Vi har åbent og er her for dig

Da vi er sundhedsfagligt personale, holder vi åbent, så du kan få hjælp til briller og kontaktlinser. Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så du trygt kan besøge os i butikken. Kig ind – vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen hos Nyt Syn Randers Houmeden

Hos Nyt Syn Randers Houmeden er service og kvalitet det vigtigste, fordi vi synes, at du fortjener den bedste rådgivning og en synsløsning af høj kvalitet. Derfor er vi ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. En synsprøve tager lidt længere tid hos os, fordi det er vigtigt, at dit syn bliver undersøgt grundigt, så vi kan finde de briller eller kontaktlinser, der er optimale for dig.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Randers, Houmeden

Houmeden 16 8900 Randers C
86 42 03 93 randers@nytsyn.dk CVR: 14 24 68 43

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Faglighed og god service hos din optiker på Houmeden i Randers

Hvis service og kvalitet betyder noget for dig, skal du besøge vores optiker hos Nyt Syn Houmeden i Randers. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde en synsløsning, som passer præcist til dig. Dit syn er nemlig unikt, så det skal din synsløsning selvfølgelig også være.

Derfor starter vi altid med en grundig synsundersøgelse, som vi tager os ekstra tid til. Det er nemlig vores udgangspunkt, når vi skal rådgive dig om dit syn og sikre, at du får mest muligt ud af det. Det er vigtigt for os, at dårligt syn aldrig bliver en hindring for dig.

For at du får mest ud af dine briller, samarbejder vi med ZEISS omkring vores brilleglas. De leverer nemlig glas i absolut verdensklasse. Med det samarbejde kan vi også tilbyde dig deres forskellige specialglas som f.eks. DriveSafe, der hjælper dig med at se bedre ved kørsel i mørke eller dårligt vejr.

Når vi har fundet den bedste synsløsning for dig, om det så er briller, kontaktlinser eller begge dele, skal vi selvfølgelig også finde et brillestel til dine glas. Vi har et nøje udvalgt sortiment af brillestel fra både danske og udenlandske designere. Fælles er dog, at de alle er af meget høj kvalitet. Vi hjælper selvfølgelig gerne med gode råd, når du skal vælge et brillestel, som passer præcist til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi altid leverer god service og høj kvalitet.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

  • Briller fra BELLINGER
  • Briller fra Fleye
  • Briller fra Götti
  • Briller fra Marc O'Polo
  • Meyer
  • Briller fra ProDesign
  • Ray Ban

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.