Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Auning

Centervej 10 8963 Auning
87 86 95 23 Auning@nytsyn.dk CVR: 40 06 87 83
Kent

Kent

Indehaver og aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Anne-Marie

Anne-Marie

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Mia

Mia

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Maja

Maja

Optikassistent

Anette

Anette

Optiker

Tina

Tina

Optikassistent

Birthe

Birthe

Neurooptometrist

Gå på opdagelse i vores udvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Få en GRATIS synstest i Auning

Hos Nyt Syn Auning tager vi dit syn alvorligt. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller synstræning, så finder vi den bedste løsning, efter at vores optiker har lavet en grundig synsundersøgelse. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene, så det er vigtigt, at dit syn er skarpt. Hos os er fagligheden i højsædet. Derfor skal du sætte god tid af til en grundig synstest, der giver svar på, om du har behov for briller eller linser, eller om alt er, som det skal være. Du finder os midt i Auning by med gratis parkeringspladser lige ved døren.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på den seneste brillemode og de nyeste tendenser.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Spændende brillestel og god rådgivning hos Nyt Syn Auning

Vi har naturligvis alle de spændende brands fra de dygtigste brilledesignere inden for både briller og solbriller. Vi udvælger og køber selv brillestel til butikken, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er mange af vores leverandører danske brilledesignere, og du finder også stel, du ikke ser andre steder. Vi giver dig ærlig rådgivning og har stor erfaring i, hvilke stel der kan klæde dig og understrege din personlighed.

Vi er eksperter i alle kontaktlinsetyper: Bløde, formfaste og flerstyrke-linser. Som noget særligt kan du også få natlinser, som kan fjerne din nærsynethed, blot ved at du sover med dem om natten. Vi tilbyder også behandling af samsynsproblemer gennem synstræning. Det kan f.eks. være til børn med synsrelaterede indlærings- og læsevanskeligheder, og til voksne med synsproblemer i forbindelse med hjerneskader. Kig ind og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet på både briller og glas

Nyt Syn Auning fører altid højkvalitetsbrillestel fra bl.a. Lindberg og FLEYE til både briller og solbriller. Netop kvaliteten er i højsædet hos os, og du er sikret ærlig vejledning lige fra den første uforpligtende synstest, til vi skal finde det helt rigtige stel, som både klæder dig og forstærker dit personlige udtryk. Uanset om du er til firkantede eller runde briller - klassikerne eller måske de allernyeste modeller, så skal vi nok finde noget, som passer til dig.

Vores dygtige optikere er eksperter i kontaktlinser, så vi kan også vejlede dig omkring den helt rigtige løsning til dit syn. Både så du får linser, som passer til dine øjne, men også en løsning der dækker alle de behov, som du har i din hverdag. Uanset om du vil gå med kontaktlinser hele tiden eller kun skal bruge dem til sport.

Vi har udelukkende kvalitetsglas i verdensklasse fra ZEISS. Hos os får du det absolut bedste brilleglas på markedet. Samarbejdet med ZEISS betyder også, at vi har de bedste måleredskaber, så du kan være helt sikker på, at det glas, du vælger, er tilpasset præcist til dig. For med vores i.Scription teknologi bliver glasset rent faktisk slebet præcist til dig og dine øjne. Det betyder også, at vores glas er både tyndere og lettere, også ved høj styrke, så du undgår ”hinkestenseffekten”.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Feb31st
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Guess
 • Kilsgaard Eyewear
 • Kuno Qvist
 • Lindberg
 • Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen