Velkommen hos Nyt Syn Langeskov

Hos Nyt Syn Langeskov sætter vi en ære i at have glade og tilfredse kunder, som gerne anbefaler os. Vi tager dit syn alvorligt, og du bliver mødt af autoriserede og professionelle optikere, som alle er ZEISS-certificerede. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, og sammen finder vi ud af, om du har behov for briller, kontaktlinser eller måske en kombination.

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Brilleklubben - hvorfor nøjes med ét par briller

Som medlem af Brilleklubben kan du vælge en, to eller flere par briller til samme faste medlemspris pr. måned. Du får briller med enkeltstyrkeglas fra kr. 99,- pr. md. og briller med flerstyrkeglas fra kr. 199,- pr. md. Du kan altid vælge eller tilføje én eller flere par briller, læsebriller, solbriller, skærmbriller, sportsbriller, festbriller m.m., når du er medlem af Brilleklubben. Dit medlemsskab løber over 24 mdr., og kan naturligvis forlænges så længe du ønsker det. Du betaler kun et mindre beløb, hver gang du tilføjer en ny brille til dit medlemsskab i brilleklubben: - Enkeltstyrke: 50% af brillestellets pris - Flerstyrke: 50% af brillestellets pris + kr. 1.000,- Kom ind i butikken og hør mere om Brilleklubben.

Åbningstider

Man-Ons:10:00-17:30
Tors-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00

Nyt Syn Langeskov

Langeskov Centeret 1 5550 Langeskov
61 69 33 23 langeskov@nytsyn.dk CVR: 25875206
Marianne Sabro

Marianne Sabro

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Maria Vedel Tange

Maria Vedel Tange

Aut. optiker

Karina Mortensen

Karina Mortensen

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

"Hos os er vi alle ZEISS certificerede"

Oplev unikt brilledesign hos Nyt Syn Langeskov

Vores optikerbutik i Langeskov fører brands og et sortiment, du ikke finder andre steder. Vi udvælger selv alle vores leverandører, så vi kan tilbyde dig flotte kvalitetsstel. Vi besøger hvert år de internationale brillemesser i bl.a. Paris, München og Milano, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Indehaver Marianne Sabro har lavet sin egen brillekollektion "Marianne Sabro Design", så er du på udkig efter et unikt brilledesign, finder du det her. Vi gør os altid umage med at finde de løsninger inden for briller og kontaktlinser, som passer til dig og dit individuelle synsbehov.

Som en ekstra service til dig kan du låne brillestel med hjem. Så kan du i ro og mag prøve dem hjemme hos dig selv. Nogle gange kan det også være rart at høre familiens mening omkring hvilken brille, der klæder dig bedst. 

For os er det en æressag at have glade og tilfredse kunder. Vi gør os altid umage med at finde den brilleløsning, som passer både til din stil og dit syn. Vi håber at kunne hjælpe dig og din familie med gode synsløsninger.

For at vi kan levere den bedste brille til dig, er det nødvendigt at vi både har byens flotteste stel og bedste glas. Vi stiller høje krav til de glas, vi bruger i brillerne såvel som de instrumenter, vi bruger til at måle dit syn. Sådan får du nemlig mest ud af dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS. De er i verdenseliten inden for brilleglas og udstyr til optikere. At vi er ZEISS-certificerede, er din garanti for, at vi er blevet testet og uddannet i både det nyeste udstyr og den seneste viden inden for optik.

Vores optikere står klar til at tage imod dig i Nyt Syn Langeskov. Sammen finder vi helt sikkert en synsløsning, som gør dit syn mere klart.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BLAC
  • Blackfin
  • Etnia Barcelona
  • Briller fra Fleye
  • Lindberg
  • Briller fra Marc O'Polo
  • Briller fra monkeyglasses
  • Oakley
  • Ray Ban
  • Briller fra Tom Ford

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen