Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-14:00
Shop image

Nyt Syn Hillerød

Slotsgade 34 3400 Hillerød
69 16 18 00 hillerod@nytsyn.dk CVR: 43852523
Theis Malling

Theis Malling

Indehaver og optometrist

Nicolai Lagoni Juhl

Nicolai Lagoni Juhl

Optometrist og
kontaktlinsespecialist

Nini Anglov

Nini Anglov

Optometrist

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i Nyt Syns brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i Nyt Syns udvalg online lige her.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

 • Andy Wolf
 • Carerra Eyewear
 • Celine
 • COBLENS
 • Dior
 • Eschenbach
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Gucci
 • HUMPHREYS
 • Lindberg
 • Little PAUL & JOE
 • Maui Jim
 • Moscot
 • Mykita
 • Ray Ban
 • Tom Ford

Book en GRATIS synstest i Hillerød

Hos Nyt Syn Hillerød vægter vi faglighed højt, og vi gør vores bedste for, at du bliver klogere på dit syn og føler dig tryg, når du besøger os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af dine nye briller eller kontaktlinser, og vi tager os tiden til at lave en meget grundig synsundersøgelse, så vi sammen kan finde den mest optimale synsløsning til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Find os i Nyt Syn Hillerød

Du finder os i vores charmerende brillebutik Nyt Syn Hillerød på Slotsgade i Hillerød. På hylderne har vi et unikt udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, vi forhandler i butikken, og udvælger de stel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Caroline Abram, Fleye Copenhagen og Maui Jim.

Grundig synsundersøgelse og kvalitet i stel og glas

Er dit syn ikke længere i topform? Så kig ind til os i Nyt Syn Hillerød og lad os tage hånd om dit syn. Hos Nyt Syn Hillerød er fagligheden altid i top, og vi stræber altid efter at gøre vores kunder klogere på synet efter et besøg hos os. Vi forsøger altid at være opdateret på den nyeste forskning inden for optik, og den viden vil vi gerne dele med dig, så du kan passe endnu bedre på dine øjne.

Vi starter altid med at lave en grundig synsprøve, hvor vi tager os den nødvendige tid til at undersøge dit syn. Vi ved nemlig, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen. Derfor sætter vi altid god tid af til dig, både under og efter din synsprøve, så vi kan finde en synsløsning, der både passer til dit syn og din hverdag. Vi hjælper dig til at få det optimale ud af dit syn - uanset om briller, linser eller en kombination er den rette synsløsning for dig.

Når vi undersøger dit syn, udfører vi altid et sundhedstjek, så du er helt sikker på, at alt er, som det skal være. Vi har blandt andet mulighed for at måle trykket i dine øjne og screene for AMD, hvis vores dygtige optikere finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Er der det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere, sender vi dig hurtigt videre til en øjenlæge.

For at kunne udføre de mest præcise målinger af dit syn og levere nogle af de bedste brilleglas på markedet, samarbejder vi med glasleverandøren ZEISS. Med ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr kan vi skræddersy dine brilleglas til dine øjne, så du får det optimale ud af dit syn.

Når vi har fundet det rigtige brilleglas til dig, er det selvfølgelig lige så vigtigt at finde det helt rigtige brillestel, der komplimenterer din personlige stil. Ligesom med vores brilleglas, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af brillestel. Faktisk håndplukker vi selv nøje alle vores brillestel, så de lever op til vores høje krav til kvalitet og design. Hvad enten du skal have herre- eller damebriller, om de skal være runde eller firkantede – eller måske noget helt andet? Så er det vigtigt for os, at du kan finde et brillestel, som passer til dig. Vi arbejder derfor med mange forskellige og dygtige brilleproducenter, der alle prioriterer kvalitetsmaterialer, komfort og design.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Hillerød og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Lad os give dine øjne et sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og screener dig for AMD, hvis vores dygtige optikere finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere , kan vi hurtigt sende dig videre til en øjenlæge.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra brands som Celine, Tom Ford og Dior. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få tilpasset dine briller i Hillerød – det er gratis!

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Hillerød, kan du være sikker på at få en service udover det sædvanlige. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i Hillerød

Skal mit barn have briller?

Er du i tvivl om, om dit barn skal have briller? Så kan du trygt booke en synstest til dit barn hos os. Vi møder dit barn i øjenhøjde og forklarer vores undersøgelser, så dit barn forstår hele processen og føler sig tryg. Er dit barn under 10 år og skal have briller for førte gang, så skal I en tur forbi en øjenlæge først, så vi sikrer, at dit barn får den helt rigtige behandling.

Vi har kvalitetsbriller til dit barn

Har dit barn brug for briller eller linser, så kig ind. Hos Nyt Syn Hillerød har vi et stort udvalg af moderne børnebriller, der kan holde til børnenes aktive hverdag. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Hillerød samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinserne har nogle helt specielle egenskaber. Du bruger dem om natten, og mens du sover, omformer linserne dine hornhinder. Når du står op om morgenen, tager du linserne ud og ser klart hele dagen - uden brug af briller eller kontaktlinser.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen