Linser du aldrig vil af med igen

PRECISION1™ fra Alcon er designet til dig, der ønsker den fulde frihed i livet med kontaktlinser. Linserne giver dig et knivskarpt syn og suveræn komfort dagen lang – og så er de virkelig nemme at sætte i. Faktisk er de så lækre, at du helt sikkert ikke vil af med dem igen.

Nyd friheden

PRECISION1™ linserne har SMARTSURFACE™-teknologi, som er et mikrotyndt fugtlag på linsens overflade bestående af over 80 % vand. Det betyder langvarig komfort og klart syn dagen lang. For når du skal ud og opleve verden, må dit syn ikke sætte begrænsninger for dig.

Få et klart syn og komfort dagen lang

Besøg os i én af vores butikker til en synstest og en uforpligtende snak om, hvordan endagslinserne PRECISION1™ fra Alcon kan hjælpe dig.

Nye linser hver dag - ingen rengøring

Bare tag et par friske kontaktlinser på, hver gang du har brug for det. Arbejd ved computeren, dyrk sport, eller prøv et brillefrit udseende – og tag så kontaktlinserne af, og kasser dem når du er færdig.

Klart syn dagen lang - uden briller

Få en løsning der passer til din aktive livsstil, så du ikke længere skal lade dig begrænse af dit syn. Tag testen og find ud af om endagslinser er noget for dig.

Det siger andre om PRECISION1™

Se og hør andre linsebrugeres mening om Alcon PRECISION1™ - og spring ud i det og prøv dem selv.

Prøv endagslinser gratis i 10 dage

Det er nemt og praktisk at bruge endagskontaktlinser. Du skal blot sætte linserne i om morgenen og derefter tage dem af efter brug - og så kassere dem. Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker og få et starterkit, så du kan prøve linserne.

Er linser noget for dig?

Er du i tvivl om, om kontaktlinser er noget for dig? Vi giver dig svarene på dine spørgsmål her.

Få kontaktlinser på abonnement

Hvis du overvejer kontaktlinser, så book tid til en synstest og kontaktlinseudmåling hos din nærmeste Nyt Syn optiker. Her foretager optikeren en grundig undersøgelse af dine øjne, og du bliver instrueret i, hvordan du bruger kontaktlinser. Til sidst afprøver I sammen den linse, der passer bedst til dig.