Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Præstø

Adelgade 38 4720 Præstø
55 99 10 39 praesto@nytsyn.dk CVR: 37 93 92 77
Allan Sandgaard

Allan Sandgaard

Indehaver og optiker

Jette Honoré

Jette Honoré

Optiker

Ulla Sørensen

Ulla Sørensen

Kontor- og
butiksassistent

Cindy Vildgaard

Cindy Vildgaard

Butiksassistent

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Bottega Veneta
 • Etnia Barcelona
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra Nifties
 • Briller fra Ørgreen
 • Ray Ban
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • Tommy Hilfiger

Få en gratis synstest i Præstø

Hos os i Nyt Syn Præstø er du i centrum, når det kommer til nye briller. Vi hjælper og guider dig selvfølgelig til at tage den rigtige beslutning, uanset om det drejer sig om briller, linser eller solbriller. Vi er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. En synsprøve tager lidt længere tid hos os, fordi vi mener, at det er vigtigt, at dit syn bliver undersøgt grundigt, så du får en synsløsning, der passer perfekt til dine øjne.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Faglighed og god service hos din optiker i Præstø

Fra det øjeblik du kommer ind i Nyt Syn Præstø tager en af vores dygtige optikere imod dig. Vi vil gerne have, at du bliver klogere på dit syn, derfor starter vi altid med en grundig synstest. Vi tager os god tid, så vi kommer rundt om hele spektret. Undersøgelsen ligger nemlig til grund for den rådgivning, vi giver dig efterfølgende.

For os er det vigtigt, at dit syn aldrig kommer i vejen for din livskvalitet. I samarbejde skaber vi en synsløsning for dig, som er skræddersyet til netop dit liv. Uanset om vi finder ud af, at du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele, så kan vi tilbyde dig en løsning fra øverste hylde.

Hos Nyt Syn Præstø samarbejder vi med ZEISS, fordi vi gerne vil tilbyde dig brilleglas af den højeste kvalitet, og det er ZEISS garant for. Derfor kan vi tilbyde dig glas, som laves præcist efter dit syn, og de fremstiller også et særligt DriveSafe glas til de trafikanter, som oplever problemer med at køre i mørke eller under andre vanskelige forhold.

Hvis en del af din synsløsning er kontaktlinser, kan vi selvfølgelig også vejlede dig til at vælge de rigtige. Kontaktlinser er nemlig ikke bare kontaktlinser. Vi kan også tilbyde særlige natlinser. Natlinser har du i, når du sover. I løbet af natten korrigerer de dine hornhinder, og når du så tager linserne ud om morgenen, ser du knivskarpt resten af dagen uden brug af briller eller kontaktlinser.

En del af din nye synsløsning er selvfølgelig også brillestellet. Det er vigtigt, at du får en brille, som du både ser godt med og som klæder dig. Vi har derfor et udvalg af kvalitetsbrillestel fra både små danske designere og store udenlandske modehuse, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde lige præcis det brillestel, som understøtter din personlighed.

Kom ind og mød vores kompetente optikere til snak om dit syn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen