Velkommen hos Nyt Syn Skanderborg

Smukt Syn hedder nu Nyt Syn Skanderborg. Det er stadigvæk optiker Peter Boa Haakon, der ejer butikken. Derfor kan du forvente at få en ekstremt høj faglig rådgivning og en service, der er udover det sædvanlige, når du skal have briller eller kontaktlinser. Jeg sætter fagligheden i højsædet, og jeg giver dig en ærlig og kompetent vejledning. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af dine nye briller eller kontaktlinser. Derfor skal du sætte tid af til en grundig synsundersøgelse hos mig, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig. Jeg har et stort udvalg af briller fra en række spændende kvalitetsbrands, og derudover har jeg naturligvis et stort udvalg af moderne kontaktlinser til ethvert behov. Jeg ser frem til at give dig 100% opmærksomhed, faglighed og kvalitet. Kig ind - vi har helt sikkert en synsløsning, der passer til dig.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
OBS: Butikken er lukket d. 8. april
Shop image

Nyt Syn Skanderborg

Adelgade 62 8660 Skanderborg
20 86 43 44 skanderborg@nytsyn.dk CVR: 38700340
Peter Boa Haakon

Peter Boa Haakon

Indehaver, Optiker og
Kontaktlinseoptiker

Karina Nygaard

Karina Nygaard

Salgsassistent

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Find os i Nyt Syn Skanderborg

Du finder os i vores lyse og indbydende brillebutik Nyt Syn Skanderborg på Adelgade i Skanderborg. Hos os finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel i innovative designs. Vi indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, vi forhandler i butikken, og udvælger de stel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor finder du hos os et helt unikt udvalg af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen f.eks. Ørgreen, Nine Eyewear og Tom Ford.

Kvalitet i hele brillen – både glas og stel

Hos Nyt Syn Skanderborg går vi meget op i faglighed, og vi synes, det er vigtigt, at du lærer mere om dit syn, hver gang du besøger os. Vi forsøger nemlig altid at være opdateret på den nyeste forskning inden for optik, og den viden vil vi gerne dele med dig, så du kan passe endnu bedre på dine øjne. Det første skridt mod et bedre syn, er en grundig synsprøve, og den tager mere end 15 min., så det er vigtigt, at du også sætter god tid af.

Hvad enten du skal have herre- eller damebriller, om de skal være runde eller firkantede – eller måske noget helt andet? Så er det vigtigt for os, at du kan finde et brillestel, som passer til dig. Vi arbejder derfor med mange forskellige og dygtige brilleproducenter. Fælles for dem er dog, at de leverer høj kvalitet både i design og materialer. Derudover finder du også et stort udvalg af solbriller, som både kan fås med og uden styrke. Solbriller er nemlig en vigtig del af beskyttelsen af dine øjne.

Vores samarbejde med ZEISS er din sikkerhed for brilleglas i verdensklasse. ZEISS er førende i udviklingen af de nyeste og bedste teknologier. Dine øjne er unikke, så derfor skal dine briller også være tilpasset præcist til dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

  • Blackfin
  • Caroline Abram
  • Cazal
  • Briller fra Masunaga
  • Briller fra monkeyglasses
  • Briller fra nine eyewear
  • Briller fra Ørgreen
  • Briller fra Tom Ford
  • Yo Mavo

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Skanderborg og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi alle selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte vores sortiment ud fra, hvad der passer til vores kunder – og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner solbriller fra eksklusive Tom Ford til bæredygtige Monkeyglasses. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Gratis synstest i Skanderborg

Er synet ikke, hvad det har været? Book en gratis synstest online, og lad os tage hånd om dit syn.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få tilpasset dine briller i Skanderborg – det er gratis!

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Skanderborg, kan du være sikker på, at du får en god service. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service, der rækker ud over det sædvanlige. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i Skanderborg

Førende inden for linser

Vi ved, at de bedste linser er dem, man ikke mærker, at man har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Skanderborg samarbejder vi med mange af de største linseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinserne har nogle helt specielle egenskaber. Du bruger dem om natten, og mens du sover, omformer linserne dine hornhinder. Når du står op om morgenen, tager du linserne ud og ser klart hele dagen - uden brug af briller eller kontaktlinser.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen