Velkommen til Nyt Syn Skagen Stenbroen Optik

Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Skagen

Sct. Laurentii Vej 48 9990 Skagen
98 44 15 33 stenbroen@nytsyn.dk CVR: 27 45 39 02
Finn Stenbroen

Finn Stenbroen

Indehaver og optiker

Ulrik Fredsø

Ulrik Fredsø

Optiker

Ditte Lundholm

Ditte Lundholm

Optikerassistent

Ulla Frandsen

Ulla Frandsen

Optikerassistent
og bogholderi

Få en gratis synstest i Skagen

Vores optikerbutik ligger lige i centrum af dejlige Skagen. Vi er så heldige at have verdens bedste kunder, og vi sætter en ære i, at de får den bedste synsløsning. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle dit syns detaljer meget nøjagtigt, og med brilleglas fra ZEISS kan vi skræddersy en kvalitetsløsning, der passer præcist til dine øjne. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, har vi et bredt sortiment af smarte brillestel - og vi har helt sikkert også et stel, der klæder dig og fremhæver din personlighed. Hos Nyt Syn Skagen glæder vi os til at se dig i butikken.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Boss
 • Carerra Eyewear
 • Jimmy Choo
 • Kuno Qvist
 • Lindberg
 • Marc Jacobs
 • Maui Jim
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Police
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Få kvalitetsløsninger hele vejen rundt hos vores optikere i Skagen

For at tilbyde dig de bedste briller samarbejder Nyt Syn Skagen med ZEISS. De leverer nemlig glas i absolut verdensklasse. Så når du får et par briller fra optikerbutikken i Skagen, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Derudover kan vi også tilbyde glas, som er særligt tilpasset dit liv f.eks. vores DriveSafe glas, hvis du oplever problemer med at se skarpt, når du kører bil i mørke eller under andre vanskelige forhold.

Så vidt mulig skal dit syn aldrig komme i vejen for dit liv. Derfor forsøger vi altid at finde den bedste synsløsning til lige netop dig. Både gennem vores målinger af dit syn og ved at tilpasse løsningerne til dine behov. Måske skal du have briller eller kontaktlinser, men en kombination kan også være den rigtige løsning for dig. Det finder vi ud af ved en synstest.

Hvis du skal have briller, står vi selvfølgelig klar med kyndig rådgivning, når du skal vælge stel. Vi har altid et stort udvalg af både moderne og klassiske briller på hylderne. Så uanset om du søger herre- eller damebriller, runde eller firkantede, så finder vi helt sikkert en model, der passer til dig. Med en beliggenhed i Skagen har vi selvfølgelig også altid et udvalg af kvalitets solbriller på hylderne.

Som et særligt tilbud, kan du også låne dine udvalgte stel med hjem. Så kan du få familie og venners besyv med, inden du skal træffe den afgørende beslutning. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas med dine nye briller.

Vores optikere glæder sig meget til at se dig i butikken på Sct. Laurentii Vej 48 i Skagen.

Service & produkter

i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Rentefri betaling
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.