Velkommen hos Nyt Syn Århus

Hos Nyt Syn Frederiksgade i Århus finder du sammen med Århus bedste optikere dine nye briller. For os er dit syn det vigtigste. Det betyder, at vi sammen med dig kortlægger dine synsbehov og foretager markedets mest præcise målinger med ZEISS i.Profiler. Ud fra synsprøven finder vi den individuelle løsning, som passer til netop dine øjne. Hos Nyt Syn Århus synes vi, det er vigtigt, du bliver klogere på dit syn, når du besøger os i butikken, og vi lægger os altid i selen for at give dig en rigtig god oplevelse. Derfor arbejder vi tæt sammen med ZEISS og har gennemgået et specielt uddannelsesforløb, så vi kan kalde os ZEISS Vision Experts. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, har vi en løsning, der passer til dig og din livsstil.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
OBS! Vi holder lørdagslukket i juli.

Nyt Syn Aarhus

Frederiksgade 70 8000 Aarhus C
86 18 16 96 aarhus@nytsyn.dk CVR: 15045701
Bjarne Juul Jensen

Bjarne Juul Jensen

Indehaver, aut. optiker og
ZEISS Vision Expert

Mia Bonde

Mia Bonde

Aut. optiker og
ZEISS Vision Expert

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Optikerne i Århus gør sig umage med at finde briller, som passer til dig

Hos Nyt Syn i Frederiksgade, Århus, står vi klar til at give god service til både nye såvel som loyale kunder. For os er dit syn topprioritet, vi bruger derfor den nødvendige tid på at undersøge og måle dine øjne, så vi kan tilpasse glasset i dine briller præcist til dig. Når de rigtige brilleglas er fundet, står vi selvfølgelig også klar med kyndig vejledning for at finde præcist det højkvalitetsbrillestel, som matcher din personlige stil. Du skal jo ikke kun se godt, du skal også se godt ud.

Som den eneste optiker i Århus er vi ZEISS Vision Analysis Expert. For dig betyder det, at du er sikret det mest moderne digitale udstyr til din synsundersøgelse. Synsprøven er vores udgangspunkt for at forstå dit syn, vi afsætter derfor altid god tid til at lave den mest præcise undersøgelse af dit syn, og det syntes vi også, at du skal gøre. På den måde kan vores optikere nemlig bedst hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dine øjne. Det kunne som eksempel være vores specialfremstillede brilleglas med i.Scription, der giver dig et skarpere syn end noget andet brilleglas.

Når det rigtige glas er fundet, står vi selvfølgelig også klar med gode råd til, hvordan vi dækker dine behov. Det kan være, at du kun skal bruge et enkelt par briller, men afhængigt af dit liv er en løsning med både briller, kontaktlinser og solbriller måske det bedste for dig. Det vigtigste for optikerne hos Nyt Syn Århus er, at dit syn ikke står i vejen for, at du får bedst mulig livskvalitet.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn Aarhus er vi certificerede som ZEISS Vision Experts. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen