så du har et skarpt syn, når du vågner i op til 16 timer. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.

Samsynstræning i Aarhus

Samsynet er den måde, hvorpå vores øjne arbejder sammen på. Nogle børn, unge og voksne har dårligt samsyn, og det kan være begrænsende i mange sammenhænge. Manglende samsyn kan som regel ikke løses med briller alene, men kræver et særligt synstræningsprogram. Kig ind hos vores optikere i Aarhus, som kan hjælpe dig med at sammensætte et skræddersyet træningsprogram til dig.

Familievenlig optiker i Aarhus

Har dit barn behov for briller? Leder du efter en familievenlig optiker i Aarhus, bør du og dit barn tage et kig i vores udvalg af smarte børnebriller. Vores dygtige optikere i Aarhus ved, at synet er vigtigt for dit barns udvikling, og du kan trygt tage dit barn med ind i vores butik og få lavet en synsundersøgelse. Det er vigtigt, at dit barn får en god oplevelse ved det første besøg hos optikeren, og derfor hjælper og vejleder vi gerne med at finde den helt rigtige synsløsning til dit barn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen