De perfekte linser til en aktiv hverdag

Pure 01-day er komfortable endagslinser, der holder dine øjne fugtede og giver dig et skarpt syn dagen lang. Du kan bruge linserne uanset, om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl, eller hvis du har brug for flerstyrkelinser. Er du i tvivl om, om linser er noget for dig, så kig ind til os i butikken. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og hjælper dig godt i gang med linserne.

Brug dem hver dag, eller bare når det passer dig

Besøg os i én af vores butikker til en synstest og en snak om, hvordan endagslinser kan hjælpe dig - uanset om du har brug for enkelt- eller flerstyrkelinser.

Nye linser hver dag - ingen rengøring

Med endagslinser bruger du kun kontaktlinserne én gang, og det kan for nogle være en mere hygiejnisk og overskuelige synsløsning sammenlignet med linser, der bruges i længere perioder og skal rengøres og desinficeres dagligt. Med endagslinser slipper du for besværet, og du reducerer samtidig risikoen for irritation i øjet. Så prøv et brillefrit udseende – og tag så kontaktlinserne af, og kasser dem når du er færdig. Husk de skal i skraldespanden og ikke i toilettet - så skåner du miljøet.

Komfortable linser med høj fugtighed hele dagen

Pure 01-day er med sit høje vandindhold én af de endagslinser, som giver komfort dagen lang. Linserne er designet, så de gennemstrømmes af store mængder ilt, og det holder dine øjne friske. Overfladen på kontaktlinserne har enestående fugtgivende egenskaber, så de modvirker udtørring af dine øjne og giver dig et skarpt syn hele dagen. Pure 01-day har UVA/UVB-beskyttelse, så de beskytter hornhinden og øjets indre dele mod skadelig UV-stråling. Men husk alligevel at bruge solbriller så du beskytter hele øjet og huden omkring øjnene imod de farlige UV-stråler.

Prøv Pure 01-day hos din optiker allerede i dag!

Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker, så du kan prøve linserne - det er gratis og uden binding.

Mærk friheden

Du kender sikkert alle de situationer, hvor brillerne af og til er i vejen. Få en synsløsning der passer til din aktive livsstil, så du ikke længere skal lade dig begrænse af dit syn. Endagslinser kan også være noget for dig, der ikke tidligere har prøvet linser. Kom ind til din lokale optiker og få en uforpligtende snak om linser eller book en synsprøve allerede i dag!

Der er mange fordele ved at bruge linser

- Du kan bedre fokusere både på kort og lang afstand - Du får større bevægelsesfrihed - de sidder ikke i vejen - Du kan være aktiv og dyrke din passion, når du vil - Kontaktlinser dugger ikke i vådt vejr - Du kan bruge alle de moderigtige solbriller uden styrke

Klart syn dagen lang - uden briller

Få en løsning der passer til din aktive livsstil, så du ikke længere skal lade dig begrænse af dit syn. Book en synsprøve allerede nu og find ud af om endagslinser er noget for dig.

Skal du have flerstyrkelinser?

Kontaktlinser med glidende overgang er til dig, som både har brug for hjælp til at se klart på lang, mellem og kort afstand. Du bruger måske progressive briller, men af og til er de bare i vejen - og så er flerstyrkelinser det perfekte valg.

Få kontaktlinser på abonnement

Hvis du overvejer kontaktlinser, så bestil tid til en synsprøve og kontaktlinseudmåling. Her foretager optikeren en grundig undersøgelse af dine øjne, og du bliver instrueret i, hvordan du bruger kontaktlinser. Til sidst afprøver I sammen den linse, der passer bedst til dig.