Velkommen hos Nyt Syn - Svan Optik Ringsted

Hos Svan Optik i Ringsted får du faglig rådgivning og grundig vejledning af Ringsteds mest erfarne optiker. Vi er ZEISS-certificerede, og det betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og også at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Med en synsprøve kan vi skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Vi har et stort udvalg af briller og kontaktlinser af bedste kvalitet. Hos os kan du også købe på Nyt Syn Abonnement - helt uden renter og gebyrer.

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Lørdagslukket i perioden 1/4 - 31/10

Nyt Syn Ringsted

Sct.Hansgade 22 4100 Ringsted
57 61 61 55 svan@image.dk CVR: 28 48 73 98

Få en synstest i særklasse

Du kan desværre ikke booke tid online, men du er velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Karsten Svan

Karsten Svan

Indehaver, optometrist
og kontaktlinseoptiker

"Hos Nyt Syn - Svan Optik tager vi dit syn alvorligt"

Hos Nyt Syn Ringsted sætter vi altid fagligheden i højsædet

Hos Nyt Syn i Ringsted sætter vi stor ære i at levere de bedste synsløsninger for dig. For os er dit syn nemlig det vigtigste. Derfor starter vi altid med en grundig synstest, hvor vi kortlægger dit syn. Med udgangspunkt i den kan vi nemlig sammen finde ud af, hvordan du får mest ud af dit syn. Uanset om vi kommer frem til, at du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele, så er du i gode hænder her, og du får et produkt af meget høj kvalitet.

For at vi kan lave de bedste målinger af dit syn og kunne levere de bedste brilleglas, samarbejder Nyt Syn med ZEISS. Med deres instrumenter laver vi markedets bedste målinger af dit syn, og disse data kan vi bruge i fremstillingen af dine brilleglas. Derfor kan vi skræddersy brilleglas til dig, der er lige så unikke som dit syn, og som hjælper dig til at se bedre. Hvis du f.eks. oplever gener og ubehag ved at køre i mørke eller under vanskelige forhold, kan vi tilbyde DriveSafe brilleglas, der reducerer ubehag ved blændinger.

Når vi har fundet det rigtige glas, er det selvfølgelig også vigtigt, at vi finder det helt rigtige brillestel. Lige som med brilleglasset går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten her. Du bruger dine briller rigtig mange timer i døgnet, så derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med brillerne på. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde et stel, som passer præcist til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige butik i Ringsted. Du bliver helt sikkert klogere på dit syn.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra Inface
  • Briller fra Marc O'Polo
  • Briller fra Munic
  • Briller fra ProDesign
  • Skyvintage

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.