Velkommen til Nyt Syn Slagelse Tofte Optic

Åbningstider

Man-Tors:10:30-17:30
Fredag:10:30-18:00
Shop image

Nyt Syn Slagelse

Fisketorvet 6 4200 Slagelse
58 50 00 34 slagelse@nytsyn.dk CVR: 21 80 86 79
Michael Tofte

Michael Tofte

Indehaver og optiker

Pernille Just

Pernille Just

Optikersassistent

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Få en gratis synstest hos Nyt Syn Slagelse Tofte Optic

Hos Nyt Syn – Tofte Optic i Slagelse er fagligheden i højsædet, og vi tager dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Derfor skal du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Vi lægger os i selen for at give dig en rigtig god oplevelse, når du køber briller eller kontaktlinser hos os.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Faglighed i højsædet hos vores optikere i Slagelse

Hvis du skal have nye briller i Slagelse eller omegn, så skal du gå til Nyt Syn - Tofte Optic. Her har vi altid stort fokus på fagligheden, så du er sikker på, at vi gør det bedste for dit syn. For os er det vigtigt, at dit syn og dårlige synsløsninger aldrig kommer i vejen for dit liv. Vi starter derfor altid med en grundig synstest. Undersøgelsen af dit syn ligger nemlig til grundlag for vores rådgivning omkring en synsløsning til dig. Vi lytter selvfølgelig også til dine behov, da det er utroligt vigtigt, at vi finder den rigtige kombination af briller og kontaktlinser til dig.

For at give dig de bedste resultater, arbejder vi sammen med ZEISS. De leverer både de bedste instrumenter til synstesten og brilleglas i absolut verdensklasse. Bl.a. bruger vi det computerstyrede målesystem ZEISS i.Profiler, der måler over 1.500 steder på dit øje og ud fra det laver en individuel synsprofil for dig. Med udgangspunkt i målingerne kan vi specialfremstille dine brilleglas særligt til dig. Hvis du tilvælger brilleglas med i.Scription, får du f.eks. et brilleglas, der er fremstillet 25 gange mere nøjagtigt til dit syn end et standardbrilleglas.

Vores brilleglas kan tilpasses næsten alle stel. Så når du, med kyndig rådgivning, har valgt den løsning af glas, som passer til dig, kan du gå på jagt i vores spændende udvalg af brillestel i høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at få et brillestel, som man føler sig godt tilpas i. Derfor har vi et stort udvalg af briller fra både store og små designere. Så lige meget om din stil er sorte firkantede briller eller helt runde briller med masser af fart og farve på, så finder vi en brille, som passer perfekt til dig på alle parametre. Vi står naturligvis klar til at hjælpe med vores professionelle viden, men i sidste ende træffer du selvfølgelig den endelige beslutning.

Vi glæder os meget til at byde dig indenfor i vores optikerforretning i Slagelse, både hvis du skal have lavet en synstest eller bare gerne vil inspireres af den sidste nye brillemode.Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.