Velkommen hos Nyt Syn Auning

Hos Nyt Syn Auning tager vi dit syn alvorligt. Ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene, så det er vigtigt, at dit syn er skarpt. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller synstræning, finder vi ud af efter, at vores optiker har lavet en grundig synsundersøgelse. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du sætte god tid af til en grundig synsprøve, der giver svar på, om du har behov for briller eller linser. Du finder os midt i Auning by med gratis parkeringspladser lige ved døren.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:00-13:00

Nyt Syn Auning

Centervej 10 8963 Auning
87 86 95 23 Auning@nytsyn.dk CVR: 25 70 91 60

Få en synstest i særklasse

Hos os tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Karis Bak

Karis Bak

Indehaver

Mogens Henriksen

Mogens Henriksen

Svagsyns- og
neurooptometrist

Anne-Marie Svendsen

Anne-Marie Svendsen

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Mia Antonsen

Mia Antonsen

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Spændende brillestel og god rådgivning

Vi har naturligvis alle de spændende brands fra de dygtigste brilledesignere inden for både briller og solbriller. Vi udvælger og køber selv brillestel til butikken, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er mange af vores leverandører danske brilledesignere, og du finder også stel, du ikke ser andre steder. Vi giver dig ærlig rådgivning og har stor erfaring i, hvilke stel der kan klæde dig og understrege din personlighed.

Vi er eksperter i alle kontaktlinsetyper: Bløde, formfaste og flerstyrke-linser. Som noget særligt kan du også få natlinser, som kan fjerne din nærsynethed, blot ved at du sover med dem om natten. Vi tilbyder også behandling af samsynsproblemer gennem synstræning. Det kan f.eks. være til børn med synsrelaterede indlærings- og læsevanskeligheder, og til voksne med synsproblemer i forbindelse med hjerneskader. Kig ind og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Feb31st
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Götti
 • Kilsgaard Eyewear
 • Kuno Qvist
 • Lindberg
 • Briller fra Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra Prodesign
 • Ray Ban

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen