Velkommen hos Nyt Syn Randers Torvegade

Har du brug for nye briller? Så besøg Nyt Syn beliggende på Torvegade i Randers. Vi er en helt unik og moderne optikforretning, der vægter personlig kundeservice og faglighed højt. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter, og at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Derfor skal du regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste synsløsning. Vores optikere i Randers arbejder hver dag hårdt for, at du skal være glad og tilfreds, når du køber briller, solbriller eller kontaktlinser hos os.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Oplev friheden med kontaktlinser

I nogle situationer er det bare nemmere at kunne undvære brillerne. Lad ikke brillerne sætte begrænsninger for dig! Kombinér dine briller med et linseabonnement og bliv fri til at gøre præcis det, du vil. Kig ind til en synstest og prøv kontaktlinserne gratis! Husk, at når du tegner et kontaktlinseabonnement hos os, så er linsekontrollen inkluderet i abonnementet. Vi tilbyder også at udføre dine linsekontroller, hvis du køber dine kontaktlinser andre steder. I det tilfælde koster det 450kr. for at udføre linsekontrollen.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:09:30-14:00
Shop image

Nyt Syn Randers Torvegade

Torvegade 10 8900 Randers C
86 41 40 00 torvegade@nytsyn.dk CVR: 32 67 08 57
Steen Guldager

Steen Guldager

Indehaver og
kontaktlinseoptiker

Annie Hvass Munk

Annie Hvass Munk

Indehaver og optiker

Anne Bramsen

Anne Bramsen

Optiker

Hanne H. Pedersen

Hanne H. Pedersen

Optiker

Louise Jørgensen

Louise Jørgensen

Optiker

Lis Christiansen

Lis Christiansen

Regnskabs- og
administrationsassistent

Se Randers - støt Randers

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Moderne rammer og høj kvalitet hos optikerne på Torvegade i Randers

Vi er en topmoderne optikerforretning i Randers med et kæmpe udvalg af brillestel fra både små designere og store modehuse. Hos Nyt Syn på Torvegade i Randers, har vi helt sikkert et brillestel, som passer præcist til din unikke stil. Vi står selvfølgelig også klar med kyndig vejledning, når du skal have en ny brille.

Udseendet på dine nye briller er vigtigt, de skal jo passe lige til dig, men det skal glasset også. Dit syn er nemlig lige så unikt som dit fingeraftryk. Derfor starter vi altid med at lave en grundig undersøgelse af dit syn, når vi skal finde en ny synsløsning til dig.

Vi har den holdning, at dit syn ikke må være en hindring for dig og dine udfoldelser. Derfor lytter vi altid til dine behov og finder i fællesskab en løsning. Hvis en del af løsningen er kontaktlinser, står vi selvfølgelig også klar til at vejlede dig om valget af linser.

Skal du have briller, samarbejder vi med tyske ZEISS. De leverer nemlig brilleglas i verdensklasse. Det betyder, at vi kan levere alle ZEISS special-brilleglas. F.eks. i.Scription der er skræddersyet til dig, og som derfor er 25 gange mere præcise end et standardbrilleglas. Hvis du oplever problemer med at se skarpt, når du kører bil i mørke eller andre vanskelige forhold, så er ZEISS DriveSafe måske løsningen.

Kom ind i butikken og lad vores optikere fortælle dig mere om alle de muligheder, du har for at få det bedste ud af dit syn. Og bliv samtidigt klædt moderigtigt på med en brille, der passer lige præcis til dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra Bottega Veneta
  • Briller fra Gucci
  • Lindberg
  • Briller fra monkeyglasses
  • Moscot
  • Oakley
  • Briller fra Ørgreen
  • Ray Ban
  • Briller fra Saint Laurent
  • Briller fra Tom Davies

International hæder til lokal optiker

Steen fra Nyt Syn Torvegade var blandt de tre nominerede, da man på branchemessen Nordic Contact Lens Forum i Stockholm kårede årets optiker - og det er vi naturligvis super stolte over. Steen blev udvalgt på grund af hans ihærdige arbejde for at hjælpe det stigende antal nærsynede til de bedste løsninger samt en ukuelig tro på, at den rigtige linseløsning skal være kundens eget valg på et oplyst grundlag.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen