Åbningstider

Tir-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
OBS! Butikken er lukket mandag. Ferielukket uge 7 og 42.
Shop image

Nyt Syn Kerteminde

Langegade 29 5300 Kerteminde
61 76 33 23 kerteminde@nytsyn.dk CVR: 40616438
Marianne Sabro

Marianne Sabro

Indehaver og Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Trine S. Kjærgaard

Trine S. Kjærgaard

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Rebecca Jensen

Rebecca Jensen

Aut. Brille og
kontaktlinseoptiker

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Kerteminde

Hos Nyt Syn Kerteminde hjælper vi dig med at finde dine nye briller. Vi tager altid dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi ud af efter en grundig synsprøve. Du bliver mødt af autoriserede og professionelle optikere, som alle er ZEISS-certificerede. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du også regne med at sætte tid af til en grundig synsundersøgelse.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • GIGI Studios
 • Lindberg
 • Briller fra monkeyglasses
 • Monoqool
 • Briller fra nine eyewear
 • Oakley
 • Ray Ban
 • Tom Ford
 • ZEISS

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Brilleklubben - hvorfor nøjes med ét par briller?

Bliv medlem af brilleklubben og betal en fast lav pris pr. måned - uanset hvor mange briller du ønsker dig! Du betaler en fast medlemspris på kun 149,- pr. md. for enkeltstyrke og 249,- pr. md. for flerstyrke. Du kan frit vælge mellem alle de flotte designerbriller og solbriller, du drømmer om, og du betaler altid den samme medlemspris, uanset hvor mange briller, du ønsker. Dit medlemsskab løber over 24 måneder og kan altid forlænges, hvis du ønsker det. For hver brille du tilføjer i din brillegarderobe, betaler du kun et lille engangsbeløb pr. brille svarende til 50% af stellets normalpris. Brilleglassene får du HELT GRATIS! Bliv medlem af brilleklubben og forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus. Du kan få briller til enhver lejlighed - både moderne, klassiske, sporty og retro brillestel. Kig ind og se vores store udvalg og hør mere om brilleklubben. Hvilke briller ville du vælge?

De nyeste brilledesigns og den bedste service får du ved Nyt Syn Kerteminde

Som selvstændig optiker udvælger vi selv alle vores solbriller og briller. Vi fører brands og et sortiment, som du ikke finder andre steder. Vi besøger nemlig de internationale brillemesser i bl.a. Milano, München og Paris, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores leverandører er særligt udvalgte, så vi kan tilbyde dig kvalitetsstel. Som noget helt unikt har indehaver Marianne Sabro lavet sin egen brillekollektion "Marianne Sabro Design". Den er blevet udvidet til endnu flere lækre designs: "Marianne Sabro Design - Sun", "Marianne Sabro Design - Ltd." og "Marianne Sabro Design - Horn". 

Som et af vores tilbud til dig, kan du få lov til at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem hjemme hos dig selv. Nogle gange kan det også være rart at høre kollegerne eller den bedste vens syn på hvilket par briller, der klæder dig bedst.

Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder, som anbefaler os. Derfor gør vi os meget umage med at finde de brilleløsninger, som passer både til din personlige stil og dit individuelle synsbehov. Vi har haft den glæde at opleve, at mange af vores kunder har fulgt os gennem årene. Vi håber også, at kunne følge dig og din familie og hjælpe jer med gode synsløsninger.

For at kunne levere den bedste brille til dig, er det ikke nok, at vi har byens flotteste stel. For at du får mest ud af dit syn, stiller vi høje krav til såvel det glas vi bruger i brillerne, som de instrumenter vi bruger til at måle dit syn. Derfor arbejder vi sammen med ZEISS. De er nemlig i verdenseliten inden for brilleglas og udstyr til optikere. Når vi siger, at vi er ZEISS-certificerede, er det altså din garanti for, at vi er blevet testet og uddannet i det nyeste udstyr og den seneste viden inden for optik.

Vi glæder os meget til at tage imod dig i vores butik i Kerteminde, sammen finder vi helt sikkert en synsløsning, som gør din synsoplevelse og livskvalitet bedre.

 

 

Service & produkter

Rentefri betaling
MedrRentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Håndplukket udvalg

Besøg os i Nyt Syn Langeskov og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen