Åbningstider

Man-Tir:10:00-17:30
Tors-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
OBS! Butikken er lukket onsdag. Ferielukket i uge 7 og 42.
Shop image

Nyt Syn Langeskov

Langeskov Centeret 1 5550 Langeskov
61 69 33 23 langeskov@nytsyn.dk CVR: 40616438
Marianne Sabro

Marianne Sabro

Indehaver og Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Jill Kolsbjerg Hansen

Jill Kolsbjerg Hansen

Daglig leder og Aut. brille
og kontaktlinseoptiker

Helle Demant

Helle Demant

Optikerassistent og
brillestylist

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vi har følgende brands i butikken:

 • Etnia Barcelona
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • GIGI Studios
 • Lindberg
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Ray Ban
 • Tom Ford
 • William Morris
 • Briller fra WOOW
 • ZEISS

Book en GRATIS synstest i Langeskov

Hos Nyt Syn Langeskov sætter vi en ære i at have glade og tilfredse kunder, som gerne anbefaler os. Vi tager dit syn alvorligt, og du bliver mødt af autoriserede og professionelle optikere, som alle er ZEISS-certificerede. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, og sammen finder vi ud af, om du har behov for briller, kontaktlinser eller måske en kombination.

Brilleklubben - hvorfor nøjes med ét par briller?

Bliv medlem af brilleklubben og betal en fast lav pris pr. måned - uanset hvor mange briller du ønsker dig! Du betaler en fast medlemspris på kun 149,- pr. md. for enkeltstyrke og 249,- pr. md. for flerstyrke. Du kan frit vælge mellem alle de flotte designerbriller og solbriller, du drømmer om, og du betaler altid den samme medlemspris, uanset hvor mange briller, du ønsker. Dit medlemsskab løber over 24 måneder og kan altid forlænges, hvis du ønsker det. For hver brille du tilføjer i din brillegarderobe, betaler du kun et lille engangsbeløb pr. brille svarende til 50% af stellets normalpris. Brilleglassene får du HELT GRATIS! Bliv medlem af brilleklubben og forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus. Du kan få briller til enhver lejlighed - både moderne, klassiske, sporty og retro brillestel. Kig ind og se vores store udvalg og hør mere om brilleklubben. Hvilke briller ville du vælge?

Oplev unikt brilledesign hos Nyt Syn Langeskov

Vores optikerbutik i Langeskov fører brands og et sortiment, du ikke finder andre steder. Vi udvælger selv alle vores leverandører, så vi kan tilbyde dig flotte kvalitetsstel. Vi besøger hvert år de internationale brillemesser i bl.a. Paris, München og Milano, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Indehaver Marianne Sabro har lavet sin egen brillekollektion "Marianne Sabro Design", så er du på udkig efter et unikt brilledesign, finder du det her. Vi gør os altid umage med at finde de løsninger inden for briller og kontaktlinser, som passer til dig og dit individuelle synsbehov.

Som en ekstra service til dig kan du låne brillestel med hjem. Så kan du i ro og mag prøve dem hjemme hos dig selv. Nogle gange kan det også være rart at høre familiens mening omkring hvilken brille, der klæder dig bedst. 

For os er det en æressag at have glade og tilfredse kunder. Vi gør os altid umage med at finde den brilleløsning, som passer både til din stil og dit syn. Vi håber at kunne hjælpe dig og din familie med gode synsløsninger.

For at vi kan levere den bedste brille til dig, er det nødvendigt at vi både har byens flotteste stel og bedste glas. Vi stiller høje krav til de glas, vi bruger i brillerne såvel som de instrumenter, vi bruger til at måle dit syn. Sådan får du nemlig mest ud af dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS. De er i verdenseliten inden for brilleglas og udstyr til optikere. At vi er ZEISS-certificerede, er din garanti for, at vi er blevet testet og uddannet i både det nyeste udstyr og den seneste viden inden for optik.

Vores optikere står klar til at tage imod dig i Nyt Syn Langeskov. Sammen finder vi helt sikkert en synsløsning, som gør dit syn mere klart.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Langeskov og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen