Vil du se livet, som det egentlig er, skal din synsprøve vare mere end 15 min.

Dit syn er din vigtigste sans, så når du skal have briller, kræver det tid, respekt og professionelt håndværk på højt niveau. Det tager vi alvorligt hos Nyt Syn, og derfor bruger vi mere end 15 min. på din synsprøve. Du kan helt sikkert finde hurtigere synsprøver andre steder, men vi er ret sikre på, du ikke kan finde mere præcise synsprøver end dem, vi kan tilbyde i vores butikker. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi nemlig måle dit syns detaljer meget mere præcist. En synsprøve tager altså lidt længere tid hos os, fordi vi synes, du fortjener den bedste rådgivning og en synsløsning, så du kan se livet, som det egentlig er. Hos os er godt nok ikke godt nok. Book din synsprøve og oplev forskellen.

Prioriter dit syn

Hvis du vil se livet, som det egentlig er, skal din synsprøve vare mere end 15 minutter, og du skal ikke nøjes med standardglas.

Vil du se livet, som det egentlig er, skal du ikke nøjes med standardglas

Vi tror ikke på standardløsninger og standardglas, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Hos os kan du få et brilleglas, der adskiller sig fra alle andre brilleglas, du har set livet igennem. De kommer fra ZEISS og fremstilles med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas. Vi laver markedets mest præcise opmåling af dine øjne med ZEISS i.Profiler og bruger disse data til at specialfremstille dine individuelle brilleglas, så de passer perfekt til netop dine øjne. Det kalder vi i.Scription. Du kommer til at opleve en helt ny synskvalitet – du vil se farver klarere, detaljer skarpere og verden mere nuanceret med et afslappet syn.

Brilleglas med ZEISS i.Scription er fremstillet med 25 gange større nøjagtighed

Det kan være en fantastisk oplevelse og lidt af en ”øjenåbner” pludselig at få et helt skarpt syn. For det er ofte i de små detaljer, at de store sandheder ligger gemt. Du fortjener at få det bedste ud af livet gennem et klart og afslappet syn. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle dit syns detaljer meget mere præcist. Disse data bruger vi til at specialfremstille dine brilleglas med i.Scription, som har en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelle brilleglas fremstilles kun med en nøjagtighed på 0,25 dioptri, så du vil opleve en helt ny synskvalitet.

Hvorfor nøjes?

Få en øjenåbner!

Vi kan altid finde den rigtige løsning til dig

Uanset hvilket behov du har, finder vi altid den helt rigtige løsning til dig inden for vores store udvalg af ZEISS brilleglas.

Et fingeraftryk af dine øjne

i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn.

Ser du livet som det egentlig er?

Du ser måske folk omkring dig, men ikke de små nuancer i deres ansigter. På jobbet ser du din opgave, men ser du detaljerne? Med ZEISS i.Scription får du alle detaljer med.

Hvor kan du få vores grundige synsprøve?

Find din nærmeste Nyt Syn butik og book tid til din synsprøve hos en af vores erfarne optikere.