Velkommen hos Nyt Syn Ringsted

Hos Nyt Syn Ringsted får du faglig rådgivning og grundig vejledning af Ringsteds mest erfarne optiker. Vi er ZEISS-certificerede, og det betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og også at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Med en synsprøve kan vi skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Vi har et stort udvalg af briller og kontaktlinser af bedste kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken til en ekstraordinær god service.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Ringsted

Tinggade 4 4100 Ringsted
57 61 61 55 ringsted@nytsyn.dk CVR: 40 97 88 95

Få en synstest i særklasse

Hos os tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

John Maglemose

John Maglemose

Indehaver, optometrist
og kontaktlinseoptiker

René Christensen

René Christensen

Optometrist og
kontaktlinseoptiker

"Hos Nyt Syn Ringsted tager vi dit syn alvorligt"

Se Ringsted - støt Ringsted

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Hos Nyt Syn Ringsted sætter vi altid fagligheden i højsædet

Hos Nyt Syn i Ringsted sætter vi stor ære i at levere de bedste synsløsninger for dig. For os er dit syn nemlig det vigtigste. Derfor starter vi altid med en grundig synstest, hvor vi kortlægger dit syn. Med udgangspunkt i den kan vi nemlig sammen finde ud af, hvordan du får mest ud af dit syn. Uanset om vi kommer frem til, at du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele, så er du i gode hænder her, og du får et produkt af meget høj kvalitet.

For at vi kan lave de bedste målinger af dit syn og kunne levere de bedste brilleglas, samarbejder Nyt Syn med ZEISS. Med deres instrumenter laver vi markedets bedste målinger af dit syn, og disse data kan vi bruge i fremstillingen af dine brilleglas. Derfor kan vi skræddersy brilleglas til dig, der er lige så unikke som dit syn, og som hjælper dig til at se bedre. Hvis du f.eks. oplever gener og ubehag ved at køre i mørke eller under vanskelige forhold, kan vi tilbyde DriveSafe brilleglas, der reducerer ubehag ved blændinger.

Når vi har fundet det rigtige glas, er det selvfølgelig også vigtigt, at vi finder det helt rigtige brillestel. Lige som med brilleglasset går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten her. Du bruger dine briller rigtig mange timer i døgnet, så derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med brillerne på. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde et stel, som passer præcist til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige butik i Ringsted. Du bliver helt sikkert klogere på dit syn.

Vi er din lokale optiker

Vi er din lokale optiker i Ringsted, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, og vi ejer og driver butikken selv. Det er os, du møder i butikken, så du kan føle dig tryg. Hos os får du altid en nærværende og personlig betjening, for det vigtigt for os, at du går hjem med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Face à Face
 • Kilsgaard Eyewear
 • Briller fra Lindberg
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Skyvintage
 • Briller fra Tom Ford
 • Tommy Hilfiger

Håndplukket sortiment

I Nyt Syn Ringsted finder du et unikt udvalg af designerbriller fra populære brands fra både danske og udenlandske modehuse. Alle de briller, du finder på vores hylder, har vi nøje udvalgt og håndplukket til vores kunder - og fælles for dem alle er høj kvalitet og lækkert design.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få tilpasset dine briller i Ringsted - det er gratis!

I Nyt Syn Ringsted er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i vores forretning - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Vi klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.