Markedets mest nøjagtige synsprøve

Når vi foretager en grundig synsprøve, tager det lidt længere tid end hos mange andre optikere. Det skyldes, at vi ikke vil nøjes med "godt nok". Dine nye briller eller linser skal være skræddersyede til dig, så du får den bedst mulige synskvalitet. Synsprøven er ganske uforpligtende, også hvis det viser sig, at du slet ikke har brug for briller.

Hvem udfører din synsprøve?

Din synsprøve hos Nyt Syn foretages af en erfaren optiker, som er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Vores optikere er desuden ZEISS certificerede og videreuddanner sig løbende gennem kurser, så de hele tiden har den nyeste viden og kompetence inden for deres felt. Dit syn er lige så unikt, som dit fingeraftryk. Derfor måler vi ikke kun, om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl, men blandt andet også hvor gode dine øjne er til at arbejde sammen. Dit syn er derfor i trygge hænder hos os!

Hvordan foregår din synsprøve?

Vi har mange forskellige måder at måle dine øjne på, og vores ZEISS certificerede optikere er uddannede i det nyeste og bedste måleudstyr. Vi starter altid med at måle dit syn med vores ZEISS i.Profiler. Derefter vurderer vi, hvilke yderligere målemetoder, vi skal bruge til netop din synsprøve. Hvis du for eksempel gerne vil have kontaktlinser, måler vi også dine øjnes krumning, så vi er sikre på, at dine nye kontaktlinser passer perfekt.

  • ZEISS i.Profiler

    Med i.Profileren måler vi din syn på mere end 1.500 punkter, og derefter kan vi overføre data til dine brilleglas, så de får en nøjagtighed, som er 25 gange højere end traditionelle brilleglas.

  • Phoropter

    i phoropteren skifter optikeren mellem brilleglas med forskellig styrke, mens du ser på en tavle med bogstaver eller tal af forskellige størrelser. Ved hjælp af forskellige styrker og filtre kan vi finde frem til den mest optimale styrke for dig.

  • Spaltelampe

    Spaltelampen er et mikroskop med lys, som bruges til at undersøge de ydre øjenomgivelser, hornhinden, regnbuehinden og linsen. Optikeren undersøger øjets umiddelbare sundhedstilstand, og hvis noget virker unormalt, henvises du til en øjenlæge.

Bestil din synsprøve online

En synsprøve hos Nyt Syns optikere tager cirka 30-60 minutter, afhængigt af dine behov, og synsprøven er helt uforpligtende.

Synsprøve for børn

Hvis du har børn, som har brug for briller eller kontaktlinser, så bestil tid hos din lokale Nyt Syn butik til dem. Vær opmærksom på, at børn under 10 år ifølge loven skal være tilset af læge eller øjenlæge, før vi kan lave briller eller kontaktlinser til dem. Vores optikere foretager synsprøver på både børn og voksne, og vi har også et stort udvalg af briller til både små og store børn.

Find det rigtige stel

Når du har fået din synsprøve, hjælper vores optikere dig med at finde det helt rigtige brillestel til din personlige stil. Du kan allerede nu se et udvalg af vores briller her på siden.