Velkommen hos Nyt Syn Skagen Stenbroen Optik

Vores optikerbutik ligger lige i centrum af dejlige Skagen. Vi er så heldige at have verdens bedste kunder, og vi sætter en ære i, at de får den bedste synsløsning. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle dit syns detaljer meget nøjagtigt, og med brilleglas fra ZEISS kan vi skræddersy en kvalitetsløsning, der passer præcist til dine øjne. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, har vi et bredt sortiment af smarte brillestel - og vi har helt sikkert også et stel, der klæder dig og fremhæver din personlighed. Hos Nyt Syn Skagen glæder vi os til at se dig i butikken.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Skagen

Sct. Laurentii Vej 48 9990 Skagen
98 44 15 33 stenbroen@nytsyn.dk CVR: 27 45 39 02

Få en synstest i særklasse

Du kan desværre ikke booke tid online, men du er velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Finn Stenbroen

Finn Stenbroen

Indehaver og optiker

Ulrik Fredsø

Ulrik Fredsø

Optiker

Ditte Lundholm

Ditte Lundholm

Optikerassistent

Dorthe Rasmussen

Dorthe Rasmussen

Optikerassistent

Ulla Frandsen

Ulla Frandsen

Optikerassistent
og bogholderi

Se Skagen - Støt Skagen

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Få kvalitetsløsninger hele vejen rundt hos vores optikere i Skagen

For at tilbyde dig de bedste briller samarbejder Nyt Syn Skagen med ZEISS. De leverer nemlig glas i absolut verdensklasse. Så når du får et par briller fra optikerbutikken i Skagen, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Derudover kan vi også tilbyde glas, som er særligt tilpasset dit liv f.eks. vores DriveSafe glas, hvis du oplever problemer med at se skarpt, når du kører bil i mørke eller under andre vanskelige forhold.

Så vidt mulig skal dit syn aldrig komme i vejen for dit liv. Derfor forsøger vi altid at finde den bedste synsløsning til lige netop dig. Både gennem vores målinger af dit syn og ved at tilpasse løsningerne til dine behov. Måske skal du have briller eller kontaktlinser, men en kombination kan også være den rigtige løsning for dig. Det finder vi ud af ved en synstest.

Hvis du skal have briller, står vi selvfølgelig klar med kyndig rådgivning, når du skal vælge stel. Vi har altid et stort udvalg af både moderne og klassiske briller på hylderne. Så uanset om du søger herre- eller damebriller, runde eller firkantede, så finder vi helt sikkert en model, der passer til dig. Med en beliggenhed i Skagen har vi selvfølgelig også altid et udvalg af kvalitets solbriller på hylderne.

Som et særligt tilbud, kan du også låne dine udvalgte stel med hjem. Så kan du få familie og venners besyv med, inden du skal træffe den afgørende beslutning. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas med dine nye briller.

Vores optikere glæder sig meget til at se dig i butikken på Sct. Laurentii Vej 48 i Skagen.

Service & produkter

i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Rentefri betaling
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Boss
 • Carerra Eyewear
 • Jimmy Choo
 • Kuno Qvist
 • Lindberg
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Briller fra Police
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra TITANFLEX
 • Briller fra Tom Ford

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.